Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "Madżenka"

Kiedyś będzie tu pięknie ... 20:16, 14 paź 2012

Do góry
irena_milek napisał(a)
Marzenko, dziękujemy za wspaniały dzień ale zong, że tą siekierka tyle się A. naciachał i ani jednej fotki!!! i pogoda wspaniale nam dopisała

Irenko pogoda jak marzenie Dziękuje za wspaniały prezent
Trudne pięknego początki - ogródek KasiWB 20:13, 14 paź 2012

Do góry
KasiaWB napisał(a)

Kasiu pierwszy raz widzę ostrokrzew golden gem. Ciekawa jestem czyedziesz go formować?
Szczególnie zachwyciła mnie ta rabata z ostrokrzewem i stożkami

A już doczytałam o nim w specjalnym wątku

tak, od razu po posadzeniu w tym roku zaczęłam formować w niski żywopłocik, bo kupiłam małe sadzoneczki ) a rabata ze stożkami to tak narazie sobie rośnie, może tutaj zostanie, a może gdzieś ją kiedyś przeniosę

Bukszpanom na szczęscie nie szkodzi przesadzanie zatem znajdź dla nich piękne reprezentacyjne miejsce
Zielono mi - czyli zielone płuca czarnego Śląska 20:03, 14 paź 2012

Do góry
Enya73 napisał(a)
Witaj Magda! Dziękuję
Super dziś spotkanko miałyście Jak Wy się macie dobrze, że tak blisko siebie mieszkacie i tak Wam wszystko po drodze, również wspólne tematy
Ja też jeszcze do tych donic nie posadziłam i chyba zaczekam do wiosny. Na razie pomysłu brak. Schowam na razie do garażu
Pozdrawiam ciepło

Ja do mojej wsadziłam bladooróżową chryzantemę i stoi przed wejściem
Kiedyś będzie tu pięknie ... 20:01, 14 paź 2012

Do góry
Dzięki dziewczyny
Pogoda rzeczywiści piękna
Potworki dla grupy wrocławskiej pojechały w donicach do piwnicy Irenki a dla reszty czekają na wysyłkę zgodnie z wcześniejszymi zamówieniami
Mój mały raj na ziemi :) 19:59, 14 paź 2012

Do góry
Aniu ale boski TORT Nie dziwię się, że synek szczęśliwy!

Myślalam , że te ptaszki to gotowe ozdoby.....
Ogród Leny. 19:56, 14 paź 2012

Do góry
Lena napisał(a)
Chodzę , myślę i coraz bardziej skłaniam się ku zostawieniu cisów , bo jak powiada mój M,ja nie pozwalam roślinom sie rozrosnać,bo wciąż "targają"mną nowe pomysły i eksmitacje roślin.
Vito witam cię u mnie

Czosnków mam sporo ale każdego roku kupuję następne.

Irenko Ciebie nie jestem w stanie przebić ilościa tulipanów ,ale jakąś namiastkę będę mieć
Urszulko witaj
No niestety ale ja mieszkam bliżej Bochni...Więc Czaniec na zakupy odpada
Coraz więcej głosów na pozostawienie cisów,więc chyba nie będę zmieniać tylko nawiozę je dobrze żeby szybciej rosły

Aniu to Morwa alba-biała

M ma rację bądż cierpliwa i ciesz się prześiwtami świiatła. Ja równieź głosuję za pozostawieniem cisów.
Ogród w lesie 19:53, 14 paź 2012

Do góry
malwes napisał(a)
Grabeczki, ja też jestem za tym, żeby nie pozbywać się zagrabionych liści tylko dać je na kompost. Kompostowane tylko same nie byłyby bardzo wartościowe ale dodane do kompostu, z innymi substancjami pięknie się przerobią.
Tak naprawdę to warto też nimi podściółkować na rabatach, i nie zbierać z rabat liści. Przez zimę się przerobią. Tylko z trawnika trzeba zgrabiać. Jeśli masz róże to tóżę bardzo lubią mieć kopczyki z liści. Niektórzy biorą trochę siatki na krety czy dowolnej innej. Stawiają dookoła rośliny tak jakby w rulon z miejscem w środku (wygląda to jakby roślina rosła w "koszu"), do środka wsypują liście. Wiatr ich nie rozwieje, roślinie ciepło a dodatkowo od spodu "mini kompościk".

A liście dębu rozkładają się w sposób, i z odczynem, uwielbianym przez różaneczniki.

Super pomysł, tylko gdize takie siatki kupić??? Bo ja musz jakoś tytomy osłonić ptzed wymarźnięciem
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 19:50, 14 paź 2012

Do góry
Sebek napisał(a)
Coś mi się zdaje, że skoro to Zaduszki to ulice i tak będą zastawione aż nadto

Ale możecie przyjechać jak chcecie

O matko nie naciskaj gazu....
Ogródek Hanusi po zimie 19:49, 14 paź 2012

Do góry
halina_zawitkowska napisał(a)
Witaj haniu może Ty mi powiesz dlaczego nie widzę zdjęć w Googlach wgrać mogę a nie widzę u nikogo żadnych zdjeć Jak byś mogłłłłłła mi napisać co mam zrobić .Bo zrobiłam takie kombinacje w eksplorerze widzę zdjęcia ale nie mogę wgrać w googlach już wgrywam ale nie widzę zdjęć a same napisy, więc zainstalowałam tzecią przeglądarkę żeby wgrywać zdjęcia .Szlak mnie trafia z tym bałaganem ale niestety uzależniona jestem od ogrodowiska jak wszyscy tu milusińscy .sedecznie pozdrawiam i czekam na odpowiedż.

Halinko napisałam Ci wiadomosc bo nie mogę znaleźć Twojego wątku
Ogród Dominiki 19:45, 14 paź 2012

Do góry
Dminiko a może kilka ślicznych jesiennyh zdjęć nam zaserwujesz?
I ciekawa jestem nasadzeń w czarnych donicach.
Kondziowy Ogród :) 19:42, 14 paź 2012

Do góry
Kondziu Ty zaniedbany?????
A trzmielinki miodzio!!! Ja nie wiem ale Elle chyba cudotwórczynią jest widzę, że humorek również wrócił
Ogród z perspektywą na przyszłość 19:38, 14 paź 2012

Do góry
kwiatholandii napisał(a)
Ja chyba oszalalam.leze i pisze spod koldry haha z telefonu bo znowu spac nie moge.
Dziewczyny,dls mnie ta moja ilosc w zesxlym toku wydawlaaby sie kosmicxna,ale jsk zobaczylam tulipany u Dominiki to zaczelam sie przyzwyczajac.w sumie tez chcialam kilkaset,ale niestety na tapecie jest ukanczanie wnetrz obecnie,wiec kupilam symbolicxnie. Przypomnialam sobie tez,ze mam twarz haha i na jesien poszla spora kwota na remoncik.Wiosna znowu zacxne kupowac drzewa,wiec mam na co czekac

Fajnie znowu z Wami pirozmawiac.Stesknilam sie Dzieki,ze jestescie.

Rozbawiłaś mnie

A na zdjęcia oświetlonego ogrodu już się wpraszam
Trudne pięknego początki - ogródek KasiWB 19:25, 14 paź 2012

Do góry
Kasiu pierwszy raz widzę ostrokrzew golden gem. Ciekawa jestem czyedziesz go formować?
Szczególnie zachwyciła mnie ta rabata z ostrokrzewem i stożkami

A już doczytałam o nim w specjalnym wątku
Kiedyś będzie tu pięknie ... 19:20, 14 paź 2012

Do góry
noemi napisał(a)
Marzenko dziękuję za pyszną kawkę i ciacho .... pogoda dzisiaj iście wiosenna ....fajnie było się z Wami zobaczyć

buziaki

Szkoda tylko, że tak krótko
Ogród Magdalenka 19:19, 14 paź 2012

Do góry
noemi napisał(a)
Marzenko wklej do mnie też fotki na pamiątkę dziękuję

oooooo już mam dzięki

Właśnie wklejałam buziam
Jeśli będziesz jechała po bukszpany daj znać może też się z Tobą wybiorę na zakupy
Ogród Magdalenka 19:16, 14 paź 2012

Do góry
Madziu dziękuję za dzisiejsze dzielenie potwora

Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II 19:13, 14 paź 2012

Do góry
Irenka u mnie była dzielić potowra Pogoda była piękna. A zobaczcie jaki dres miała Irenka!!!

Kiedyś będzie tu pięknie ... 19:11, 14 paź 2012

Do góry
A z tym Irenka przyjechała do mnie
Będzie winko!
Kiedyś będzie tu pięknie ... 19:10, 14 paź 2012

Do góry

Tylko nikt nie uwiecznił dzielenie potwora siekierą....
Kiedyś będzie tu pięknie ... 19:09, 14 paź 2012

Do góry

W co je teraz zapakować? W worki?

Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies