Matko, Sebek chyba z zeszłego roku te zdjęcia, nie ściemniasz???? Nie wierzę, że taką masz wiosnę. U mnie ledwie krokusy się wychylają, a gdzie tam mowa o narcyzach, nawet liści nie widać
No - na razie jestem
Ale jutro znów może mnie nie być Ale żyję - dziś przegrabiłem nowymi grabiami drugą stronę, posypałem nawozem i mocno podlałem - trawa powinna się niedługo zazielenić
U mnie rozkwitają tulipany - dużym zaskoczeniem są dla mnie
O Matyldo! Sebek, no jasne, że wolę wyższe ale duże różnice są pomiędzy tymi moimi cisami, nie będzie to jakoś głupio wyglądać, że jeden taki, a drugi taki? I czy przycinanie ich nie jest konieczne do uzyskania gęstości? 'Porządana wysokość' to dwa metry - miałabym do tego czasu nie ciąć? A może chodzi Ci o to, żeby lekko przyciąć te wyższe, a niższych nie ruszać? Wytłumacz proszę jak dziecku, bo coś mi się tu nie zgadza
Sebek, ale który wygląda nieładnie? bo nowy to ten zieloniutki, a żółty- sadzony w ubiegłym roku... Już podlane wszystko, ale wydaje mi się, że to nie wystarczy...
Danusiu - super zdjęcia - ale nie mogę doczekać się Magnolii. Na razie prenumeruję Mój Piekny Ogród, ale jak będziesz tam pisać to na pewno będę kupować - a jak jeszcze nie tylko bukszpanowy na okładce to już w ogóle !