Witaj haniu może Ty mi powiesz dlaczego nie widzę zdjęć w Googlach wgrać mogę a nie widzę u nikogo żadnych zdjeć Jak byś mogłłłłłła mi napisać co mam zrobić .Bo zrobiłam takie kombinacje w eksplorerze widzę zdjęcia ale nie mogę wgrać w googlach już wgrywam ale nie widzę zdjęć a same napisy, więc zainstalowałam tzecią przeglądarkę żeby wgrywać zdjęcia .Szlak mnie trafia z tym bałaganem ale niestety uzależniona jestem od ogrodowiska jak wszyscy tu milusińscy .sedecznie pozdrawiam i czekam na odpowiedż.
Hanusia dzisiaj miała uroczyste zakończenie sezonu ogrodowego! Był grill w ogrodzie,ognisko i winobranie.
Pogoda dopisała,wróciliśmy z wiadrem i koszem winogron,skrzynią gruszek i pigwowców.I zatrzymaliśmy się w brzozowym gaiku,gdzie znaleźliśmy kilka kozaków i 4 prawdziwki.Starczyło na wsad do suszarki!
Oczywiście obróbka tego już jutro!
Miłego wieczoru!
Ziółka do kuchni
Witaj Haniu, wymarzony koniec sezonu ogrodowego, zbiory imponujące, ale najbardziej zazdroszczę ogniska, więc tak sobie myślę, że jak pogoda dopisze to też zrobię ognisko... podobno ma być piękny tydzień...