Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "Madżenka"

Spotkanie u Anuli WN - wrzesień 2012 12:09, 02 wrz 2012

Do góry
Gardenarium napisał(a)

/quote]

Chwalą cie tu i chwalą
Takie sobie te buszkpaniki z miskantami
Takie widoczki wszędzie ......... będą za rok!!!! Pokopiujemy Cię starsznie!!!!
Potworze jak możesz ukrywać takie zakątki!!!!! Idę storpedować Twój wątek z prośbą o zdjęcia
Spotkanie u Myszorka - wrzesień 2012 12:05, 02 wrz 2012

Do góry
myszorek napisał(a)
Jeny, dobrze że czytam rano, bo bym spać nie mogła chyba

Piękne zdjęcia porobiłyście, aż się dziwię, że to u mnie
Dziękujemy za odwiedziny, "zasiedlenie" ogrodu, pogaduchy i masę Waszego uśmiechu

Dziękuję też za śliczne chryzantemki - będą stały przed domem całą jesień i cieszyły oko.

Myszorku pięknie u Ciebie !! pokazuj kolejne zdjęcia w Twoim wątku, bo się zachwycjąco u Ciebie zrobiło U Ciebie jak na CHFS
A apaszka miodzio do koloru włosów
Spotkanie u Greglis - wrzesień 2012 12:00, 02 wrz 2012

Do góry
Kasiu nie godzi się!!!! Nie godzi się tak pięknego klimatycznego ogrodu nie pokazywać!!!
Zaznaczyłam sobie już w styczniu Twój wątek a tam prawie zdjęć nie ma !!! a tak cudnie jest u Ciebie!!!
Niedobra dziewczyna
Spotkanie u Ani z Zielonego Wzgórza - wrzesień 2012 11:52, 02 wrz 2012

Do góry
Ewelinka231281 napisał(a)
Witam!
Nawet kolor winogron dopasowany do otoczenia
Truskawki godne podziwu, a ogród faktycznie wygłaskany i dopieszczony
Pozdrawiam

I jeszcze kolor świeczek w lampionie
Aniu aleś wygłaskała projekt szefowej Pięknie u Ciebie !! A herbatkę z tej cudnej porcelany bym sobie wypiła
Spotkanie u EwyG - wrzesień 2012 11:48, 02 wrz 2012

Do góry
Klimatyczne spotkanie pełne inspiracji
Spotkanie wrzesień 2012 u Kraanii 11:35, 02 wrz 2012

Do góry
Aniu śliczny ogród a otoczenie starodrzewiem bajeczne !! Będę do Ciebie zagladać
Spotkanie u GabiK - wrzesień 2012 11:28, 02 wrz 2012

Do góry
GabiK ogród nabrał dojrzałości. Nie wiem czy bardziej zachwycać się trawami, hostami, rozchodnikami czy jeżówkami ???? Bo żurawki są piekne to oczywista oczywistość!!!
i powiem, że ten pink jest u Ciebie niesamowity, zachwycająco na donicach, krzesłach i roślinach wygląda. Szkoda że łosoś takiego koloru nie ma mniam mniam
Boćkowe perypetie ogrodkowe 11:19, 02 wrz 2012

Do góry
monitka napisał(a)
Bociuś a ty się jeszcze gdzieś na ciepłym słoneczku wygrzewasz? wracaj bo tęskno

Powiem ci że rozszalała się ta twoja kolejowa, śliczna jest

Bociek już sobie pewnie tyłek na heban spiekła
Stary dom, zapomniany ogrod i ...ja na francuskiej ziemi 11:18, 02 wrz 2012

Do góry
hanka_andrus napisał(a)
Czy słyszałaś ,jak plusnęło? To kamień z mego serca do morskiej wody! Uff!
Ulżyło!
Decyzja słuszna.Całe życie przed kompem? To co to za życie......

Ale zaglądnij czasami..... choć na bieżąco nie będziesz,ale jednak z nami! Ściskam! Dobranoc!

Haniu jakźe trafnie to ujęłaś Jak zwykle zresztą a ten plusk u mnie teź było słychać
Spotkanie u Kapiasów - wrzesień 2012 11:14, 02 wrz 2012

Do góry
agniecha973 napisał(a)
Ja też mam gdzieś. Jestem za.

Aga czyżby z czerwcowego spotkania
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 11:12, 02 wrz 2012

Do góry
Sebek napisał(a)
Zdjęcia powiadasz? A może zrobię Kropelkowe, bo padało w nocy - jak i całą sobotę...

Przynajmniej podlewać nie trzeba Rób kropelkowe
Ogrodnik mimo woli 11:12, 02 wrz 2012

Do góry
Miłej niedzieli Ci źyczę Aniu do zobaczenia na innych wątkach, teżnadrabiam zaległości przy niedzielnej kawie
Ogród na Cedrowej 11:09, 02 wrz 2012

Do góry
Anieszka fajne nasadznia w donicach, szczególnie mi się to z brązową trawą podoba
O horti nie wpsomnę bo boska A w sadzonkach takie sukcesy, że ach
Miłej niedzieli źyczę
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 11:05, 02 wrz 2012

Do góry
malkul napisał(a)
Szukam sporych (najlepiej ok 2 metry) drzew do zakupu ale za rozsądna cenę. Ktos doradzi gdzie mam zajrzeć na www i żeby była sprzdaż wysyłkowa. Gdzie sie zaopatrujecie w większe drzewa?

Jakie drzewka szukasz? Poszukaj szkólki na uboczu, nie najbardziej renomowanej, w ktorej ceny mogą być niższe.
Spore okazy wyłącznie w realu kupuję
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 11:03, 02 wrz 2012

Do góry
stychaz napisał(a)
A mi te szare

Odnośnie białych kuchni, to ostatnio w jednej wnętrzarskiej gazecie znalazłam śliczne zdjęcie kuchni, do której się aż uśmiechnęłam. Cała była biała i miała kolorowe dodatki w postaci żółtego durszlaka, zielonej wagi, itp. Wyglądało super

A ja się nie mogłam zdecydować w calości na biel dlatego lodówka, blat i podłoga są czarne + kolorowe hockery
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 11:00, 02 wrz 2012

Do góry
Sebek napisał(a)
No kto dziś w nocy szalał do późna to szalał Ja jeszcze w sobotę w domu byłem z powrotem!

Sebku masz rację, Irenka dzisiaj wszystkich pobiła szaleństwami. Miłego dnia życzę i możejakieś zdjęcia?
Wersja mini mini 10:57, 02 wrz 2012

Do góry
stychaz napisał(a)
Dziękuję Wam bardzo

Zmiany nastały a będzie ich jeszcze więcej. Ale niestety nie wszystko na raz. Po urlopie jakoś ciężko mi pozbyć się mojego ogrodowego lenia ale postanawiam mocną poprawę na wrzesień

I nie spiesz się, ciesz się ostatnimi dniamia lata Ja ostatnio też tak mam, leniuchuję i nie robię nic na siłę a potem jak dostaję speeda to w jeden dzień pół ogrodu bym przemeblowala Poczekaj na wenę twórczą
Winobluszcz rośnie szybko ale pięknie sie zagęści a jak go będzie za dużo wiosną go możesz lekko przyciąć a jaki za chwilę będize pięknie wybarwiony

Mialam taki sam problem przy szeregówce i niestety calość panelami drewnianymi zasloniłam ... Jeden z sąsiadów mial najlepszy pomysł, posadził wyłącznie przy tarasie źywopłot tujowy, ktory ich odgrodził od sąsiasdów a reszta obsadzona roślinami. A z tuj moźesz taki minimalistyczny strzyzony żywopłot zrobić, slupek 10-20 cm, naprawdę może taka zielona ściana pięknie wyglądać
Albo pamele drewniane wyłącznie przy tarasie?? I na nich pnącza, bluszcz, winobluszcz?
Na siatce w dalszej części zasze możesz pnącza posadzić, np powojniki, milin, wiciokrzew, nie przesłonią calkiem widoku a będą ozodobą
Kiedyś będzie tu pięknie ... 10:17, 02 wrz 2012

Do góry
Sebek taka dojrzałość w wieku 18 lat to skarb
Ja bym wolala iść do szko szko szkoly ....
Kiedyś będzie tu pięknie ... 10:16, 02 wrz 2012

Do góry
irena_milek napisał(a)
wiesz, że dzisiejsze dzieciaki, to za pan brat z kompem a Aguś pokazała nowe nasadzenia, świetne, będę kopiować
udanej niedzieli

Ale nie było tak źle skoro w nocy buszowałaś w nocy
Kiedyś będzie tu pięknie ... 10:13, 02 wrz 2012

Do góry
stychaz napisał(a)

Trzmielinki mają super miejsce. I jakie wysokie kije mają. Pozdrawiam

Justynko a czy Ty zaglądasz do Botanika na Zakrzowie ? Rzut kamieniem masz po pracy

Przyznaję się bez bicia, że dowiedziałam się o nim dopiero z wątku Wieloszki (ukłon w stronę Agi ) mam zamiar zajrzeć tam w przyszłym tygodniu.

A na jakiej wysokości Twoje trzmieliny są szczepione?

justynka moje są szczepione nisko bo na ok 1 m ale właśnie takie chciałam bo mi idealnie do kiścieni pasuje
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies