Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród Sylwii od początku :)

Ogród Sylwii od początku :)

nika 13:30, 18 maj 2012

Syla napisał(a)

Podoba mi się Twój ogród, taki uporządkowany i przejrzysty. Wszystko pięknie rośnie. Coś wypadło, i tak się zdarza. Jest cudownie, często zaglądam i podziwiam

Dziękuję za pozytywną opinię .....Właśnie dowiedziałam się od sąsiada , który zajmuje się ogrodami , że u mnie takie wszystko sterylne a ja sobie dopowiedziałam i nie naturalne ..... Ale to moje i mi się podoba

A mnie się taka sterylność i "nienaturalność" bardzo podoba I chętnie przeniosłabym Twój ogród do siebie
Linka 13:40, 18 maj 2012

Sylwia, to zdjęcie z cisami przy wejsciu bajka, bajka, bajka, ............. nie wiem czy naturalnie wyszło czy nie ale podoba mi się jak licho
Sebek 15:17, 18 maj 2012

Syla napisał(a)

Podoba mi się Twój ogród, taki uporządkowany i przejrzysty. Wszystko pięknie rośnie. Coś wypadło, i tak się zdarza. Jest cudownie, często zaglądam i podziwiam

Dziękuję za pozytywną opinię .....Właśnie dowiedziałam się od sąsiada , który zajmuje się ogrodami , że u mnie takie wszystko sterylne a ja sobie dopowiedziałam i nie naturalne ..... Ale to moje i mi się podoba

No bo jest zbyt idealnie - ja już sobie nie wyobrażam jak będzie zrobiony ogród zimowy, altanka i ogród skończony - wycieczki do Ciebie będą jeździć
danuta_g 21:43, 18 maj 2012

Witaj pieknie to wszystko wykonane duzo wlozonej pracy ,ale efekt niesamowity podoba mi sie
popcorn 21:46, 18 maj 2012

Hmmm.. chcialabym troche tej sterylnosci u siebie ale nie mam serca wyrywac samosiejek... i nie przeszkadzaja mi zbytnio gory i doliny na trawniku - bo trzebaby trawnik od poczatku robic... trudno ideal obejrze u Syli

Ladny ten karmnik! Ziemia u Ciebie dobra do konca lata bedzie wypasiony, tak sie rozrosnie. Pozdrawiam!
Borbetka 10:33, 19 maj 2012

Sylwia, masz energię jak elektrownia atomowa. TAKI ogród zrobić w rok! Niesamowite, piękne i "zdrowe" widoki. Bardzo Ci gratuluję, bo wiem ile to pracy. Ciekawa jestem ilu masz pomocników?
Na którejś ze stron napisałaś, że przesadziłaś żurawki. Kiedy to było? Ja posadziłam na jesień, kilka mi wypadło i rabata wygląda ni w pięć ni w dziewięć. Nie wiem czy mogę je jeszcze przesadzić?
bociek 20:11, 19 maj 2012

Syla napisał(a)

Sylwia, blagam, napisz co to za zurawki te ze zdjec ???

Ta Limemarmelade sliczna jest, czym sie wg Ciebie rozni od Cytronelki?
lenka 23:57, 20 maj 2012

Ależ u Ciebie bajecznie, kolorowo... cudnie
monteverde 00:01, 21 maj 2012

potwierdzam
Madzenka 06:54, 21 maj 2012

Sylwia mi się Twój "sterylny" ogród baaaardzo podoba
U mnie wczoraj pod płotem komentowano (M podsluchał), że za dużo tego wszystkiego u mnie w ogrodzie........
Tak jak piszesz ogród jest dla nas a nie dla mijających go za płotem. No cóż na dodatek o gustach się nie dyskutuje