Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » SZCZĘŚCIE jest wyborem - ogród Diany

SZCZĘŚCIE jest wyborem - ogród Diany

Moniika 21:53, 09 lis 2012

No HEJ ! W końcu jesteś ale to znaczy że już tylko blog i porzucasz Ogrodowisko??
Lecę zobaczyć bloga
Pozdrawiam serdecznie !!!!! m
Moniika 22:04, 09 lis 2012

Byłam! Widziałam i czytałam nie znalazłam tam miejsca na komentarze lub wiadomości ...
Jade do Barcelony 27.11 będę do 01.12 włóczyc sie sama poszukam tego rynku ! Może coś znajdę tylko ze do samolotu za wiele nie wcisnę może jakiś drobiazg ... Będę zaglądać na bloga
beta 17:33, 10 lis 2012

cześć Dianko fajnie że się odnalazłaś

ja wiedziałam, że jak Cię długo nie ma to znak, że wrócisz z super niespodzianką i nie pomyliłam się lecę na bloga
Madzenka 17:39, 10 lis 2012

Moniika napisał(a)
Byłam! Widziałam i czytałam nie znalazłam tam miejsca na komentarze lub wiadomości ...
Jade do Barcelony 27.11 będę do 01.12 włóczyc sie sama poszukam tego rynku ! Może coś znajdę tylko ze do samolotu za wiele nie wcisnę może jakiś drobiazg ... Będę zaglądać na bloga

Oj jakźe zadroszczę Hiszpanii Dianie i Monice
Buziam i fajnie Diano, że się odnalazłaś
Diana 01:56, 11 lis 2012

Moniika jestem i absolutnie nie porzucam ogrodowiska !!!!! na blogu pod postami jest miejsce na komentarze Na targ wybierz się koniecznie ! Napewno znajdziesz coś malutkiego co zmieści się do samolotu ( do walizki) adres: Plaça de les Glòries Catalanes.

Beatko niespodzianki to moja specjalność buziaki

Marzenko a raczej Madżenko super, że zmieniłaś podpisik Kochana, przecież Ty zaledwie miesiąc temu wróciłaś z Madrytu jak mnie pamięć nie myli.....
Do Barcelony bilety nie są drogie - tylko się spakować i w drogę.Chyba że samochodem....... buzka
Lena 09:01, 11 lis 2012

Diano mega pozytywnie mnie zaskoczyłaś i ujełaś swym hobby
Sama uwielbiam targi - są tak wciągające że ilekroć mam okazje bycia,cieszę się jak dziecko.
Niestety dawno juz nie byłam na żadnym,a Twoje zakupy działają mobilizująco - wybiorę się zatem z pewnością
Podobną szklarenkę-klosz kupiłam właśnie na targu staroci.
Wspaniałe fotele i mebelki kupiłaś - ciekawa jestem aranżacji

Pozdrawiam i powodzenia życzę
monitka 11:31, 11 lis 2012

Dianko blog odwiedzony, dodany do ulubionych, bedę zaglądać
Pozdrawiam i nie znikaj już na tak długo
Diana 09:27, 15 lis 2012

Lena dziękuję Ja również cieszę się jak dziecko...... Musisz wybrać się koniecznie ! Gratuluję zakupu całuski

Moniczko nie będę znikać na tak długo. całuski
betysia 09:34, 15 lis 2012

Dianus...matuniu kiedy my sie widzialysmy...no nie licze tego machania na trasie...!
zaraz lece na bloga, taka niespodzianka!!!!!!
ja tez zaczelam bloga pisac ale zwyczajnie czasu brak...moze zima sie rozkrece...albo Ty mnie zmotywujesz!!!!!
wiec pedze sie zmotywowac!!!!!!!!!!!!!!!!!!
tulisiam, buziam i macham!!!!!!!!
Diana 10:03, 15 lis 2012

Kochani troszkę zaniedbałam......zacznę więć od dyniowych ozdób w moim domu
Moja domowa kompozycja jesienna.Dynia ustawiona na mchu,kwiaty z liści klonu, kilka kasztanów....

A tutaj coś co uwielbiam w chłodne dni.........szron Gdy brak letniego słońca, a śniegu jeszcze nie widać.........to na całe szczęście jest on SZRON

pozdrawiam zaglądających
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies