oj zazdroszcze tez juz etapu "pielegnacji" .....i zmain hihi!!!!
bo u mnie na razie tylko "projektowanie" i oczekiwanie na rezultaly za ....kilka lat....
p.s
doczytalam ze M wraca...
a wiec cudniastego dnia......!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
buziam i tuliskam slodko
Oj pewnie, że zobaczę. Mówisz, że masz też macierzankę? Przeczytałam, że nie jest tak delikatna i nie ma z nią w ogóle problemów. Mogę sobie kopiować linki z twojego wątku na swój? Byłoby łatwiej tworzyć koncepcję ogrodu jeśli miałabym inspiracje w jednym miejscu....
Stokrotka kopiuj do woli , ile chcesz
Mam macierzankę, cytrynową i chyba piaskową???? Nie ma z nią problemów, żadnych
Zdjecie z lipca - widac postępy karmnika.
O tu obok lawendy macierzanka chyba piaskowa (?)
Kurcze, jak to pięknie wszystko wygląda. A ja tak bałam się posadzić w całym kwadracie lawendę. Na wiosnę muszę to zmienić. Super, super to wygląda. Tylko moje bukszpany,
na obwódce, które kupiłam przez internet chyba umierają, bo od wiosny ani listka nie wypuściły Już pisałam u Magdy, że mam ochotę u Was kupić, bo jak widać wszystkie są piękne.
Oj pewnie, że zobaczę. Mówisz, że masz też macierzankę? Przeczytałam, że nie jest tak delikatna i nie ma z nią w ogóle problemów. Mogę sobie kopiować linki z twojego wątku na swój? Byłoby łatwiej tworzyć koncepcję ogrodu jeśli miałabym inspiracje w jednym miejscu....
Stokrotka kopiuj do woli , ile chcesz
Mam macierzankę, cytrynową i chyba piaskową???? Nie ma z nią problemów, żadnych
Zdjecie z lipca - widac postępy karmnika.
O tu obok lawendy macierzanka chyba piaskowa (?)
o jakie piękne foto na dzień dobry !
kupić macierzankę, kupić macierzankę ! zgapiam
tylko gdzie ja to upchnę.........?
bardzo pięknie wygladają te kwadraty z odcieniami lila
już widzę, ze wykorzystam coś z tego u mnie...nie w kwadratach ale w liniach owalnych...przy bukszpanikach
Marzenko, napisz, czy to zwykła macierzanka, czy jakaś specjalna odmiana...
Marzenko, boskie zdjęcia - ten bukszpan z lawendą - coś wspaniałego!!!
A z porównań typu "przed" i "po" ku pokrzepieniu serc, to nie tylko Kasia skorzystała, ale chyba każdy zaglądający Dajesz nową nadzieję, że i u mnie kiedyś będzie pięknie.... Ech............... tylko kiedy.....???