Agatka ja u grodnika mojego miejscowego widzialam po 50 zl rok temu zakupię w necie, bo tulipany były piękne!
Ja też juź myślę nad tulipanami, tylko muszę koncepcję kolorystyczną zrobić
Ojoj próbuję oddać głos w pgólnonarodowej sprawie i mi się orientacja pokiełbasiła.....
Murek jest bardzo fajny! Warto tylko wyższe naszadzenia zrobić, piętrami, trzy kolory, jak mawia Danusia...
Justi nadrobiłam zaległości
Kula cisowa jak zwykle zwala z nóg! Al zmiany na rabatach wciągu roku niesamowite. U mnie podobnie jak u Kasi begonie nie ten teges.....były.... Bo je wyrzuciłam..... A u ciebie prześliczne!
Rzeczywiście są piękne, giganty mają kule średnicy Ok 20 cm i robią niesamowite wrazene.... Ale przeszłam obok tych za 50 zł......
Agatka już chcialm porwać Tess do Polski aby dziecko jeszcze ze dwa latka odpoczęlo
Przetacznik - scinałam wyłącznie przekwitłe i te śmierdzą....
Ewa widzę że jesteś juź mistrzynią kancików świetnie to wygląda
A kulki bukszpanowe przy kancikach miodzio hosty też pięknie się prezentują! Ale myślalam, źe ty się rehabilitujesz......???
Aniu dzięki za zdjęcie limek, jest nadzieja a tak na marginesie to ten szpaler limkowy jest zachwycający!
Zachwycją mnie Twoje rabaty. Nie dość, że projekt jest przepiękny, to wykonanie jak spod ręki Witka
Buźka i pokazuj dalej zdjęcia !
Agatko a dlaczego Ty dziecię w wieku 4 lat do szkoły posyłasz, to wy tak wcześnie zaczynacie edukację ???? Buziole dla Tereski
Czosnki polecam , uwielbiam je i najfajnej własnie skupisko o róznych rozmiarach wygląda u nas giganty 2 m po 49 zł w ubieglym roku widziałam. Oj musze je dokupic Czosnki fajnie wyglądają za bukszpanami. Gdy główki urosna można ciachnąć liście i wtedy tylko badylki z główkami pieknie wyglądaja Nie radzę ścinać do wazonu.... Śmierdzą w domu.... Chociaż suche też pięknie wyglądają!
Róż okrywowych jest multum... Tak naprawdę aspirin poleciła mi Pani z Rosarium, gdyż fairy miala slabe w środku lata. Wiec doceniłam jakość obsługi klienta, wygooglałam i mi sie spodobala. W ofercie mają duzo innych więc jest z czego wybierać !!! Warto pytać i poszukać optymalnej do siebie.
Pnące Dawn sobie też kiedyś kupię, tylko gdy kiedyś powstanie pergola na placu żwirowym.....
Ps do tej chwili nie mogę odżałować, że Leonarda nie kupiłam.... Piekny u Ciebie....
Dzięki wielkie za ekspresową odpowiedź. No to buziaki na dobranoc. Jutro można w końcu wyspać się dłużej. Ja po tych 2 dniach w pracy po powrocie z urlopu mam serdecznie dość, więc ten wolny dzień w środku tygodnia, to prawdziwe błogosławieństwo. Tobie też przyjemnego dnia wolnego życzę
Marzenko , przejrzałam zaledwie kilka stronek i jestem pod wrażeniem , lecę od tyłu, nie obiecuję że dam radę do początku dolecieć, ale będę się bardzo starać
zatrzymałam się w tym miejscu, gdyż chciałm Cię spytać co to za żurawki na trzecim zdjęciu za Tytusem?
rabata różana -cudna, co to za trawka z różami rośnie?, no i co to za róże
przepraszam że tak chaotycznie pisze , ale już jak najszybciej chcę przechadzać się dalej po Twoim ogrodzie
Beta te żurawki niestety no name kupowalam... u nas takie w większości nieopisane....
Róże wyłącznie okrywowe fairy (różowe) i białe (aspirin rose)
A o którą trawę pytasz?