Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "Madżenka"

Kiedyś będzie tu pięknie ... 21:22, 18 paź 2012

Do góry
Madżenka! Nacieszyłam oczy pięknymi zdjęciami. Madżenie ogrodnika ma się bardzo dobrze i wciąż pięknieje (czy to możliwe?).
Pani Prezes, melduję wykonanie zadania! Cebule posadzone. Wszystkie!
Kubusiowo 21:19, 18 paź 2012

Do góry
asc napisał(a)
Buuuu nic nie wiedziałam o konkursie... a na takie torty bym glosowała codziennie.... co prawda takiego tortu nigdy bym nie chciała dostać... bo jak go potem zjeść..... patrzysz i byś zjadł...zjesz - od razu wyrzuty sumienia, bo jak można zeżreć dzieło sztuki...toś to profanacja... Ale wizualnie cudniaste A ja nie umiem niczego zrobić z kulinarnych rzeczy.......... mnie to do konkursu na anty wszystko co dotyczy kuchni....

Mnie też do takiego konkursu na anty należy zapisać Dlatego z jeszcze większym uznaniem takie cudeńka podziwiam
Rododendronowy ogród II. 21:15, 18 paź 2012

Do góry
Bożenko życzę szybciutko kolejnego tysiączka
Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II 21:13, 18 paź 2012

Do góry
Irenka zarobiona
Buziam i jestem przynajmniej na bieżąco
Ogrodnik Mimo Woli cd 21:10, 18 paź 2012

Do góry
Aniu pozdrawiam serdecznie. Wdzę, że pogoda dopisuje a w weekend ma być jeszcze cieplej
Czy będzie sadzenie cebulek???
Kiedyś będzie tu pięknie ... 21:00, 18 paź 2012

Do góry
Ewa - ładuj akumulatory i mam nadzieję, że nie zabraknie na zrobienie zdjęć

Trafo - a też potrzebujesz pokrzepienia???

Pszczółko - zrobie przed i po w weekend zrobię nową sesje

Aniu ASC - mój wulkanie energi i niedościgniony wzorze, zarumieniłam się

Julka - wystarczy dawać sygnał, że potrzeeba ku pokrzepieniu serc Bede dawać sesje zimą

Kasik - TP powinna I wypłacić odszkodowanie za niepowetowane straty i brak możliwości nadrobienia zaległości
Kiedyś będzie tu pięknie ... 20:56, 18 paź 2012

Do góry
irena_milek napisał(a)

Oj pewnie, że zobaczę. Mówisz, że masz też macierzankę? Przeczytałam, że nie jest tak delikatna i nie ma z nią w ogóle problemów. Mogę sobie kopiować linki z twojego wątku na swój? Byłoby łatwiej tworzyć koncepcję ogrodu jeśli miałabym inspiracje w jednym miejscu....

Stokrotka kopiuj do woli , ile chcesz
Mam macierzankę, cytrynową i chyba piaskową???? Nie ma z nią problemów, żadnych
Zdjecie z lipca - widac postępy karmnika.
O tu obok lawendy macierzanka chyba piaskowa (?)

cudownie, nie mogę oderwać oczu

Dziekuję za pochwaly dla mojej macierzanki nie wiem jaka to odmiana, kupilam pod nazwą macierzanka (na pewno nie cytrynowa ,.....). iala zielono- białe listki. Zakochalam się tak w niej w czasie kwitnienia, że za późno ją obcięłam. Ciut za bardzo zdrewniala. Mam nadzieję, że wiosną ładnie się zazieleni, jesli nie posadzę taką samą

Monika - mi się szczególnie podobają te odcienie neibieskości i wrzosu na tle zieleni Lawenda w kwadratach to dobre rozwiązanie bo mi się ciągle poklada i zatrzymuje sie na bukszpanach

Anula - kupic macierzankę, koniecznie kupić i posadzić w słońcu Nie wiem jaki jest sposób na karmnik, podlewac, deptać i nasłoneczniać

Marzenko - nie wiem jaka odmiana macierzanki - listki biało- zielone, chyba piaskowa

Aga - bo po tylku dostaniesz od starszej siostry!!!! Kiedy u Ciebie będzie pięknie???? Jest u cIebie jak piszesz tip top!!!

Ogród Sylwii od początku :) 20:43, 18 paź 2012

Do góry
Syla napisał(a)

Sylwia odpoczywaj kochana. Ciesz się teraz budową A myślę, że ogrod z nowymi budowlami nabiera nowego wymiaru I będzie jeszcze piękniej Jak Ciebie znam to tak mistrzowsko będzie wszystko wkomponowane, że będziemy piac z zachwytu

Chcę piać na widok swojego ogrodu ale czy to wogóle możliwe? postaram się z całych sił aby nasadzenia nadały lekkości całej tej ilości budynków a jak się nie uda to będzie jak będzie ..... buziak ogromniasty

Możemy się założyć, że będzie na Tip Top zakład o Twój klonik palmowy ten najpiękniejszy
Lecę w kulki... 20:39, 18 paź 2012

Do góry
Cześć Madżenka...
Lecę w kulki... 20:36, 18 paź 2012

Do góry
Super te wiązy. Jak się rozrosną będą miodzio znakomite miejsce dla nich znalazłaś
Zimozielony ogród przy białym domu 20:27, 18 paź 2012

Do góry
Ale cudny dzień Danusiu spędziłaś w 'swoim' ogrodzie
Gratuluję docenienia przez producentów programu kolejnej Twojej perełki
Kiedyś będzie tu pięknie ... 16:49, 18 paź 2012

Do góry
Marzena2007 napisał(a)

czerwiec 2012

to moje ulubione ...

Iza leko bedzie poprawiana
Rh na nóżce przesunie sie na środek żywopłociku a po obu stronach kulki cisowe tez na nóżkach Stożki cisowe chyba przeniosę ale jeszcze myślę
Za ścianą wodną chyba buka tez wykopię i wkopię graba???

i przecież bambusy pójdą weg

Nie nadrobię zaległości.. ale lawenda w kwadracie i macierzanka odjęła mi mowę..... tego zdjecia to ja chyba nie widziałam na Forum.... albo przegapiłam, co wydaje się nie możliwe, bo u Ciebie jestem praktycznie na bieżąco.. może często pismo obrazkowe.. ale ..... Twoja osobowosć jest tak samo silna jak ogród.. wiec mus mi tu bywać...

A cytuję sobie nie zdjęcie.... ale zapis poniżej........ bo tym razem skupiłam się na tekście... nic dodać nic ująć..... wykopię, zakopię, przesadzę, wyrzucę ,dokupię...... cała Madżenka....
Uśmiałam się do łez.......
Kolorowe rabaty 14:58, 18 paź 2012

Do góry
marzena napisał(a)
Martek, ja może zostanę juz zwyczajnie marzeną...
Madżenka już jest ...i niech tak zostanie ok ?
pozdrawiam i miłego dnia

Dobrze Marzenko ja tylko dla żartu
O....! 09:33, 18 paź 2012

Do góry
Pięknie ...
Ja muszę zrobić zdjęcie bluszcza sąsiadów i zapytać czy to to samo i jak mogę rozmnożyć .
Przedwczoraj wsadziłam gałązkę rozchodnika dziś już 3 mm korzonka widać .Bardzo mi to na rękę bo potrzebuję go jeszcze na kalkowanie motywu

Pięknie naprawdę ,w nosie brak drogi Madżenka jakoś się przemieszczasz
Boćkowe perypetie ogrodkowe 09:09, 18 paź 2012

Do góry
bociek napisał(a)

Boćku, ta trawiasta to mi się najbardziej ze wszystkiego u Ciebie podoba A nie, kłamię! Kulkowa mi się najbardziej podoba No właściwie obie mi się najbardziej podobają Tak ja pisze Madżenka i radziła u kogoś Magnolia - dołożyłabym trawom jakieś jednorodne, żywozielone tło (np. żywopłot z cisa, grabu, buka), zeby uroda traw była lepiej wyeksponowana.
Poczytałam o planach zmian wiosennych - i choć utworzył się komitet obrony cinicy - nie wstepuję do niego, bo wiem z autopsji jak to jest, gdy położenie jakiejś rośliny działa Ci na nerwy Choćby tysiąc osób przekonywało, że jest OK - dalej wnerwia .
A jeśli chodzi o zdolności akceptacji tempa i zakresu zmian na rabatach przez naszych M. - bardzo trafne spostrzeżenie Mój limit u M. na ten rok się właśnie wyczerpał
Wpadłam tylko pochwalić a tak się rozpisałam. Pozdrawiam
Kolorowe rabaty 09:07, 18 paź 2012

Do góry
Martek, ja może zostanę juz zwyczajnie marzeną...
Madżenka już jest ...i niech tak zostanie ok ?
pozdrawiam i miłego dnia
O....! 09:03, 18 paź 2012

Do góry
Całkiem możliwe,że kwiczoł Madżenka
Życzę miłego,słonecznego dnia i pozdrawiam
Wnusia uwrażliwiona na piękno
Stary dom, zapomniany ogrod i ...ja na francuskiej ziemi 06:43, 18 paź 2012

Do góry
Betysiu miłego i slonecznego dnia Ci życzę
Dla poprawy humoru dzwoń, dzwoń do siostry .
W Gąszczu u Tess 06:40, 18 paź 2012

Do góry
Tess napisał(a)

Kochana Ty idziesz jak burza normalnie! Ale będzie cudnie

Jak burza? Może i tak Spieszę się, żeby przed zimą zdążyć
Gosiak, ja jeszcze jednej - prawie zrobionej - rabatki nie pokazywałam.
Tej wzdłuż domu.
Ale to już ostatnia. Reszta roślin do poupychania po kątach, ale żadnej rabaty już na gotowo w tym roku nie zrobię.
Muszę pojechać brzózki posadzić, to weekend z głowy.
A cóż można zrobić w tygodniu, kiedy człowieka "noc wygna, noc przygna"?

Pokazuj Tess proszę, pokazuj
Zawilca Honorone jobert też posiadam, kwitnie jak szalony na tle żywopłotu cisowego. Zakomicie kontrastuje. Mam też różowe i powiem, że obok róż i hortensji to rośliny, które cieszą oczy do mrozów.
Carexy pięknie posadizłaś na przodzie rabaty. Moimi na obrzeżach się zachwycam, bo nibyy rozczochrańce a jednak takie przeczesane
Buziam i życzę abyś nad goniła robotę nawet z czołówką
Kiedyś będzie tu pięknie ... 06:28, 18 paź 2012

Do góry
Wtaj Betysiu. Pieknego i słonecznego dnia Ci życzę
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies