Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "Gosiniak"

Igiełkowy ogródeczek 16:57, 14 sty 2013

Do góry
Dorota- a gdzie go można w takiej cenie kupić, bo ja tak na szybko sprawdziłam i po 108 widziałam 50mln larw.
Igiełkowy ogródeczek 16:55, 14 sty 2013

Do góry
A u mnie wreszcie biało i to tak konkretnie, dzieciaki się cieszą, a ja się zastanawiam kto był tym darczyńcą, bo ja narzekałam i narzekałam, aż wreszcie ktoś się zlitował i wysłał.
Wielkie dzięki dla nadawcy! Paczka już rozpakowana zobaczcie sami

Ale mamy fajne czapeczki

Ukłonię się, będzie mnie lepiej widać

Przytul się do mnie bardziej kamyczku będzie nam cieplej razem

A ja tam na mróz nie narzekam, jakie ładne ubranko mi podarował

Ależ to ciężkie, za to cieplej się zrobiło

Igiełkowy ogródeczek 16:24, 14 sty 2013

Do góry
Basiu- u mnie te paskudztwa też jeż zajadał, robił tylko dziurki małe, a nie takie wieeeeelkie kopce

Gierczusia- ja byłam pierwsza

Dorota- Tak tylko z tego co kojarzę to drogi jest niemiłosiernie, ale znalazłam ciekawy artykuł o jego stosowaniu:
http://www.cieplucha.com.pl/?str=6&lang=pol&podstr=2link text
To oznacza, że kret może nie będzie potrzebny
Ogród do kwadratu 13:44, 14 sty 2013

Do góry
Ach te zdjęcia, po nich dopiero widać tempo i ten power o którym pisałaś, rośliny niedługo zaczną szaleć a my z nimi
Ogród - Moje spełnione marzenie 13:28, 14 sty 2013

Do góry
Ale z ciebie zdolniacha, pokazuj swoje wszystkie prace, proooooszę
Na M zadziałało, na ciebie też musi...., dla mnie to totalna magia, buziaczki przesyłam
Igiełkowy ogródeczek 13:15, 14 sty 2013

Do góry
Dorotko- pozytywów to my musimy szukać wszędzie, a u mnie też dużo pędraków, jak ściągałam trawkę pod tą rabatkę "japońką" to pełno takich białych paskudztw było ohyda, to może mi podrzuć jednego krecika, jak się z nimi upora to ci zwrócę już objedzonego, może już wtedy u Ciebie szukać nie będzie i pójdzie sobie daleko.....daleko za góry za rzeki
Dolina Tęczy 12:46, 14 sty 2013

Do góry
Gosiniak - fotki bedą - im bliżej wiosny tym więcej

monitka - w tej szarzyźnie co teraz panuje ciężko o energetyczne zdjęcia Jakieś cebulowe do domu chyba muszę zakupić, żeby trochę koloru wnieść bo jak na razie to tylko betlejemska gwiazda kwitnie wciąż mimo podlewania (a jej czerwony kolor mnie już mierzi)

Wyciągnęłam stos ogrodowych gazet i znowu zaczynam się nakręcać A tymczasem mrozisko trzyma i puścić nie zamierza - brrr!
Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II 12:45, 14 sty 2013

Do góry
Gosiniak napisał(a)
Pozdrawiam Irenko, zdjęcia i filmy widziałam, całą relację, oj zazdraszczam, chyba podładowałaś akumulatorki, ja do zdjęć też się uśmiechałam, jak tam tańczyłyście i na całe gardło śpiewałyście, dobrze było was zobaczyć

jeszcze jak podładowałam!!! to wspaniałe, że wy też w sumie mogliście być z nami!!
super!!
Dolina Tęczy 12:25, 14 sty 2013

Do góry
Witam, wpadłam na chwilę a tu się wyjść nie da....proszę częściej częstuj nas fotkami, bo jesteś w tym mistrzynią.
Ogród Leny. 12:09, 14 sty 2013

Do góry
No właśnie czemu tak późno z tymi bukszpanami, ale lepiej późno niż wcale, dużo posadź, bo ogrodowisko ciągle rośnie w nowe szeregi i bukszpanów potrzeba duuuuuużo.
Moje córcie też ferie mają, pierwszy tydzień na półkoloni są, a drugi...... się jeszcze zobaczy. Cosik tam trzeba wymyślić by się nie nudziły, pozdrawiam cieplutko
Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II 12:02, 14 sty 2013

Do góry
Pozdrawiam Irenko, zdjęcia i filmy widziałam, całą relację, oj zazdraszczam, chyba podładowałaś akumulatorki, ja do zdjęć też się uśmiechałam, jak tam tańczyłyście i na całe gardło śpiewałyście, dobrze było was zobaczyć
Gdzieś na końcu świata... 11:56, 14 sty 2013

Do góry
A te kretowiska to w trawniku czy na rabatce masz? A kociaka to warto mieć, jak nie kret to nornica, zawsze coś tam upoluje
Igiełkowy ogródeczek 11:48, 14 sty 2013

Do góry
Basiu krety nie śpią niestety, u mnie jakoś w listopadzie się pojawił kopiec na rabacie, na szczęście teraz cisza, mam nadzieję że nie przed burzą.

Gosiu- faktycznie zmora, niebezpieczeństwo wisi nade mną cały czas, dwa lata temu rył przy płocie, naszczęście nie w trawniku, a w zeszłym też przy płocie ale z drugiej strony.
Działka prawie w Borach Tucholskich 11:43, 14 sty 2013

Do góry
Zbyszku- ach jak ja ci zazdroszczę tych wszystkich igiełek, wszak na początku mojej drogi zachłysnęłam się igiełkami i do teraz mi to zostało, u siebie jednak postawiłam na powtarzalność roślin, ale bardzo mi miło gościć u ciebie i pooglądać takie cudeńka.
Igiełkowy ogródeczek 11:35, 14 sty 2013

Do góry
hahahah........mnie też nie ma......bo ja na leżaczku u Zety jeszcze się opalam, wyginam ciało śmiało by słonko je nagrzało
Igiełkowy ogródeczek 11:30, 14 sty 2013

Do góry
Toszka- toż ci źle przetłumaczył, ja chętnie Cię goszczę i historyjki Twoje uwielbiam
Igiełkowy ogródeczek 11:29, 14 sty 2013

Do góry
Toszka- ja już nie mogę, choć ćwireć zdjęcia zrób tej ćwiartce, bo mnie wyobraźnia już ponosi.
A futra co dużo śpi i czasem też jakąś nornicę złapie nie chciałabyś do swojej gromadki przygarnąć
Igiełkowy ogródeczek 11:22, 14 sty 2013

Do góry
Toszka napisał(a)
Gosiu... ja szyfrem? eeeee, nie.... Ja kobieta wszak jestem, fakt już troche doświadczona życiem i może dlatego wiem... a może dopiero wiem , że po kilku dniach znajomości kobiety nie powinny iść na całość i wszystkiego od razu pokazywać. Taka kobieta przestaje być interesująca... Ja tu na forum dowiaduję sie na przykład, że żona nie powinna przed mężem paradować w szlafroku, tylko się "piknie wyrychtować"...
Albo, na ten przykład, Magnolia... to ci intrygująca osoba, obiecuje (swój ogród pokazać), mami, smak robi i wyobraźni daje pożywkę. Tajemnicza osóbka A wy mi zarzucacie, że ja szyfrem, a ja tu wręcz wywnętrzam się jak to ci grupen sex z mężem i wiązem w ogrodzie uprawialiśmy, albo jak blondynka (nigdy nie farbowana "intelygencija") i smerf maruda kupowali unikalnego modrzewia z wielką metką dyndającą u pasa tegoż... (patrz w dziale o cedrze)

Toszka a Ty lubisz jak cię prosić będziemy......co?......Bo po tych cisach i pikantnych historiach narobiłaś takiego apetytu......., że już bardziej uwodzić nas nie musisz, dozgonną wierność obiecujemy i do Twojego wąteczku chętnie wpadniemy
Ogród u stóp klasztoru 11:06, 14 sty 2013

Do góry
Alinko chciałam pozdrowić właścicielkę tak cudnego ogrodu, dech zapiera, bogactwo roślinności, każdy znajdzie tu coś dla siebie, gratuluję i pozdrawiam
p.s I jeszcze trochę się poszwędam
Kwiatki i rabatki u Elizy 10:46, 14 sty 2013

Do góry
Zdjęcie mogłoby jakiś egzotyczny kraj reklamować i nikt by się nie połapał, ale na żywo to faktycznie nie wygląda już tak ciekawie, widziałam gdzieś takie palmy, to tak samo jak te sztuczne bukszpany w doniczkach.
Pozdrawiam
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies