Bożenko jeśli nie kora pod bylinami to co???? Ja z chwaściorami nie wygram... torf??? Danusiowa próchnica u nas nie do kupienia...
Próchnica to tylko chyba w Warszawie jest, ale nawet gdyby była to ona na ściółkę sie nie nadaje bo to urodzajna ziemia i chwasty by dopiero dobrze rosły. No Marzenko nic pod bylinami goła ziemia i pielenie tak mam w całym ogrodzie.Już widzę Twoje przerażenie, ale jak mnie sie kora nie podoba to nie mam wyjścia.
Ja jeszcze zostanę przy korze. Tylko pod różami nie sypię ale w pozostałych miejscach mam mniej chwastów i rzeczywiście moja glina nie staje się suchą skorupą... Jak kiedyś rośliny podrosną to mogę z niej częściowo zrezygnować. Kiedyś będę sypała dla urody tę drobniutką, bo ładnie na rabatach wygląda
bożenko a pielenie u mnie na porządku dziennym zwłaszcza tam gdzie mam rzadkie nasadzenia. Dzisiaj pada zatem wieczorem będzie akcja CHWASTOM MÓWIMY NIE !
Sebek super te hakone z hostami wyglądają
A nie wiesz dlaczego hosty teraz nagminnie mają brązowe brzegi liści. Dawniej nic takiego u nich nie obserwowałam ...
O i Alinkę trzeba zwerbować.. ona też na deskach się ślizga W ten sposób.. święta i lampki w ogrodzie..... potem spotkanie...... potem sie rozpędzimy i zrobimy następne.... i zima raz dwa zleci
Miałam tylko na minutkę......
I sie nie obejrzymy i krokusy nam wyjdą w ogrodzie
Musimy sbie jakoś spotkaniami umilić czas
Oj tam oj tam Alpy Trzeba promować Kotlinę Kłodzką Prawda Pszczółko ???
Martuś fajnie, że potwierdzasz to miejsce. Ja wprawdzie rzadko tu bywam, bo wolę na obiad do mamy lub teściów w Jeleniej Górze a po sniadanku po stronie czeskiej
Ale Czarna Gora ma swoj urok pytanie tylko czy 12 styczna do dobry termin, bo chyba jeszcze ferii nie ma???? Obawiam się bowiem, że będą tłumy....
No i wybór oślich łączek do nauki jest spory a dla zaawansowanych narto/deskarzy też są trasy
Zatem ludziska zapisujta się
Tworzymy listę:
1. Finka z M i dzieciaczkami
2. Madżenka z M
3. Ania Asc z M?