Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kiedyś będzie tu pięknie ...

Kiedyś będzie tu pięknie ...

Enya73 22:01, 14 sie 2012

Marzenka, jeszcze jedno pytanko przed grzecznym pójściem do łóżeczka, żeby się M nie gniewał, że go zdradzam w dodatku z dziewczynami z Ogrodowiska
Czy białe donice z Elcho, które widziałam u Ciebie na zdjęciach są ceramiczne, czy to jakieś nowe lekkie tworzywo? Jeśli tworzywo, to czy jest porównywalne z Lechuza?
Na zdjęciach wyglądają super, czy jesteś z nich zadowolona, jeśli chodzi o jakość wykonania?
Madzenka 22:03, 14 sie 2012

Enya73 napisał(a)
Marzenka, jeszcze jedno pytanko przed grzecznym pójściem do łóżeczka, żeby się M nie gniewał, że go zdradzam w dodatku z dziewczynami z Ogrodowiska
Czy białe donice z Elcho, które widziałam u Ciebie na zdjęciach są ceramiczne, czy to jakieś nowe lekkie tworzywo? Jeśli tworzywo, to czy jest porównywalne z Lechuza?
Na zdjęciach wyglądają super, czy jesteś z nich zadowolona, jeśli chodzi o jakość wykonania?

Enya elho to plastik..... Niestey nie wygląda jak lechuzza. Lechuza na tym tle wygląda zdecydowanie lepiej.... Ae do mojego stulu pasują..... taki lekki kicz plastikowy
Sama nie wiem dlaczego się w nich zakochałam... A terazaz znów planuję jedną kupić.....
beta 22:08, 14 sie 2012

Marzena2007 napisał(a)
Tytus: Przy tym stole nawet o zachodzie słońca nie jadam!!

Pole obserwacyjne na taras sąsiada mi obsadziła i jeszcze jakieś pnącze po drutach puściła. Psia kość ze szczekania nici!

Nuda, a terenu za płotem już prawie nie widać....

Nuda idę spać...

witam

Marzenko , przejrzałam zaledwie kilka stronek i jestem pod wrażeniem , lecę od tyłu, nie obiecuję że dam radę do początku dolecieć, ale będę się bardzo starać

zatrzymałam się w tym miejscu, gdyż chciałm Cię spytać co to za żurawki na trzecim zdjęciu za Tytusem?

rabata różana -cudna, co to za trawka z różami rośnie?, no i co to za róże

przepraszam że tak chaotycznie pisze , ale już jak najszybciej chcę przechadzać się dalej po Twoim ogrodzie
Enya73 22:11, 14 sie 2012

Dzięki wielkie za ekspresową odpowiedź. No to buziaki na dobranoc. Jutro można w końcu wyspać się dłużej. Ja po tych 2 dniach w pracy po powrocie z urlopu mam serdecznie dość, więc ten wolny dzień w środku tygodnia, to prawdziwe błogosławieństwo. Tobie też przyjemnego dnia wolnego życzę
Evchen 22:11, 14 sie 2012

Marzena2007 napisał(a)

Madżenka... ... będę czytać do tyłu.. nawet staram się nie dostrzegać ile wiadomości od wczoraj... Litości nie masz...

Ev caly dzień o Tobie myślalam. Jakieś wypociny ci wysłalam, ale nie wiem czy o tym myślałaś

Madżenka... to ja to powiem na forum:
chciałabym się tak pocić!
beta 22:11, 14 sie 2012

ale ja gapa

to i odemnie gratki

i dalszych sześciuset stronek
Madzenka 23:03, 14 sie 2012

Ginger szalona jesteś
Madzenka 23:03, 14 sie 2012

Agata zaraz cię nawiedzę
Madzenka 23:06, 14 sie 2012

beta napisał(a)

Tytus:

witam

Marzenko , przejrzałam zaledwie kilka stronek i jestem pod wrażeniem , lecę od tyłu, nie obiecuję że dam radę do początku dolecieć, ale będę się bardzo starać

zatrzymałam się w tym miejscu, gdyż chciałm Cię spytać co to za żurawki na trzecim zdjęciu za Tytusem?

rabata różana -cudna, co to za trawka z różami rośnie?, no i co to za róże

przepraszam że tak chaotycznie pisze , ale już jak najszybciej chcę przechadzać się dalej po Twoim ogrodzie

Beta te żurawki niestety no name kupowalam... u nas takie w większości nieopisane....
Róże wyłącznie okrywowe fairy (różowe) i białe (aspirin rose)
A o którą trawę pytasz?
Madzenka 23:07, 14 sie 2012

Enya73 napisał(a)
Dzięki wielkie za ekspresową odpowiedź. No to buziaki na dobranoc. Jutro można w końcu wyspać się dłużej. Ja po tych 2 dniach w pracy po powrocie z urlopu mam serdecznie dość, więc ten wolny dzień w środku tygodnia, to prawdziwe błogosławieństwo. Tobie też przyjemnego dnia wolnego życzę

No swietnie z tą środą