Wpadłam lwie paszcze zobaczyć, a tu tyle innych rzeczy wartych oglądania Mebelki super wyglądają. Kolor mi się bardzo podoba. Zielnik faktycznie kipi zielenią.
Z moją magnolią też coś nie tak. Myślałam, że ma uszkodzenia mrozowe, ale chyba muszę się mądrzejszych poradzić.
Co do rozterek w pracy... teraz takie czasy są, że się od dzieci coraz mniej wymaga... nie tylko w przedszkolu.
dziekuje za pochwaly i tyym samym zaprzepaszcza sie najlepszy okres w zyciu kiedy dzieci z ciekawosci chlona wiedze jak gabka
Mam w ogrodzie kilka niebieskich donic i kulek i stad ten kolor mebli. Za duzo tego nie bedzie, to juz wlasciwie konec mojego malowania prawie. jeszcze tylko drzwi i moze okno, mam chyba na strychu staka staraa rame i jakbym ja tak na galezi powiesila hmmm... a galaz widze przez okno przy sniadani, wiec mialam bym widok przez dwa okna na laki i las.
No i ja lubie niebieski. Tesciowa sie pewnie w grobie przewrca ale w sumie to dala mi tylko zakaz sadzenia niebieskich kwiatkow na jej grobie. O ogrodzie nic nie mowila
Eliso do takiego malowania to zdolnosci nie trzeba miec, tylko sierpliwosci troche.
Aniu dziekuje za rady, bede sie tu za preparatami rozgladac a jak nie znajde to w Pl zakupie
"Nie moge na dluzej zostac" -wyszeptala Chwila Szczescia - "ale wloze w Twoje serce wspomnienia"