Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Igiełkowy ogródeczek

Igiełkowy ogródeczek

Magda70 11:04, 14 sty 2013

Toszka napisał(a)
Oooooo przepraszam, ja się Magnolii nie czepiam (tu proszę usłyszeć jak głośno tupię nogą), ja tylko dałam ją za wzór jak rasowe kobiety potrafią rozpalić wyobraźnie i jak mi do niej daleko

To zakładsz wątek czy dążysz do bycia taką jak Magnolia??
I teraz we 2 będziecie nas męczyć i rozpalać nasze wyobraźnie?

I nie tup tak mocno bo aż u mnie podłoga się zatrzęsła
Basia_1987 11:05, 14 sty 2013

Toszka napisał(a)
Wy sie nie śmiejcie - 50 kilogramówki szanują naszą prace w ogrodzie. Zwłaszcza dwie starsze. Wiem na bank, że ta trzecia też szybko uszanuje ogród. Najgorzej jest z ćwiartką...doły kopie, wszędzie swój tropiący nos musi wsadzić i swoje łapki odcisnąć na rabatach, Wpawdzie już jedną nornice złapała (przynajmniej ja to widziałam), ale non stop łamie ogrodowe zasady, np. depcze żurawki i azalie. Ale to darowany koń, a koniom się w zęby nie zagląda

Toszka nie przejmuj się moja też psoci w ogrodzie oprócz dreptania wszystko gryzie co spotka na swojej drodze,mam nadzieję że z tego wyrośnie
Toszka 11:14, 14 sty 2013

Basiu, toż ja się nie przejmuję i niestety wiem, że moja ćwiartka nie wyrośnie ech... Ale jak wydawalam zgodę na ten prezent dla mojego syna to doskonale wiedziałam, że nie będzie łatwo. Wprawdzie ćwiartka ma zapowiedziane, że jak bedzie rozprawiać się na bieżąco z nornicami i kretami to przymkniemy czasami oko na nadplanowe jej roboty melioracyjne w ogrodzie... W każdym bądź razie mam w planach zrobienie z nią kursu tropienia. W życiu tego jeszcze nie robiłam, ale życie jest po to by spróbować każdego ciastka jakie zapodaje w swej łaskawości.
Gosiniak 11:22, 14 sty 2013

Toszka napisał(a)
Gosiu... ja szyfrem? eeeee, nie.... Ja kobieta wszak jestem, fakt już troche doświadczona życiem i może dlatego wiem... a może dopiero wiem , że po kilku dniach znajomości kobiety nie powinny iść na całość i wszystkiego od razu pokazywać. Taka kobieta przestaje być interesująca... Ja tu na forum dowiaduję sie na przykład, że żona nie powinna przed mężem paradować w szlafroku, tylko się "piknie wyrychtować"...
Albo, na ten przykład, Magnolia... to ci intrygująca osoba, obiecuje (swój ogród pokazać), mami, smak robi i wyobraźni daje pożywkę. Tajemnicza osóbka A wy mi zarzucacie, że ja szyfrem, a ja tu wręcz wywnętrzam się jak to ci grupen sex z mężem i wiązem w ogrodzie uprawialiśmy, albo jak blondynka (nigdy nie farbowana "intelygencija") i smerf maruda kupowali unikalnego modrzewia z wielką metką dyndającą u pasa tegoż... (patrz w dziale o cedrze)

Toszka a Ty lubisz jak cię prosić będziemy......co?......Bo po tych cisach i pikantnych historiach narobiłaś takiego apetytu......., że już bardziej uwodzić nas nie musisz, dozgonną wierność obiecujemy i do Twojego wąteczku chętnie wpadniemy
Toszka 11:27, 14 sty 2013

Ja wiem Gosieńko,
ja rozumiem..
i już swoją personę
z twego wątku usunę
Gosiniak 11:29, 14 sty 2013

Toszka- ja już nie mogę, choć ćwireć zdjęcia zrób tej ćwiartce, bo mnie wyobraźnia już ponosi.
A futra co dużo śpi i czasem też jakąś nornicę złapie nie chciałabyś do swojej gromadki przygarnąć
Gosiniak 11:30, 14 sty 2013

Toszka- toż ci źle przetłumaczył, ja chętnie Cię goszczę i historyjki Twoje uwielbiam
Toszka 11:32, 14 sty 2013

Gosiu, ale moje 50-ki to futra, dużo śpią, nornic nie łapią...

Nie ma mnie tu, nie ma....
Gosiniak 11:35, 14 sty 2013

hahahah........mnie też nie ma......bo ja na leżaczku u Zety jeszcze się opalam, wyginam ciało śmiało by słonko je nagrzało
Basia_1987 11:38, 14 sty 2013

Toszka napisał(a)
Basiu, toż ja się nie przejmuję i niestety wiem, że moja ćwiartka nie wyrośnie ech... Ale jak wydawalam zgodę na ten prezent dla mojego syna to doskonale wiedziałam, że nie będzie łatwo. Wprawdzie ćwiartka ma zapowiedziane, że jak bedzie rozprawiać się na bieżąco z nornicami i kretami to przymkniemy czasami oko na nadplanowe jej roboty melioracyjne w ogrodzie... W każdym bądź razie mam w planach zrobienie z nią kursu tropienia. W życiu tego jeszcze nie robiłam, ale życie jest po to by spróbować każdego ciastka jakie zapodaje w swej łaskawości.

To jakaś rasa tropiąca?Jak zrobisz kurs tropienia to pożyczę sobie ją na chwilkę bo u mnie kretów i nornic na potęgęMyślałam że krety śpią w zimię a tu dziś rano zobaczyłam ogromny kopiec w korze,ręce opadają.