Lilie , liliowce i konewka wszysko cudne. I zdjęcia też jak u zawodowca. Pozdrówka.
dziękuję Bożenko, Robert czuwa i chyba jeszcze mnie podszkoli
a u ciebie widziałam fuksjowego liliowca, ale z rodzaju moich z falbanką
On zmienia kolor rano jest fuksjowy a po południu bardziej buraczkowy. A czy ma falbankę nie zauważyłam , jesli nawet to nie az taką jak Twoje.
Jest piękny! poszukam takiego
a z kolorami to prawda, rano oglądam są inne, wracam z pracy inne, a czasami nie uwiecznię nowego jakiegoś, bo jak wrócę koniec jego żywota!
dziś został dosypany torf i moja rabat z rh skończona; oby rosły i kwitły jak u ciebie;
to jest część twojego ogrodu w moim
Irenko, jakie piękne masz lilie i liliowce u mnie liliowce jeszcze w pączkach powstaje ładny nowy zakątek
u Ciebie burze, a u nas susza ( wczoraj niby była burza - całe 10 minut, czekam na deszcz i ochłodzenie bo choć lubię ciepło, to jednak klimaty afrykańskie mi nie służą ))
Pozdrawiam
Myślę,że w klimacie afrykańskim byłoby całkiem inaczej - przyjemniej
Irenko kochanie ty moje bez "takich tam..."ręce mi się trzęsą Buziaczek
Ja mam statyw i chyba też powinnam go używać .Bywa tak,że wstrzymuje powietrze ,żeby ostrość złapać ))))))))))))Jak pozwolisz podsłuchać Lambercika ...?To dwie mistrzynie będą )))))))))
Bardzo ładne zakątki odkrywasz Irenko.Magia paproci i te jasne kule ...
Lilie również lubię troszkę mam,wiele przemarzło lub coś zjadło więc już obiecałam sobie nie powiększać kolekcji Pozwolisz będę cieszyć oczy u ciebie
Witaj Irenko z porannymi promykami slonka !!!
ilez zdjec : !!!
dalie, lilie i liljowce...kolorowy zawrot glowy alez jaki piekny zawrot glowy !
podziwiajac twoje lilie na chwile nawet zaczelam miec plany zmiany mojej kocepcji co do lilii...hihi a to juz zly znak, bo ja niby zawsze jestem od poczatku pewna co chce osiagnac i czego potrzebuje
ale chyba jednak pozostane przy zakupie bialusienkich dla mojej mokrej panienki po bokach ale inne tez kupie na rabaty...
Milego dnia i weekendu Irenko dla ciebie i M !!!!!
do zobaczenia !!!!