Witaj, cudowne zdjątka ogrodu, miło z rana nacieszyć oczy takimi widokami, czy iryski+czosnki faktycznie rosną nad strumykiem?, piękne zestawienie, miłego dnia będę zaglądać.
Całkiem zapomniałam że masz kamienie, ja kompostu już nie przesiewam na rabaty/kiedyś tak - podróże kształcą - Anglia / tylko do doniczek
każdy coś ma ja mam glinę też kompost gliniasty - ale mąż mnie zaopatruje w tym roku w spore ilości papieru który dodaję do kompostu może będzie lepiej.
Kiedy się robi gnojówkę z żywokostu teraz jak kwitnie czy po kwitnieniu - okazało się że na moim nowym polu rośnie to tu to tam i mam je na oku
Poprzednio napisałam że jarzmianka a powinno być ożanka - takie fajne słowa co nie? nie podobne w kwitnieniu i w pisanym słowie a w mowie tak samo grają hehe
Wojsławice - tak - ja już teraz ogłoszę że w kolejnym roku Zofie muszą poczekać aż wrócę z Wojsławic i wreszcie się wybiorę - to będzie dla mnie do 3 razy sztuka i musi się udać.
ale fajnie, ze nie wycielas tego lilaka piekny jest. Letnie donice super.
Ach co ja tu bede pisac, mi sie wszystko u Ciebie podoba wzorze moj niedoscigniony
"Nie moge na dluzej zostac" -wyszeptala Chwila Szczescia - "ale wloze w Twoje serce wspomnienia"