Myszorku pięknie u Ciebie !! pokazuj kolejne zdjęcia w Twoim wątku, bo się zachwycjąco u Ciebie zrobiło U Ciebie jak na CHFS
A apaszka miodzio do koloru włosów
Kasiu nie godzi się!!!! Nie godzi się tak pięknego klimatycznego ogrodu nie pokazywać!!!
Zaznaczyłam sobie już w styczniu Twój wątek a tam prawie zdjęć nie ma !!! a tak cudnie jest u Ciebie!!!
Niedobra dziewczyna
GabiK ogród nabrał dojrzałości. Nie wiem czy bardziej zachwycać się trawami, hostami, rozchodnikami czy jeżówkami ???? Bo żurawki są piekne to oczywista oczywistość!!!
i powiem, że ten pink jest u Ciebie niesamowity, zachwycająco na donicach, krzesłach i roślinach wygląda. Szkoda że łosoś takiego koloru nie ma mniam mniam
Anieszka fajne nasadznia w donicach, szczególnie mi się to z brązową trawą podoba
O horti nie wpsomnę bo boska A w sadzonkach takie sukcesy, że ach
Miłej niedzieli źyczę
I nie spiesz się, ciesz się ostatnimi dniamia lata Ja ostatnio też tak mam, leniuchuję i nie robię nic na siłę a potem jak dostaję speeda to w jeden dzień pół ogrodu bym przemeblowala Poczekaj na wenę twórczą
Winobluszcz rośnie szybko ale pięknie sie zagęści a jak go będzie za dużo wiosną go możesz lekko przyciąć a jaki za chwilę będize pięknie wybarwiony
Mialam taki sam problem przy szeregówce i niestety calość panelami drewnianymi zasloniłam ... Jeden z sąsiadów mial najlepszy pomysł, posadził wyłącznie przy tarasie źywopłot tujowy, ktory ich odgrodził od sąsiasdów a reszta obsadzona roślinami. A z tuj moźesz taki minimalistyczny strzyzony żywopłot zrobić, slupek 10-20 cm, naprawdę może taka zielona ściana pięknie wyglądać
Albo pamele drewniane wyłącznie przy tarasie?? I na nich pnącza, bluszcz, winobluszcz?
Na siatce w dalszej części zasze możesz pnącza posadzić, np powojniki, milin, wiciokrzew, nie przesłonią calkiem widoku a będą ozodobą