Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "Sebek"

Moje miejsce na ziemi ;) 23:11, 18 maj 2012

Do góry
marysia_kielar napisał(a)

Czy ten gigant po prawej to ostróżka? o_O Nie wiem co jej dałaś, ale dawaj pół
Ogródkowe perypetie:) 23:08, 18 maj 2012

Do góry
NO NO - a to Ci projekciki Aga - no mus zrobić dwa jak takie fajne - jeden u Ciebie, drugi u sąsiada
Kiedyś będzie tu pięknie ... 23:05, 18 maj 2012

Do góry
Syla napisał(a)

Dziewczyny obiecuję zwolnić!!! Matura zdana (chyba????), w robocie najważniejsze tematy obrobione, lato nadchodzi, ogród kończę, oddaję się przyjemnościom.
Ale za chwil parę spotkanie ogrodowiska u mnie, ojej ile roboty w ogrodzie !!!! Zaraz lecę pakować bukszpany do Bogdzi, pomalować stożki, posadzić zakupy
No jak wypiję kawkę, bo to rytuał piątku.... Posiedziałabym przy ogrodowisku ale muszę wstać rano coby pędzić na spotkanie do Boźenki

No to wspaniałe wieści niesiesz ..... i matura i ogród ..... o emeryturze zapomnij w tym ogrodzie masz pracę zapewnioną a i dziecię nie będzie się kiedyś nudzić ..... Starszy mi dzisiaj w ogrodzie pięknie kopał , skosił trawkę no to mu na kino na koniec dałam (to żart oczywiście) Dostał na kino i popcorn hehehehehe

Tiaaaa - na popcorn wyda No to jeszcze napisz, że już wrócił
Kubusiowo 21:57, 18 maj 2012

Do góry
Ja tam straszyć Was nie chcę, ale prawdziwe bunty to dopiero się Wam zaczną - no chyba, że trafi się Wam spokojne, ułożone, mądre dziecko - jak ja Ale ta pierwsza część to na prawdę na serio
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 21:52, 18 maj 2012

Do góry
KasiaWB napisał(a)
11,99 ))

No bulwers

U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 20:58, 18 maj 2012

Do góry
Po ile - bo może dokupię?
Kiedyś będzie tu pięknie ... 20:50, 18 maj 2012

Do góry
Marzena2007 napisał(a)
Dziewczyny obiecuję zwolnić!!! Matura zdana (chyba????), w robocie najważniejsze tematy obrobione, lato nadchodzi, ogród kończę, oddaję się przyjemnościom.
Ale za chwil parę spotkanie ogrodowiska u mnie, ojej ile roboty w ogrodzie !!!! Zaraz lecę pakować bukszpany do Bogdzi, pomalować stożki, posadzić zakupy
No jak wypiję kawkę, bo to rytuał piątku.... Posiedziałabym przy ogrodowisku ale muszę wstać rano coby pędzić na spotkanie do Boźenki

Co znowu nakupiłaś ?!?!?!?!
Puste pole z wysepką kwiatową 20:40, 18 maj 2012

Do góry
Elu - no ogromna szkoda, że takie coś spotkało Twój ogród U mnie strat dużych nie mam, ale bardzo dużo było okryte - więc w zasadzie zmarzły mi tylko heliotropy i begonie w gruncie....
Mam nadzieję, że rośliny Ci pięknie odbiją te co mogą, czyli dalie, kanny i inne i jeszcze będą cieszyć w tym roku.
Spotkanie u Bożenki - Bogdzi w Rododendronowym ogrodzie - maj 2012 20:29, 18 maj 2012

Do góry
Sebek napisał(a)

Fajne spotkanie się szykuje. Ja poczekam na relację fotograficzną, ale Gabrysia i Ela uściski dla Bogdzi zawieźcie ok?

I ja się pod tym podpiszę - skoro prezentujecie małopolskie to poprosimy

To jutro będę wyściskana. Dzięki Sebku.
Bukszpan (Buxus) - uprawa 19:53, 18 maj 2012

Do góry
Sebek, Danusiu - dziękuję. Danusiu - właściwie tez tak myślałam, że ten w donicy to za wysoki jakiś. To go przytnę na nóżce i będę mu na dole sadzic rózne sezonowe dodatki. Dzięki wielkie jeszcze raz!
Ogród w Holandii 19:23, 18 maj 2012

Do góry
Sebek napisał(a)

Sebek, Ty to byś tam chyba zemdlał z wrażenia! Może się kiedyś wybierzesz?

Tiaa - do Holandii jechać żeby liście obejrzeć W zasadzie mogę szybko, bo przecież trawa na Stadion Narodowy przyjechała (w ogóle po co znowu ją zakładają?) to wsiądę do tira jak się wracać do Holandii będą

Ale na rabatce wyglądają super - no i ten piękny trawnik

Na pewno znajdziesz jakiś lepszy środek transportu! Cieszę się, że Ci się hosty i trawnik podobają. Bo mnie też Tylko coś mi te hosty zaczęło podgryzać. I to wybredne jakieś, bo tylko jasne części i nie w całości tylko wierzchnią warstwę, także zostaje taka prawie przezroczysta błonka. Może ktoś wie co to?
Ogród Państwa Pudełek w Pisarzowicach 18:05, 18 maj 2012

Do góry
Święto Kwitnącej Azalii to na pewno ogromne wydarzenie dla wielbicieli kwasolubnych roślin. Impreza ta trwa w porze kwitnienia rh, w tym roku od 12 do 27 maja, także zostały jeszcze dwa weekendy do odwiedzenia prywatnego ogrodu p. Pudełek, który jest otwarty tylko w porze kwitnienia tych roślin.
W zeszłym roku nagrano tam odcinek Mai w ogrodzie, ale w tym roku jest o wiele piękniej, bo rh kwitnie więcej.
Zapraszam na moją relację, która na pewno się rozciągnie w czasie z racji zrobionych ponad kilkuset zdjęć. Będę tu głównie pokazywać rh z nazwami jak i różne zakątki z ogrodu. Miłego oglądania

Rh yakushimanum ANUSCHKA

Rh yakushimanum LAMENTOSA

Spotkanie u Bożenki - Bogdzi w Rododendronowym ogrodzie - maj 2012 17:08, 18 maj 2012

Do góry
abiko napisał(a)
Fajne spotkanie się szykuje. Ja poczekam na relację fotograficzną, ale Gabrysia i Ela uściski dla Bogdzi zawieźcie ok?

I ja się pod tym podpiszę - skoro prezentujecie małopolskie to poprosimy
Na okrągło:) 17:02, 18 maj 2012

Do góry
Dla mnie już jest idealna ta skrzynia
Nawożenie, zasilanie trawnika 16:52, 18 maj 2012

Do góry
zbigniew_gazda napisał(a)
A są gotowe nawozy do trawy. Czy uważacie że one są nie za bardzo ?

Ale że specjalne do trawników? Bo wg mnie te są najlepsze
Ogród Sylwii od początku :) 15:17, 18 maj 2012

Do góry
Syla napisał(a)

Podoba mi się Twój ogród, taki uporządkowany i przejrzysty. Wszystko pięknie rośnie. Coś wypadło, i tak się zdarza. Jest cudownie, często zaglądam i podziwiam

Dziękuję za pozytywną opinię .....Właśnie dowiedziałam się od sąsiada , który zajmuje się ogrodami , że u mnie takie wszystko sterylne a ja sobie dopowiedziałam i nie naturalne ..... Ale to moje i mi się podoba

No bo jest zbyt idealnie - ja już sobie nie wyobrażam jak będzie zrobiony ogród zimowy, altanka i ogród skończony - wycieczki do Ciebie będą jeździć
Dwa światy 15:11, 18 maj 2012

Do góry
hania napisał(a)

Wszystko mi się podoba, ale te stożki to wyprowadziłaś przecudnie!

Co do dzielenia host - jak się nie ma gdzie upchnąć to po co dzielić - a takie duuuuże są przepiękne - mi się marzą takie, ale zajmie im to pewnie z kilka lat
Boćkowe perypetie ogrodkowe 15:06, 18 maj 2012

Do góry
Fajnie u Ciebie Boćku - widać, że dopieszczone jest wszystko idealnie
Miłkowo - moje miejsce na Ziemi cz. I 14:49, 18 maj 2012

Do góry
Orlików jak chcesz mieć więcej to nie obrywaj przekwitłych kwiatostanów tylko zostaw - rozsieją się same
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 12:45, 18 maj 2012

Do góry
Sebek napisał(a)
W niedzielę kupiłem sobie lampy solarne w Biedronce - na prawdę fajnie wyglądają

I nawet świecą dość mocno - światło nie jest zimne

Miały być tu na prąd, ale takie już zostaną - pasują tu

Bardzo ładne lampy i świetnie skomponowane, nie wiem czy sama coś podobnego nie kupię
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies