A tuje pięknie przycięłaś. W Czańcu jak jadę mijam żywopłot właśnie z kulistych tui, ale złocistych - jest idealnie prowadzony - zawsze się nim zachwycam
W zeszłym roku wyrywałem ręcznie, ale "podjazdu" nie, bo jeszcze nie zarosła. Będę ją obrywać jak trawnik będzie już na prawdę fajny, ale nie wiem kiedy to będzie.
Po drugiej stronie domu jest źle, będzie gorzej... Dobrze, że z rabat wykopałem wszystko Dziś zaczęli prace brukarskie - jednak nie będzie schodków, tylko przechylony chodnik i lekko podwyższony. Już mają około 70 cm - jakby jutro przyszli rano to skończyliby na pewno. Najlepsze było to, że "szef" zostawił dwóch paproków do tego, mama przyszła i kazała rozebrać, bo nie wiem jakim cudem, ale porozrzucali je i pomieszali małe z dużymi - nie chciałem wchodzić w szczegóły, bo mnie na szczęście w szkole byłem.
Sebek, wielkie dzięki, już zapisałam, więc przy najbliższej bytności na giełdzie kupię ten complex .
A ile się tego sypie? pisze w instrukcji, że 5-6kg na 100m2, ja mam ok. 25 m2 , więc ok. 1kg? dużo jakoś... czy mi się zdaje?
Danusiu - u Ciebie tyle innych cudów, że na prawdę miały prawo chociaż tulipany być wcześnie . Wg mnie dlatego zakwitły szybko, bo mają ciepło przy murze - austin też znacznie wyprzedził inne róże.
Sebek super happy end z helitropami A może Ty nia prawo sie wybierz
Jeśli Twoj trawnik jest brzydki to zapraszam do mnie... Zajeżdżony taczką i wymrożony zimą. Ale dzisiaj go nawozem podsypalam a potem lało
Bardzo fajne nasadzenia, roślinom nie szczędż florovitu - po nim bardzo się rozszaleją - zwłaszcza byliny
Mi tam brakuje....kul bukszpanowych
Jakbyś dała choinę na prawo i do góry trochę, a po łuku kulki? No i podsadzić je tojeścią aurea? Bo jakoś tam pusto będzie zimą, przynajmniej tak mi się wydaje ..