Przepiękna ławka ta z poduchami, też ślicznymi. Piękne donice, doniczki, szczególnie te amforowate z niezwykłymi prymulami.
Czy żurawki takie blade z natury, czy z braku słońca?
O żurawce przekonałam się w tym roku, w styczniu wstawiłam do domu na okno masę ma odbić, szkoda tylko jedną wniosłam. Podejrzałam na Twoim oknie w garażu. Potrzebne zdjęcia , każdy coś dla siebie wybierze z wiadomości.
Horti mają piękny kolor, pewnie wybiorę się na giełdę po taki kolor. To w Broniszach?
Danusiu tak szybkiej wegetacji krokusów jak pokazałaś to ja jeszcze nie widziałam. Przyroda aż rwie się do słońca.
Poduchy, horti, osłonki metalowe, prymulki.... Ach jakie piękne!
Danusi czy to cyprys Goldcrest? Do jakiej temperatury wytrzymuje, będziesaz go na noc chować przy niżej temperaturze (choć mam nadzieję że już ciepłe noce będą, teraz u mnie +11) Kolorystycznie pasuje do żurawki na oknie
Danusiu nie robiłam oprysku promanalem, bo nie było warunków (rośliny pod śniegiem) co robić pryskać promanalem czy czymś innym. Dzisiaj na froncie odgarnialam śnieg z bukszpanów a na trzy dni podaja oady u mnie a potem po 15st? co robić?
Danusiu, jak ja lubię oglądač początek sezonu w twoim ogrodzie, cudny ten cyprysik. Już bym cosik kupował w ogrodniczch kulkowego... ale za twoją radą wstrzymam się jeszcze , najprzód porządeczek. Ściskam Cię mocno, fajnie że jesteś