Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kwiatki i rabatki u Elizy

Kwiatki i rabatki u Elizy

Urszulla 14:12, 11 sty 2013

Ja już od roku a pulpicie kompa mam morze
W końcu kiedyś tam dojadę......mam nadzieję
Takie zdjęcie jakbyś mi Elu przesłała na pocztę jako .jpg byłabym zachwycona .....wrzucę na ekran zamiast tej co mam.
Martek 14:42, 11 sty 2013

eliza3 napisał(a)
Miałaś nosa Celinko, to nasze morze... Dębki... tylko po co te palmy??? Do tego sztuczne???, ale na zdjęciach dają niezły efekt

Dobre )))))))))))
Przetacznik 15:52, 11 sty 2013

Ej, świetne te Dębkowe palmy : ) Ja tam sobie na tarasiku piwko popijałam w lipcu, tylko że wtedy chyba palm nie było... albo ich nie zauważyłam: ) Zdjęcie wspaniałe : )
ps. Byłam dziś u fryzjerki - całkiem nieźle - spowiedzi nie było, ale pani się bardzo starała i sprawnie energicznie działała, to było całkiem przyjemne : )
eliza3 16:07, 11 sty 2013

Weroniko i co ? Złoty blond, jak pisałaś, czy bardziej zachowawczo i pasemka?

W Dębkach zakochałam się wiele lat temu, jeszcze jak była to dziura i jeden sklep, ale lubię tę plażę i dlatego wracam tam z uporem maniaka, a te palmy były chyba ze trzy lata temu... w ubiegłym roku byłam w Dębkach w maju... ależ było wtedy zimno... ale za to mniejszy gwar i to mi się podobało.
eliza3 16:20, 11 sty 2013

Urszulla napisał(a)
Ja już od roku a pulpicie kompa mam morze
W końcu kiedyś tam dojadę......mam nadzieję
Takie zdjęcie jakbyś mi Elu przesłała na pocztę jako .jpg byłabym zachwycona .....wrzucę na ekran zamiast tej co mam.

Na pewno dojedziesz, życzenia się spełniają... a może już w tym roku?
Zdjęcie wysłałam.
grembosia 01:46, 12 sty 2013

Eluniu, herbatka pokrzywowa ma niesamowitą moc, bardzo oczyszcza z toksyn. Warto się przekonać. Ja piłam ją trzy razy dziennie w sytuacjach kryzysowych i wyszłam na prostą, a oferowali mi sterty leków. Dodaj trochę mięty i będzie fajny zapach
Przetacznik 16:57, 12 sty 2013

Dębki... spływ kajaczkiem Piaśnicą, okrągłe gofry z wiśniami, piękna plaża, krótkie dosadne rozważania księdza Malińskiego... Ja się zawsze kąpię, nawet jak niepogoda, bo uwielbiam wodę, morze. Pierwszy raz w Dębkach byłam chyba w 1990 roku.

Włosy mam krótkie, ciemne - "Bob". Fryzjerka ładnie ścieniowała. A za kilka tygodni planuję właśnie jaśniejsze refleksy i tak metodą powoli do celu może dotrę. Tak to już jest, kobitki lubią ciągle coś zmieniać : )
EPODLAS 10:25, 14 sty 2013

Nic nie wiedziałam że na polskich plażach są sztuczne palmy. Bardzo jestem ciekawa jak ty wygląda na zywo.
Kindzia 10:30, 14 sty 2013

Elciu tylko chwilka...pozdrawiam bardzo serdecznie

P.S. Czasu pragnę...
Gosiniak 10:46, 14 sty 2013

Zdjęcie mogłoby jakiś egzotyczny kraj reklamować i nikt by się nie połapał, ale na żywo to faktycznie nie wygląda już tak ciekawie, widziałam gdzieś takie palmy, to tak samo jak te sztuczne bukszpany w doniczkach.
Pozdrawiam