Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "Madżenka"

Kiedyś będzie tu pięknie ... 10:01, 15 sie 2012

Do góry
beta napisał(a)
Marzenko chodzi mi o trawy w kąciku różanym, ale doczytałam, że tam miskanty są

Beta tam są miskanty : morning light, grosse fontaine i jeszcze jakiś już mi umknęła nazwa ale sobie przypomnę
Kiedyś będzie tu pięknie ... 10:00, 15 sie 2012

Do góry
asc napisał(a)
A ja u Ciebie to już chyba nigdy nie będę na bieżąco Szkoda, jakoś przeżyję

Aniu specjalnie dla ciebie wizytówkę jesienią zrobię i skrót jak Hania Spoko
Ogrodnik mimo woli 09:58, 15 sie 2012

Do góry
Abia daj jeszcze metamorfozy! Uwielbiam takie porównania przed i po
Ogród w Holandii 09:56, 15 sie 2012

Do góry
agata_chroscicka napisał(a)
Ale jedno jest pewne dziewczyny - skoro dyskutujemy już o sadzeniu cebulowych, to znaczy nieodwołalnie, że jednak idzie jesień
Te giganty tutaj są na prawdę po 4-4,50 euro za sztukę. Mają 120cm wys. i 20cm średnicy kwiatu. Ale i na tej stronie co Lena podesłała tez takie były chyba po 16 zł. To gdzie Ty Marzenko te po 50zł znalazłaś. Podeślij stronkę tak z ciekawości
A ja już intensywnie planuję wiosenne rabaty! Trochę cebul mam wykopanych, ale chcę bardzo dużo dokupić. Okazało się, że na wiosnę w moim ogrodzie jest bardzo dużo słońca! Zanim wielkie drzewa poubierają się w liście słońce świeci od rana do wieczora. I dlatego poobsadzam wszędzie te tulipany i czosnki i żonkile! ALe będzie pięęęęęęknie!

Agatka ja u grodnika mojego miejscowego widzialam po 50 zl rok temu zakupię w necie, bo tulipany były piękne!
Ja też juź myślę nad tulipanami, tylko muszę koncepcję kolorystyczną zrobić
Ogród w lesie 09:54, 15 sie 2012

Do góry
Ojoj próbuję oddać głos w pgólnonarodowej sprawie i mi się orientacja pokiełbasiła.....
Murek jest bardzo fajny! Warto tylko wyższe naszadzenia zrobić, piętrami, trzy kolory, jak mawia Danusia...
Wszędzie pięknie, ale u siebie najlepiej 09:44, 15 sie 2012

Do góry
agniecha973 napisał(a)
Pozdrowienia znad Bałtyku

Bogda, inspirujesz!

Ale przyjemnie się zrobiło
Pozdrawiam
Ogród w Alei Lipowej... 09:42, 15 sie 2012

Do góry
Justi nadrobiłam zaległości
Kula cisowa jak zwykle zwala z nóg! Al zmiany na rabatach wciągu roku niesamowite. U mnie podobnie jak u Kasi begonie nie ten teges.....były.... Bo je wyrzuciłam..... A u ciebie prześliczne!
Ogród w Holandii 09:36, 15 sie 2012

Do góry
kasik778 napisał(a)
te gigantyczne czosnki bardzo mi się spodabały, ale prawie 50 zł, powariowali ci sprzedawcy całkiem, ale jakąś większą odmianę kupię na pewno

Rzeczywiście są piękne, giganty mają kule średnicy Ok 20 cm i robią niesamowite wrazene.... Ale przeszłam obok tych za 50 zł......
Agatka już chcialm porwać Tess do Polski aby dziecko jeszcze ze dwa latka odpoczęlo
Przetacznik - scinałam wyłącznie przekwitłe i te śmierdzą....
Moja pierwsza hortensja w ogródku. 09:32, 15 sie 2012

Do góry
Ewa napisał(a)
u nas trwa udoskonalanie kancików

Ewa widzę że jesteś juź mistrzynią kancików świetnie to wygląda
A kulki bukszpanowe przy kancikach miodzio hosty też pięknie się prezentują! Ale myślalam, źe ty się rehabilitujesz......???
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 09:28, 15 sie 2012

Do góry
Aniu dzięki za zdjęcie limek, jest nadzieja a tak na marginesie to ten szpaler limkowy jest zachwycający!
Zachwycją mnie Twoje rabaty. Nie dość, że projekt jest przepiękny, to wykonanie jak spod ręki Witka
Buźka i pokazuj dalej zdjęcia !
Ogród Magdalenka 09:19, 15 sie 2012

Do góry
noemi napisał(a)
Dziękuję Wam , Kochane moje ... melduję, że odpoczywam ........ ale od ogrodowiska urlopu niet... bo to sama przyjemność gościć Was u siebie ...... i u Was........

pozdrawiam

Bardzo mnie ucieszyło zdanie, ze od ogrodowiska nie masz urlopu
A jak pogoda u nas od wczoraj powrót lata
Ogród marzeń ... cegła ... róża ... lawenda i mila do tego co mam w głowie ... 09:14, 15 sie 2012

Do góry
Konstancja30 napisał(a)

Iza czy te swoje liściory gnojówką podlewasz????? bo takie gigantusy niespotykane????

kilka razy im się dostało odżywką do petunii bo tam nieopodal som a lałam z wiaderka z miksturą ... myślałam, że mam słabą ziemię ale chyba źle myślałam ... ziemia w tym miejscu kwaśna raczej ... położenie niby południowe ale za ścianą kamienicy i pod ogrodzeniem więc średnio zacienione ... sama jestem zdziwiona ... nimi ... kannami ... i tym, że rośnie mi w ogóle ... nawet już uwierzyłam w to, że ogród będę miała ...

z tą gnojówką to ... pamiętam, że jakieś 30 lat temu gdy rodzice kupowali działkę mniej więcej tam stał domek z serduszkiem ... może to to

dom z serduszkiem czyni cuda

We mgle zdjęcia dojrzałam piękny zawijasek się robi pięknie!
Ogrodnik mimo woli 00:10, 15 sie 2012

Do góry
No jestem na bieżąco
Rododendronowy ogród II. 00:03, 15 sie 2012

Do góry
Boźenko gratuluje seteczki A zapach lili z Twojego ogrodu przez komputer czuję
Lecę w kulki... 23:33, 14 sie 2012

Do góry
O Dżizas ale BOSKO!!! Nie wiem co chwalić: ogród, dekoracje czy spotkanie? Wszystko PERFECT
Ogród w Holandii 23:26, 14 sie 2012

Do góry
Agatko a dlaczego Ty dziecię w wieku 4 lat do szkoły posyłasz, to wy tak wcześnie zaczynacie edukację ???? Buziole dla Tereski

Czosnki polecam , uwielbiam je i najfajnej własnie skupisko o róznych rozmiarach wygląda u nas giganty 2 m po 49 zł w ubieglym roku widziałam. Oj musze je dokupic Czosnki fajnie wyglądają za bukszpanami. Gdy główki urosna można ciachnąć liście i wtedy tylko badylki z główkami pieknie wyglądaja Nie radzę ścinać do wazonu.... Śmierdzą w domu.... Chociaż suche też pięknie wyglądają!

Róż okrywowych jest multum... Tak naprawdę aspirin poleciła mi Pani z Rosarium, gdyż fairy miala slabe w środku lata. Wiec doceniłam jakość obsługi klienta, wygooglałam i mi sie spodobala. W ofercie mają duzo innych więc jest z czego wybierać !!! Warto pytać i poszukać optymalnej do siebie.
Pnące Dawn sobie też kiedyś kupię, tylko gdy kiedyś powstanie pergola na placu żwirowym.....

Ps do tej chwili nie mogę odżałować, że Leonarda nie kupiłam.... Piekny u Ciebie....
Ogród marzeń ... cegła ... róża ... lawenda i mila do tego co mam w głowie ... 23:10, 14 sie 2012

Do góry
Iza czy te swoje liściory gnojówką podlewasz????? bo takie gigantusy niespotykane????
Kiedyś będzie tu pięknie ... 23:07, 14 sie 2012

Do góry
Enya73 napisał(a)
Dzięki wielkie za ekspresową odpowiedź. No to buziaki na dobranoc. Jutro można w końcu wyspać się dłużej. Ja po tych 2 dniach w pracy po powrocie z urlopu mam serdecznie dość, więc ten wolny dzień w środku tygodnia, to prawdziwe błogosławieństwo. Tobie też przyjemnego dnia wolnego życzę

No swietnie z tą środą
Kiedyś będzie tu pięknie ... 23:06, 14 sie 2012

Do góry
beta napisał(a)

Tytus:

witam

Marzenko , przejrzałam zaledwie kilka stronek i jestem pod wrażeniem , lecę od tyłu, nie obiecuję że dam radę do początku dolecieć, ale będę się bardzo starać

zatrzymałam się w tym miejscu, gdyż chciałm Cię spytać co to za żurawki na trzecim zdjęciu za Tytusem?

rabata różana -cudna, co to za trawka z różami rośnie?, no i co to za róże

przepraszam że tak chaotycznie pisze , ale już jak najszybciej chcę przechadzać się dalej po Twoim ogrodzie

Beta te żurawki niestety no name kupowalam... u nas takie w większości nieopisane....
Róże wyłącznie okrywowe fairy (różowe) i białe (aspirin rose)
A o którą trawę pytasz?
Kiedyś będzie tu pięknie ... 23:03, 14 sie 2012

Do góry
Agata zaraz cię nawiedzę
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies