finka
22:05, 11 wrz 2012
Czarna Góra to najlepszy pomysł...nie ze wzlędu na bliska odległość ode mnie...to po prostu fajne trasy, coraz lepsza infrastruktura, zaplecze...no sory ale w Tatrach za dużo luda, długie kolejki, jak ja chcę pojeździć, to jeżdżę w Alpy, albo w tygodniu na Czarną Górę, no, mam ten komfort, że po pierwsze blisko, a po drugie moge w tygodniu, bo zimą to ja nie ryje w szkółce Nie mówię, ze tu kolejek nie ma, czasem w weekend jak się zjedzie Wrocław i Poznań to masakra, ale na ostanim wyciągu H2 da sie luźniej pojeździć. Przejrzyjcie mapkę na www.czarnagora.pl
a tu ja ostatni raz na nartach tej zimy...oj to juz marzec był zaawansowany !!! u mnie juz wtedy w ogródku krokusy były !
i jeszcze takie tam...oj tupie już nogami...
a tu Prosecco na tarasie Hotelu Grawand na 3212 m (najwyżej położony taras w Alpach) piliśmy dla uczczenia porannych zawodów narciarskich. Było wtedy -22 .
a tu dla odmiany Merano, dolinka cudna, sady jabłoniowe, cedry, araukarie, laurowiśnie wielkości 6 m i więcej...eh zakochałam się wielkie góry na wyciągnięcie ręki i śródziemnomorski klimat już
zahaczający co widać po roślinności
a tu ja ostatni raz na nartach tej zimy...oj to juz marzec był zaawansowany !!! u mnie juz wtedy w ogródku krokusy były !
i jeszcze takie tam...oj tupie już nogami...
a tu Prosecco na tarasie Hotelu Grawand na 3212 m (najwyżej położony taras w Alpach) piliśmy dla uczczenia porannych zawodów narciarskich. Było wtedy -22 .
a tu dla odmiany Merano, dolinka cudna, sady jabłoniowe, cedry, araukarie, laurowiśnie wielkości 6 m i więcej...eh zakochałam się wielkie góry na wyciągnięcie ręki i śródziemnomorski klimat już
zahaczający co widać po roślinności