Jestem wreszcie na bieżąco
Zachwycam sie każdym kwiatem u Ciebie w ogrodzie. Nie dość, że dzieki tobie poznaję nowe kwiecia to jeszcse u Ciebie są tak dorodne, że aż serce rośnie.
Szkoda anabelki, ale gdybyś ją podwiązała to może jakoś będzie wyglądać???
i jeszcze raz dzieki za porównanie powojników. Śliczny ten Blue coś tam
Cały wieczór opędzając się od komarów wycięłam kanciki w korcie centralnym, o przpraszam trawniku centralnym Jeszcze mi zostały dla mini korty do wycięcia.... Może jutro uda mi się to zrobić
Kurcze ja sobie chyba kort ala Wimbledon na ogrodzie zrobie Trzymam kciuki za Isię
Bardzo dziękuję wszystkim odwiedzającym za możliwość donicia 500-tki
Zacznę od ostatniego wpisu aby nikogo nie ominąć
Dziekuje Ani z ZIelonego..., Ani ASC, Joaśki, Irci, GabiK, Justynie, Dianie, Anie (Ana), Anuli Wn, Wieloszce, Sebkowi, Sylwi, Lenie i oczywiście Bożence
Ewa czy ta ściereczka dla mnie wychawtowana??? O matulu Jaka piękna
aniu ASC dlaczego mi wcześniej nie napisałaś, że ten powojnik Blue coś tam, jeszcze ładniejszy od Multi Blue
justynko jestem konsekwentna, zatem czekam na tysiączek ale nie spieszmy się bo nowej nazwy dla wąrku jeszcze nie mam
Madżenka, bo to jakieś niedomówienie jest... SAMOopadająca znaczy dla nich - SAMO opadająca chilli bez użycia nawet niewielkiej siły zewnętrznej (rąk). ... Jak nic - KUPIŁAŚ BUBEL!!!!
Idź, niech Ci kasę zwrócą i inwestuj w żywopłot!
... no nie... o toalecie nie mów!!!! tto odruch bezwarunkowy - wiedzą co i jak... ale z pozostałymi kwestiami - ja bym jednak radziła mówić... nie warto tak ryzykować....
Acha.. jest jeszcze jedna kwestia, która jest opanowana do perfekcji - dzierżenie berła - chilli dla mniej wtajemniczonych - obsługa pilota TV.. Moze być i 300 kanałów, ba.. nawet 500 im nie straszne - spinają się i dają radę..!
Ale cięcie.. ?... Ty wiesz dlaczego większość chodzi w fryzurach "na jeża" albo na tzw "zero"?... ... bo to też cięcie - tylko niezwykle krótkie!
Ev jak niE mówić jak korzystać z toalety skoro klapy nigdy nie opuszczają!!!! ja już samopadającą kupiłam, wybuliłam kasę za ktorą zywopłot cisowy zamiast 70 cm mógł mieć od razu 150 cm. I co i nic!!! klapa nadal nieopuszczona a cis ma tylko 70 cm!
iza tłumacz wszystko z detalami!!!!
Ja to aż sie boję jak M sam zaczyna jakieś prace w czasie mojej nieobecności.....
Bogdziu,jakie fajne fotki z żabą w roli głównej! U Ciebie zawsze coś ciekawego można zobaczyć!
Mój ogród już dobrze obfotografowany i znany dlatego teraz wstawiam żabę-uśmiechniętą.Pozdrawiam Maju.
I bardzo dobrze Takich zdjęć nigdzie nie widzialam poza National Geografic
miłego dnia Bożenko. Burze i ulewne deszcze były we Wroclawiu ale strat nie ma u mnie w ogrodzie
Cieszę sie, że tylko burze mamy teraz tropiki, temperatura podan 30 stopni i ulewne deszcze...
A ja się czuję jak na wakacjach, żaby rechoczą pięknie Nwet rano!!!
Problem rozszyfrowany, ogród idealny jak pisze Wieloszka i tak ma być
może nie przejmujmy sie tak wszystkim, to samo sie w przyrodzie ułoży
Święte słowa!
Jest pięknie i wszystko będzie ok.
Rozplenicy też daj spokój. Jak już będzie zdecydowanie za duża to ją podzielisz na pół i komuś 1/2 oddasz
Miłego gorące dnia, uf jak gorąco, życzę!
Reflektorki!!! I może jeden słupek coby torchę wyźej oświetlal. I tak będziesz siedziala przy lampionach bo tak fajniej
Tuje i graby dawaj na żywoploty, pasuje.
Ja lubię tuje ale tylko strzyżone
I nie zadawaj takich trudnych pytań bo mi się mózg lasuje i stresa mam
Strzyżone, strzyżone, tylko będę musiała mówić jak ciąć - Konstancja Iza mnie dzisiaj oświeciła
Czyli, że reflektorki????
WIEDZIAŁAM!!!!!
Reflektorki!!! I może jeden słupek coby torchę wyźej oświetlal. I tak będziesz siedziala przy lampionach bo tak fajniej
Tuje i graby dawaj na żywoploty, pasuje.
Ja lubię tuje ale tylko strzyżone
I nie zadawaj takich trudnych pytań bo mi się mózg lasuje i stresa mam