W tym roku może trochę odchorować, ale przyszły rok widzę w różowych barwach, Ona od wiosny wypuści liście już na słoneczku i będzie dobrze, tylko wody nie może jej zabraknąć
Starym liściom w środku tak się zdarza, czerwienieją albo żółkną. To prawdopodobna przyczyna i normalne zjawisko, ale zawsze aby zdiagnozować problem potrzebnę a nawet konieczne są zdjęcia. Bo jak diagnozować bez pacjenta?
Generalnie te rośliny są w sprzedaży wtedy, kiedy kwitną, czasem wrzośce są jesienią już z pąkami na wiosnę. Dlatego sadzimy wtedy kiedy możemy je zakupić
Laik powinien sprawdzić czy firma posiada certyfikat na projektowanie systemów, jakiej marki używa, może zapytac co to jest ewapotranspiracja takiego człowieka Jak wybałuszy oczy, to wiadomo że nie zna się.
Moje cisy są wyprowadzane na pieniek, nie są szczepione. Nie marzną ale drogie bardzo zwłaszcza na takich wysokich pniach. Ale fajnie ostatnio widziałam żółte tuje i żółte cyprysiki kule na pniu, nawet zastosowałam takie coś w nowym ogrodzie.
Ok, skoro tak mówisz to się posłucham. Zetnę wierzchołek i ukształtuję obelisk.
A czy potwierdzasz moją decyzję w sprawie przesadzenia obecnych roślin na rabacie? Chodzi mi o tawuły i pierisa. Potrzebuję potwierdzenia
A ja byłam dziś w Instytucie Hematologii z mamą i zdziwiłam się, bo leżał wąż i podlewano posadzone hortensje ogrodowe. W dołki było ponalewane wody
Mam nawadnianie i podlewa się, ale jaki rachunek dostanę? Bojam siem