Kusisz swoją Olą,
moim marzeniem jest taka olbrzymia różowa chmura wiosną, mam pytanie czy Ty jakoś
formujesz swoją pigwę, pięknie ci rośnie, czy ona rośnie sobie sam solo i czy już owocuje,
też chcę ją sobie posadzić w ogrodzie, a teraz sobie czekam na 3 derenie jadalne,
bo wiem, że lepiej owocują i wzajemnie się zapylają muszą być odm. żeńskie i męskie,
jeszcze dwa zamówię u Graya w sierpniu i tą pigwę
Pokazywałam mam łyse miejsce po wyciętych sosnach, to są dwa przęsła ogrodzenia i tam planuję je wsadzić
Byłam u Ciebie - brak czasu nie pozwala na czytanie ale wpadło mi w oko chęć by ścieżki wysypać żwirkiem - odradzam, mam podjazd wysypany żwirkiem na suchym betonie ale chwasty i tak rosną. A usuwanie ręcznie nie wchodzi w rachubę - katorga. Ponoć działa opalanie ogniem, albo leję octem to też wypala. Tak czy siak jak z dołu mnie idą to wysiewają się z góry
Mało tego kamyczki nie są wygodnym podłożem do chodzenia. Lepiej sprawdzą się płytki chodnikowe, tu tylko z pomiędzy trzeba wycinać zielone
super tylko uważaj przy ogrodnikach i zosce żeby Ci ich nie ścieło jak moich doniczkami chociaż nakryj. ja tez takie podrasowane w szkółce miałam a teraz doopa..
erecta..no cóż szaleństwo totalne będzie! a jesień jezu.. żeby Ci sąsiedzi po straz nie zadzwonili ze Ci sie garaz pali