Miniaturowy ogródek
04:27, 22 lip 2012
Gabi donice bombowe. Czekam z niecierpliwością na finalny efekt. Ale dalabyś kilka zdjęć cukiereczka ogrodowego. Minął już miesiąc od metamorfozy, pewnie sporo roślinek juź podrosło????
Potwory jedne mialyście nie pisać. Toć jedna strona mi się przez 30 sekund otwiera!!! Jak za wami nadążyć
kocham Was kobiety i nawet szum ocenu nie ukoi mi tęsknoty za wami buuuuuu
Jutro albo pojutrze obiecuję zawijaski sprzed hotelu pokazaći iguany ktore tutaj za futro robią
A wycieczki w przyszlym tygodniu bo teraz leniuchujemy
Irenko dlaczego transwestyci??? Ani pół sztuki tu nie widziałam, predzej w Berlinie ????
Boćku dlaczego zły okres, ja lubię porę deszczową a palącego słońca od rana do nocy bym nie zniosła. Popada przez 10 min a pOtem znów skwar. Kilka razy w porze deszczowej byłam i nigdy nie żałowalama chyba nie ma nic piękniejszego niż wielkie krople gorącego deszczu pod palmą ???? Byleby jakiś hurican nas nie dopadł
a jak będę chciała +40 stopni to Turcja w lipcu.... Bylam i już nigdy tego błedu nie powtórzę, nawet w Egipcie latem było zimniej...
Bociek i z tymi stringami nie przesadzaj, do czerwonych nóg fe!
Grupa - robię Meksyk od rana do nocy
Anula - jutro coś pokażę jak wyszarpię spod serca komputer córce....
Iza - takim bożyszczem to bym może z jeden weekend nawet chciała być
Pszczółko - wśród grupy KZ20 trudno się do tematów ogrodowych dokopaćale wesoło jest caly czas
A to horti Incrediball. Na razie szalu nie ma. Mialy byc ogromne kule, a sa spodki. W sumie wielkoscia przypomina anabelke. Ale brazowiejeMlodziaczek jeszcze, u mnie od jesieni
![]()
![]()
I slimaczek
![]()
Bo ja po blogu jeszcze poruszać się "nie umniem"