Podoba mi się Twój ogród, taki uporządkowany i przejrzysty. Wszystko pięknie rośnie. Coś wypadło, i tak się zdarza. Jest cudownie, często zaglądam i podziwiam
Dziękuję za pozytywną opinię .....Właśnie dowiedziałam się od sąsiada , który zajmuje się ogrodami , że u mnie takie wszystko sterylne a ja sobie dopowiedziałam i nie naturalne ..... Ale to moje i mi się podoba
No bo jest zbyt idealnie - ja już sobie nie wyobrażam jak będzie zrobiony ogród zimowy, altanka i ogród skończony - wycieczki do Ciebie będą jeździć
Hmmm.. chcialabym troche tej sterylnosci u siebie ale nie mam serca wyrywac samosiejek... i nie przeszkadzaja mi zbytnio gory i doliny na trawniku - bo trzebaby trawnik od poczatku robic... trudno ideal obejrze u Syli
Ladny ten karmnik! Ziemia u Ciebie dobra do konca lata bedzie wypasiony, tak sie rozrosnie. Pozdrawiam!
Sylwia, masz energię jak elektrownia atomowa. TAKI ogród zrobić w rok! Niesamowite, piękne i "zdrowe" widoki. Bardzo Ci gratuluję, bo wiem ile to pracy. Ciekawa jestem ilu masz pomocników?
Na którejś ze stron napisałaś, że przesadziłaś żurawki. Kiedy to było? Ja posadziłam na jesień, kilka mi wypadło i rabata wygląda ni w pięć ni w dziewięć. Nie wiem czy mogę je jeszcze przesadzić?
Sylwia mi się Twój "sterylny" ogród baaaardzo podoba
U mnie wczoraj pod płotem komentowano (M podsluchał), że za dużo tego wszystkiego u mnie w ogrodzie........
Tak jak piszesz ogród jest dla nas a nie dla mijających go za płotem. No cóż na dodatek o gustach się nie dyskutuje