Ewa chętnie zmienię klimat na emeryturę i bedę uprawiać ogrod córki. Ale wolałabym Australię i będziemy za atlantykiem organizować spotkania ogrodowiska
Niesty nie widzę zdjęcia. Postaw je w pełnym słońcu, chroń przed deszczem i podelwaja magiczną siłą. Poobrywaj brzydkie liście i zgnile pąki. Odźyje, trochę to potrwa ale odzyje.
A co tutaj tak poważnie po urodzinach???? czy ty już taki "stary" będziesz??? to my dziewczyny 18-letnie z VATem będziemy się nudzić u Ciebie
Jakieś fotki pproszę
To już dwieście?
Ewo jakie masz porządne paliki przy pomidorach! Moja Mama właśnie mnie poinformowała, że przywiązywała pomidory do moich - pożal się Boże palików - pociętymi rajstopami. Pozdrawiam EG
Paliki to szkoła Danusi (musi wyglądać porządnie). A element wiążący to rwany obrus lniany. Rajstopy byłyby bardziej elastyczne. A propos rajstop: odkrycie mojej wiekowej, sympatycznej, biegającej do lasu Sąsiadki: "kleszcze przez rajstopy elastyczne nie przejdą". Taką wersję ubioru zaproponowałam mojemu M., który też biega do lasu i jak prawdziwy myśliwy nie wraca z pustymi rękami a ... kurkami (i kleszczami).
Widok M w rajstopach dzierźącego kurki w garści byłby niezapomniany i sąsiadka obok dokazująca w zachwytach .... Och Ewa Ty to masz klimaty, Ty lubieżnie nieskromna
Ewuniu, dziękuję za odwiedziny Bociek i Madżenka są nieocenione NIe tylko od porad ogrodowiskowych, ale i od poprawwy humoru
Lekarstwo na niepogodę wszelkiego rodzaju - to one
A Ty co sądzisz o moim projekcie? Oddzielać żywopłotem z grabu czy pergolą różaną?