Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Stary dom, zapomniany ogrod i ...ja na francuskiej ziemi

Stary dom, zapomniany ogrod i ...ja na francuskiej ziemi

bociek 19:09, 17 paź 2012

Betysia, czytam, ze o kisielu marzysz. Moze Ci paczke jakas Dzieciaku wyslac.... Daj znac, wesprzemy zupelnie serio, wcale nie zartuje. Ostatnio wysylalam paczke zywnosciowa znajomej, bo tez miala polskie marzenia kulinarne, wiec spoko, jesli cos potrzeba to daj znac

Na tych bagietkach i zabach to pewnie nie tak lekko

Buziaki
MilenaP 19:24, 17 paź 2012

Betysiu czytam o ogórkowej i innych zachciankach i śmiać mi się chce pamiętam jak mieszkając w Irlandii, tęskniłam za polskimi wędlinkami i chrupiącym chlebem do tej pory nie cierpię pieczywa tostowego. Pozdrawiam ciepło
betysia 20:05, 17 paź 2012

Dziewczeta....Bonsoir ....

Ulenko, Beatko
...wirtualnie kawusie pilam w waszym towarzystwie...ta kolo poludnia rowniez....

Bocku
....skarbie...az sie wzruszylam,ze kisle slac chcialas!!!!!! ja wiem, dlaWas to takie smieszne...a dla nas za kazdym razem uczta!!!!!!

p.s
zabusie nie takie zle...serio!!!! noz ktogo jak kogo ale bocka przekonywac nie musze!!!
....sciskam i tuliskam dobra dusze!!!!!!!!!!

Milenus
...czyli i ty znasz tesknoty emigracji....chleb akurat kupuje pyszny a w zasadzie najczesciej bagietki...ale wedlin brakuje, bardzo!!!!!

KOchani...dzisiaj tak ciut mi smutniusio....chyba przyjazd mojej siosrty sie przesunie w czasie....i to o dlugo...wiem, wiem...takie zycie...
...mialam dzisiaj tyle porobic w ogrodzie a ztego wszystkiego nie zrobilam NIC... musze sie jakos zmotywowac i do dzialania, i do lepszego nastroju i do...zwiekszonej dawki optymizmu...
ale co tam DAM RADE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Sciskam Was straszliwie mocno i buziam slodko i na...slodki sen ostatnie juz chyba kwitnienie mojej krolewny ....

Dobranoc....cmok

bociek 20:10, 17 paź 2012

Betysiu, ale dla mnie to wcale nie jest smieszne, mam sporo znajomych w swiecie i czesto dostaje takie prosby, wiec to zadna nowosc ani nic niezwyklego. Dobrze to rozumiem
Hit ostatnich paczek to piernik w proszku I miod Czasmi grzybki suszone sie marza

Nie smutkuj, jutro bedzie piekny dzien

A zabki jadlam raz, dobre byly, chociaz osobiscie wole slimaki Z czosnkiem

betysia 20:15, 17 paź 2012

bociek napisał(a)
Betysiu, ale dla mnie to wcale nie jest smieszne, mam sporo znajomych w swiecie i czesto dostaje takie prosby, wiec to zadna nowosc ani nic niezwyklego. Dobrze to rozumiem
Hit ostatnich paczek to piernik w proszku I miod Czasmi grzybki suszone sie marza

Nie smutkuj, jutro bedzie piekny dzien

A zabki jadlam raz, dobre byly, chociaz osobiscie wole slimaki Z czosnkiem

slimaczki z czosnkiem....oj to ty smakosz widze...i wiesz co dobre!!!!!!
miod jest, grzybki suszymy sami ale co roku przed wigilia i tak dostaje w paczce z Polski...razem z oplatkiem....
piernika w proszku nie znam...i to blad....
buziam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
kaisog1 20:19, 17 paź 2012

Matko.... wole schabowego niz ślimaki

Betyśka nie smutaj się! Co się odwlecze to nie uciecze
eliza3 20:24, 17 paź 2012

Pozdrawiam wieczorkiem Miłej nocki życzę i kolorowych snów Smaki polskie najlepsze, bo przypominają dom rodzinny, dzieciństwo... wszystko co najlepsze i najpiękniejsze... Dobranoc.
Madzenka 06:43, 18 paź 2012

Betysiu miłego i slonecznego dnia Ci życzę
Dla poprawy humoru dzwoń, dzwoń do siostry .
betysia 06:59, 18 paź 2012

DZIEN DOBRY promyczki moje!!!!!!

matuniu 6.57 a ja juz prawie po kawusi ale za to w jakim towarzystwie...tz zagladalam do was porankiem ale wszystkie zescie jeszcze slodko spaly ( z wyjatkiem Marzenki )....

....no nic na druga na pewno juz ktos sie obudzi hihi....
Buziam mocno i samych przyjemnosci dzisiaj wam zycze!!!!!!!!!!!!!!!!!!

p.s
Marzenko do siostry to ja codzieninie dzwonie...od 4 lat!
jotka 07:01, 18 paź 2012

No ja piłam razem z Tobą, tylko mój język jeszcze spał Ale uśmiechałam się do Ciebie