Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Trudne pięknego początki - ogródek KasiWB

Trudne pięknego początki - ogródek KasiWB

KasiaWB 19:38, 14 paź 2012

Marzena2007 napisał(a)
Kasiu pierwszy raz widzę ostrokrzew golden gem. Ciekawa jestem czyedziesz go formować?
Szczególnie zachwyciła mnie ta rabata z ostrokrzewem i stożkami

A już doczytałam o nim w specjalnym wątku

tak, od razu po posadzeniu w tym roku zaczęłam formować w niski żywopłocik, bo kupiłam małe sadzoneczki ) a rabata ze stożkami to tak narazie sobie rośnie, może tutaj zostanie, a może gdzieś ją kiedyś przeniosę
popcorn 19:58, 14 paź 2012

Kurcze mało urodziwy dom sąsiadów... i murek fajny, ale ten dach od sąsiadów już nie Szpaler tujek smaragdów i to ASAP!!
Cudna jesien u Ciebie! Te stozki.. ech! Golden Gem zazdroszcze, dzisiaj przepytałam tabun sprzedających na giełdzie kwiatowej i nic z tego, jak mieli to zmarzło, niektórzy nawet nie słyszeli o takiej odmianie..
pozdrawiam!!
KasiaWB 20:11, 14 paź 2012

popcarol napisał(a)
Kurcze mało urodziwy dom sąsiadów... i murek fajny, ale ten dach od sąsiadów już nie Szpaler tujek smaragdów i to ASAP!!
Cudna jesien u Ciebie! Te stozki.. ech! Golden Gem zazdroszcze, dzisiaj przepytałam tabun sprzedających na giełdzie kwiatowej i nic z tego, jak mieli to zmarzło, niektórzy nawet nie słyszeli o takiej odmianie..
pozdrawiam!!

wielki dom wyszedł z parterowego... Najchętniej już bym sadziła, ale niestety jeszcze nie czas
Jakbyś była w moich stronach nawet przejazdem, to wiem gdzie są te GG mogłabym również wcześniej kupić żebyś tylko odebrała
Dzięki za odwiedziny i pozdrawiam!
Madzenka 20:13, 14 paź 2012

KasiaWB napisał(a)

Kasiu pierwszy raz widzę ostrokrzew golden gem. Ciekawa jestem czyedziesz go formować?
Szczególnie zachwyciła mnie ta rabata z ostrokrzewem i stożkami

A już doczytałam o nim w specjalnym wątku

tak, od razu po posadzeniu w tym roku zaczęłam formować w niski żywopłocik, bo kupiłam małe sadzoneczki ) a rabata ze stożkami to tak narazie sobie rośnie, może tutaj zostanie, a może gdzieś ją kiedyś przeniosę

Bukszpanom na szczęscie nie szkodzi przesadzanie zatem znajdź dla nich piękne reprezentacyjne miejsce
KasiaWB 20:34, 14 paź 2012

Postaram się Marzenko
monteverde 21:09, 14 paź 2012

no piękną słoneczna niedzielę miałaś Kasiu, rośliny w słońcu bardzo ładnie wyszły
ewa004 21:28, 14 paź 2012

Kasiu śliczny masz ten ogród ,hortensje cudne, wszystko piękne,a stożki powalają, ja chyba takiego się nie doczekam bo mnie to ceny powalają

Ale muszę totka sprawdzić .... śniły mi się wszy moje dziecię sprawdziło w senniku -BOGACTWO więc ja w szybciutko samochód i totka wysłać ,ale znając moje szczęście to i wszy mi nie pomogą
Madzenka 21:50, 14 paź 2012

KasiaWB napisał(a)
Postaram się Marzenko

Pokładam w Tobie nadzieje
kasik778 22:36, 14 paź 2012

KasiaWB napisał(a)
Stożki bukszpanowe z miskantami Morning light, podsadzone ostrokrzewem Golden Gem, który narazie jest jednak mało żółty )

Ta rabata boska, taka właśnie mi się marzy
Obsesja stożkowo-bukszpanowa w pełni
ten ostrokrzew rzeczywiście coś mało żółty, pamiętam go z różnych realizacji Danusi, śliczny jest
Graszka 22:44, 14 paź 2012

Kasiu, widziałam od samego początku do końca. Zapał, głowa pełna pomysłów, bije z każdego postu. Ja bardzo lubię drzewo i podpatrzyłam u Ciebie ścieżkę wyłożoną kręgami pomiędzy tujami a cisami. Muszę się chyba wybrać do tartaku.