Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kiedyś będzie tu pięknie ...

Kiedyś będzie tu pięknie ...

Evchen 09:26, 20 lip 2012

Marzena2007 napisał(a)
Potwory jedne mialyście nie pisać. Toć jedna strona mi się przez 30 sekund otwiera!!! Jak za wami nadążyć
kocham Was kobiety i nawet szum ocenu nie ukoi mi tęsknoty za wami buuuuuu
Jutro albo pojutrze obiecuję zawijaski sprzed hotelu pokazać i iguany ktore tutaj za futro robią
A wycieczki w przyszlym tygodniu bo teraz leniuchujemy

Irenko dlaczego transwestyci??? Ani pół sztuki tu nie widziałam, predzej w Berlinie ????
Boćku dlaczego zły okres, ja lubię porę deszczową a palącego słońca od rana do nocy bym nie zniosła. Popada przez 10 min a pOtem znów skwar. Kilka razy w porze deszczowej byłam i nigdy nie żałowalam a chyba nie ma nic piękniejszego niż wielkie krople gorącego deszczu pod palmą ???? Byleby jakiś hurican nas nie dopadł a jak będę chciała +40 stopni to Turcja w lipcu.... Bylam i już nigdy tego błedu nie powtórzę, nawet w Egipcie latem było zimniej...
Bociek i z tymi stringami nie przesadzaj, do czerwonych nóg fe!
Grupa - robię Meksyk od rana do nocy
Anula - jutro coś pokażę jak wyszarpię spod serca komputer córce....
Iza - takim bożyszczem to bym może z jeden weekend nawet chciała być
Pszczółko - wśród grupy KZ20 trudno się do tematów ogrodowych dokopać ale wesoło jest caly czas

Madżenka, a gdzie Ci się śpieszy?... Mohito w dłoni, 30 sekund mija jak mały okamżikl jak mawiają Czesi I z "Potworami" uważaj, bo przemianujemy na Walnym Zgromadzeniu KZ20tki na "Potwory i Spółka" . Skrót "z ograniczoną odpowiedzialnością" byłby tu bardzo na miejscu

Buziolki Passskudo
GabiK 11:00, 20 lip 2012

Ev, gdzie zamieściłaś ogłoszenie o Kapiasach? Konkrety proszę, bo się pogubić można.

Marzenko, a gdzie jeszcze w porze deszczowej byłaś? Polecasz jakiś kierunek?

Na tranwestytów to do Tajlandii. Normalnie nie wiadomo, czy co druga mijana dziewczyna to nie facet.
Po licznych obserwacjach doszliśmy do wniosku, że jak jest wysoka i bardzo ładna do facet. 80% było ładniejszych od prawdziwych dziewczyn. Tacy są, że jak nie pomacasz, to pewności nie będzie.
Jak idziesz parami, to Cię pary do seksu namawiają, a samemu wyjść to się nie opędzisz. Na szczęście nienachalni są. Ale tam na jednej ulicy jest więcej prostytutek niż w całej Warszawie.
Evchen 11:08, 20 lip 2012

GabiK, konkretnie to tutaj
https://www.ogrodowisko.pl/watek/1842-zielony-galimatias?page=27
A że się pogubić można,.. to mnie akurat nie dziwi - w Galimatiasie o to nie trudno

Madżenka zarządziła, że trzeba usankcjonować KZ20tki We wrześniu u Kapiasów między 14.09.2012 do 16.09.2012 są Kolory Września" To można połączyć przyjemne i przyjemne
GabiK 11:29, 20 lip 2012

Przyjemne i przyjemne to najlepsze połączenie.
Ewa 14:45, 20 lip 2012

Marzenko pozdrawiamy z M z Dolnego Śląska
Już u siebie napisałam,że sie zakochałam w nim
Ściereczkę dla Ciebie w prezencie zostawiliśmy u Agi
Miłego wypoczynku życzymy
Madzenka 03:16, 21 lip 2012

Ewuś dziękuj za ściereczkę, już się jej doczekać nie mogę Liczę że miłość do DŚ sprowadzi cię do nas ponownie. A może my na Śląsk przyjedziemy
Gabi masz rację jak piękna dziewczyna i wysoka to na 100% transwestyta tylko takie widzialam w Berlinie nad ranem Najładniejsze "dziewczyny" szt 5 w calym mieście W porze deszczowej byłam na Dominikanie i Brazyli a do Tajlandii się od kilku lat wybieram i chyba mnie tymi dziewczynami zachęciłaś M już był to się tam nie pali ponownie ....
Ev sankcjonujmy koniecznie. tylko, że na 100% 16 nie mogę ale 14-15 jak najbardziej paskudo dzisiaj Pina Colad w dłoni zamiast szabli
Monika - Zdjęcia zrobiłam ale wgrać je do kompa, pomniejszyć rozmiar, zalogować się i wczytać zdjęcie, oj strasznie cięźka robota Muszę się psychicznie do pracy na urlopie
AniaDS 13:29, 21 lip 2012

Wypoczywaj Marzenko, trzeba korzystać z tej chwili .
Pozdrawiam cieplutko.
Mala_Mi 11:13, 22 lip 2012

A ja sprawdzam czy wróciłas....
Milka 16:51, 22 lip 2012

Jak wróci, to foty będziemy oglądać
JulkAd 18:27, 22 lip 2012

Tak szybko nie wróci Nie po to się Marzenka tłukła na koniec świata, żeby wrócić po 5-u dniach. Mojito jej lepiej smakuje niż rodzimy "napój z trawką"

Wypoczywaj Marzenko dopóki możesz, tylko się za mocno nie zmęcz tym wypoczynkiem