Kuchnia dawno skończona - tylko to chyba nie na forum ogrodniczym takie zdjęcia? Jak chcecie to piszcie
A wierzbę mandżurską mam w pokoju u siebie w wazonie - fajna jest Na razie są sobie te róże - pasują mi tam, bo jest minimalistycznie - kręcone badylki też mi się podobają, ale nie wiem
Miłość jest jak tama. Jeśli pozwolisz, aby przez szczelinę sączyła się strużka wody, to w końcu rozsadza ona mury i nadchodzi taka chwila, w której nie zdołasz opanować żywiołu. A kiedy mury runą, miłość zawładnie wszystkim. I nie ma wtedy sensu zastanawiać się, co jest możliwe, a co nie, i czy zdołamy zatrzymać przy sobie ukochaną osobę. Kochać – to utracić panowanie nad sobą - Paulo Coelho
Ale to miłe - na prawdę. Moje walentynki dzisiaj spędzone były na zakupach - nie ogrodniczych - i zauważyłem, że jakoś mniej osób je obchodzi - na pewno nie ma takiego szału jak w zeszłych latach
Sebek, wazony pierwsza klasa, zamiast sztucznych roz pomysl moze o jakichs suszonych kwiatostanach - mozna kupic w Leroy czy Obi, albo o takich poskrecanych patyczkach (to chyba jakas odmiana wierzby). Takie galazki wierzbowe mozna przystroic bombkami lub jajeczkami na Swieta (w zaleznosci ktore Swieta sa na czasie of kors) .
No i dawaj fotki calej kuchni
Wielka szkoda tych drzew, warzyw i wszystkiego co po drodze - pamiętam jak chodziłem wszystko przykrywać - ogród wyglądał niesamowicie w siatkach, ubraniach i doniczkach