dziękuję Danusiu oczywiście, że przeżywam przejmuję się bardzo, bo chcę żeby było ładnie, ciachnąć łatwo,,,potem tego nie dokleję ) jako początkująca trzymam się instrukcji )
ja dobrze zrozumiałam o tym głównym przewodniku, tylko ja jeszcze ich ciąć nie będę bo muszą w górę dobrze rosnąć, narazie skupiam się na cięciu w celu zagęszczenia )) jak będą już satysfakcjonująco wysokie to będę cięła główny przewodnik
Próba cięcia już była łatwo się tnie, bo młode gałązki są mięciutkie jak będzie ładna pogoda to wszystkie serby będą miały fryzjera
Pozdrawiam
Danusi czy to cyprys Goldcrest? Do jakiej temperatury wytrzymuje, będziesaz go na noc chować przy niżej temperaturze (choć mam nadzieję że już ciepłe noce będą, teraz u mnie +11) Kolorystycznie pasuje do żurawki na oknie
Bardzo lubię ten stół. Pierwiosnki bardzo "angielskie". Widzę że dużo szarości, takiej ołowianej w dekoracjach, oczywiście bardzo konsekwentnie, podoba mi się też.
Szkoda ich bardzo.....U mnie najbliższa giełda kwiatowa w Bielsku - więc trochę daleko Ale na pewno w tym roku tam pojadę, bo kilka rzeczy do domu muszę kupić
Ja po marketach nigdzie nie jeździłam więc nie mam orientacji, ale na giełdzie kwiatowej byłam i tulipany kwitnące wyczaiłam, tylko że zimno wtedy było.
Mam zamiar zakupić białe tulipany i narcyzy po raz drugi, bo tamte przekwitły w garażu przez nikogo nie oglądane bidule.
chyba będę chciał żeby więcej zarobić wszystko zależy od tego jak będzie się pracowało a w tą sobotę chciałbym u siebie coś zrobić muszę jeszcze raz przemyć kostkę i taras
Aż zajrzałam na ich stronkę, żeby poczytać. Od 1895 roku, w dodatku stalowe części wyrabiane są w Sheffield.
Jest tam też szczegółowa instrukcja jak dbać o te narzędzia.