Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "img"

Ogrodowe radości i rozterki - ogród Agani 12:18, 09 mar 2016

Do góry
Agania napisał(a)

Masz tak jak ja Basiu, też kocham góry, dlatego tak bardzo uwielbiam sporty zimowe, bo w otoczeniu gór bardzo dobrze się czuję

Aganiu Kochana Ja chcę taką fotkę u siebie - proszę
Pan Maluśkiewicz 12:12, 09 mar 2016

Do góry
tulipany ciągle jeszcze nieśmiało,ale to zachodnia strona

i krokusy będą tylko trawy nie ma

Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II 12:06, 09 mar 2016

Do góry
SYLWIA
takie mam życzenie, ale czy się spełnią
Wczoraj późno wróciłam z Hydropolis, muzeum wody, klapnięta potem byłam i idąc spać zerkam w okno, a śnieg wali na całego, rano był, ale topnieje.

DOMINIKA
Padał i padał, teraz topnieje, okropnie jest brrr.

AGATKO
padał strasznie, nawet pięknie, całe szczęście spływa, tak z przerywnikami do 20, jakoś trzeba przeczekać, zajęłam się sprzątaniem domu, nawet 3 okna umyłam
KINDZIA
Rósł u mnie 3 lata, przesadziłam wiosną jednak...chyba, no masz ci los, jesień późna czy w lutym??? Ale ma pąki już nabrzmiałe, czyli żyje Rób to teraz, póki wilgotno, poradzi sobie
NAPIA
U nas Agnieszko tyle wieczorem, rano juz topniał.

A wczoraj w nasze święto odebrałam z poczty taką niespodziankę
od Kasi Bawarki
śliczny i rusza skrzydełkami
dziękuję

Z Pszenicznej ... 12:00, 09 mar 2016

Do góry
A tu początek rzeczki szafirkowej, liczę że z roku na rok ładnie się będą rozrastać

No i mam dużo maków wschodnich, rosną na rabacie która czeka na uporządkowanie, ale to jeszcze nie w tym roku. Nie mam na nią pomysłu i czasu.

Z Pszenicznej ... 11:58, 09 mar 2016

Do góry
Demolka na rabacie żywopłotowej

nadzór nad wszystkim czuwa

Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II 11:57, 09 mar 2016

Do góry
JUSTYNA
robię podobnie, co nie zmienia faktu, że leje i śnieg na dodatek...

MARGARETKA3
Gosiu, wprawdzie nie mam grabów, ale bym nie puszczała, zakryją go i nie będziesz tych ślicznych listków podziwiać.

KRYS
Kochana, to aż niemożliwe, tych nasion znowu od groma, strach ile wzejdzie i ile plewienia, a powiem ci, że ciężko wyłażą, trzymają się ziemi, jak niepodległości
tu wschodzą ostróżki
zobacz ile nasion rozplenicy, jest tu wszędzie

i koło krokusów

TULUCY
Lucy, posadzić można, ale w okresie zimowym, powojniki wyglądają nieciekawie, zasłonią zieleń tui, nie wiem czy to ci się spodoba, można ryzykować i w razie co przesadzić.

KASIEK
taki mam plan

BOGDZIA
staram się, jak mogę, aby krócej i zwięźlej pisać, robię zbitkę w poście, ale nie zawsze się da wiosna to nie za bardzo jest, wrócił śnieg, zimno przez wilgoć.
Ale krokusy idą, te wielkokwiatowe później, no i zresztą słońca brak.

DORKOWO
Dorotko miło cię widzieć
Porządków jeszcze sporo, ale aura nie sprzyja. Też dużo w planie nie mam, róże, magnolie, cisy i jeszcze może lilie, zobaczę, bo z planami to u mnie obsuwa, pozdrawiam

NAPIA
Agnieszko, żonkile dość szybko ruszają, zwłaszcza te wczesne, drobniutkie, dlatego je lubię, dokupuję do domu i potem w gruntmrozom mówimy nie!

MADZENKA
Ja to samo mówię, do tego zimno i tego słońca, jak na lekarstwo.
Rok temu było super ciepło, utkwiło mi w pamięci
Z Pszenicznej ... 11:56, 09 mar 2016

Do góry
Wychodzi trzcinnki K.F

orliki

łubin

Z Pszenicznej ... 11:55, 09 mar 2016

Do góry
A u mnie dziś słonko, wczoraj rozsypałam 12 worków kompostu na rabacie i od razu lepiej wygląda i liczę że zaowocuje to ładnym rozwojem bylinek
Zurawki musiałam ostro ciachnąć, bo mróz je wykończył, ale zbierają sie Łanie, mają już świeże listki.

Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 11:48, 09 mar 2016

Do góry
Ano trafiłam dzisiaj do Twego ogrodka za tematem ID musze go od poczatku zwiedzić ale chciałam sie zapytac co zrobisz z Id teraz w tym roku ? zetniesz tylko końcowki ?
Ogród na piasku i z wielkim murem 11:46, 09 mar 2016

Do góry
Nareszcie i u mnie jakieś kwiatki!! Słabo

wymienię miskanta olbrzymiego (kępowy), phloxa biskupiego, irysy mix, liliowce 11:42, 09 mar 2016

Do góry
na kwiaty miododajne lub żurawki, funkie, niskie i średnie nie rozłażące się trawy. Trochę żurawek i funki już posiadam.

Pojedyncze pytania na temat projektowania rabat 11:40, 09 mar 2016

Do góry
Malutki ogródek sprzed pół roku.
Księżycowy... 11:36, 09 mar 2016

Do góry
U mnie tak niestety, a i tak część już stopniała.

Typografia ogrodu 11:33, 09 mar 2016

Do góry
A i wczoraj zapomnialam pokazac.pewna dobra Ogrodowiskowa dusza zaopatryzla mnie w takie cudo dziekuje jeszcze raz

Typografia ogrodu 11:28, 09 mar 2016

Do góry
W trakcie budowlanych zalupow troszke ogrodowych sie zalapalo: brakujacy nawo,pierwsze ziola,narcyzy z mysla o wielkanocy,bambusy wieeeeelkie ktore ledwie do auta mi sie wmiescily na obelisk dla jerzyny by sie po calel dzialce nie panoszyla i obornik granulowany dla nowych nasadzen.
I z myślą o Was kilka fotek bibelotow
sklepowych

Droga do spełnienia 11:01, 09 mar 2016

Do góry
Toszka napisał(a)

ja bym zostawiła tylko te 3 (4?) grube gałązki. reszte bym wycięła. I te cieńsze będą musiały robić za pieniek pod nowe gałązki obciążone kwiatami - będą się wykładać pod ciężarem, ponieważ są za delikatne na "robienie za podstawę".

ID radzę jeszcze nie ruszać.

Toszko te na czerwono zostawić?
Księżycowy... 10:56, 09 mar 2016

Do góry
No co TY śnieg masz?
U mnie jest tak

Dolomity Super Ski 10:31, 09 mar 2016

Do góry
ana_art napisał(a)
wow! pięknie, musimy jeszcze z młodszymi chłopakami trochę poćwiczyć by ruszyć na takie góry. Bo Maciek na desce z nami się nudzi. Raz w tym roku z nami jeździł w Białce

Ann najlepiej to poćwiczysz chłopaków w Dolomitach, sa tam nawet polskie szkółki i polscy instruktorzy, zresztą tam jest tyle różnych trasek dostosowanych do posiadanych umiejętności...polecam...to raj również dla dzieciaków

W ogrodzie Lorki za zakrętem 10:26, 09 mar 2016

Do góry
pierwsze trzy trzmieliny posadzone, na więcej maly szkodnik ogrodowy nie pozwolił.. ech kiedyś będzie ładnie...

Dolomity Super Ski 10:26, 09 mar 2016

Do góry
Dominika11 napisał(a)
dotarłam do Twojego zimowego wątku - po prostu dech mi zaparło Dolomity są przepiękne, te rzeźby i widoki - nawet nie wiem jakich słów użyć. Uwielbiam takie cosie

Ja na szu szu to najlepiej w Dolomity, mam zawsze niesamowite wspomnienia i nie mogę się doczekać następnego wyjazdu
Cała moja rodzinka

Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies