Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kiedyś będzie tu pięknie ...

Kiedyś będzie tu pięknie ...

GabiK 13:38, 06 lip 2012

Marzenko, trochę opuściłam Twój wątek po powrocie, bo jesteś za szybka, a ja lubię od początku do końca czytać, bez dziur. Wyjeżdżasz, jeszcze nie wiem gdzie, bo czytam od teraz do tyłu, ale to może nadrobię.

Najlepsze życzenia z okazji 500, żeby wszystko pięknie rosło i na zachcianki ogrodowe nie brakowało.

Szkoda, że jesteście tak daleko dziewczyny.
ircia 18:04, 06 lip 2012

Gratuluję Marzenko Ależ szybko leci Twój wątek

Joaska 18:06, 06 lip 2012

A to ode mnie kwiatuch
Mala_Mi 18:51, 06 lip 2012

Byłamw nocy i do 500 było troszkę.... mija kilka godzin - już po 500 nawet śladu nie ma....
Gratuluję ogrodu z watku "Jest już pięknie" .... I połączenie kwiatów z ogrodem formalnym..... rozwiązanie boskie...... coś więcej niz bukszpany, trawy i żurawki... Podoba mi się, a w prezenciporónanie dwóch powojników o któe kiedys mnei prosiąłś, ale z braku czasu... się odwlekło.. Niestety przekopanie się przez moja sieczkę.. to wyzwanie...
Ania 20:24, 06 lip 2012

Gratuluję 500-tki . Marzenko wulkan energii z Ciebie
Madzenka 22:05, 06 lip 2012

Bardzo dziękuję wszystkim odwiedzającym za możliwość donicia 500-tki
Zacznę od ostatniego wpisu aby nikogo nie ominąć
Dziekuje Ani z ZIelonego..., Ani ASC, Joaśki, Irci, GabiK, Justynie, Dianie, Anie (Ana), Anuli Wn, Wieloszce, Sebkowi, Sylwi, Lenie i oczywiście Bożence

Ewa czy ta ściereczka dla mnie wychawtowana??? O matulu Jaka piękna

aniu ASC dlaczego mi wcześniej nie napisałaś, że ten powojnik Blue coś tam, jeszcze ładniejszy od Multi Blue
justynko jestem konsekwentna, zatem czekam na tysiączek ale nie spieszmy się bo nowej nazwy dla wąrku jeszcze nie mam
Madzenka 22:14, 06 lip 2012

Cały wieczór opędzając się od komarów wycięłam kanciki w korcie centralnym, o przpraszam trawniku centralnym Jeszcze mi zostały dla mini korty do wycięcia.... Może jutro uda mi się to zrobić

Kurcze ja sobie chyba kort ala Wimbledon na ogrodzie zrobie Trzymam kciuki za Isię
ana_art 22:34, 06 lip 2012

oooo wczoraj nie zdążyłam, a dzisiaj musztarda po obiedzie Marzenko przesyłam Ci duuuużo buziaków
Mala_Mi 23:24, 06 lip 2012

Marzena2007 napisał(a)
Cały wieczór opędzając się od komarów wycięłam kanciki w korcie centralnym, o przpraszam trawniku centralnym Jeszcze mi zostały dla mini korty do wycięcia.... Może jutro uda mi się to zrobić

Kurcze ja sobie chyba kort ala Wimbledon na ogrodzie zrobie Trzymam kciuki za Isię

My też trzymamy kciuki.....
W realu nadal mój faworyt to ten prawy powojnik
Ale o gustach się nie decyduje.. i ten prawy to tegoroczny..wiec nie sprawdozny
Konstancja30 23:37, 06 lip 2012

no masz ... Anna to ja się od miesiąca zastanawiam ... "o co chodzi" z tym czymś w tym ogrodzie ... dlaczego nie mogę zapomnieć ... a to TO ... subtelna gra ogrodu formalnego z detalem i podium dla kwiatów ... jakby nie było Madżenka projektantka projektantką ... ale powiedzmy sobie szczerze ktoś jej musiał powiedzieć jak to być (fajny zawód swoją drogą ... klient sobie zyczy i czasami sam nie wie, że robi projekt ... ciiii ... wiem... to duże uproszczenie ) ... ktoś to powsadzał w ziemię ... ktoś nadał temu swój ton ... ...

nie bądź sknerus i foć ... i wklejaj bo teraz w pełni deszczowego tropiku każdy tydzień to inna odsłona piękna