Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » U Sebka - czyli ogrodowe rewolucje czas zacząć

U Sebka - czyli ogrodowe rewolucje czas zacząć

Sebek 22:40, 14 lut 2012

EPODLAS napisał(a)
Sebku, żeby Ci się tylko w głowie nie popsuło o tych serduszek i czułości.

Mnie już nic nie jest w stanie zgorszyć

Ale to miłe - na prawdę. Moje walentynki dzisiaj spędzone były na zakupach - nie ogrodniczych - i zauważyłem, że jakoś mniej osób je obchodzi - na pewno nie ma takiego szału jak w zeszłych latach
Gardenarium 23:41, 14 lut 2012

krecik napisał(a)
Czesc Sebastianie. Mam do Ciebie kilka małych ale bardzo znaczących pytań. Domniemam że znajdziesz kilka minut aby odpisać mojej skromnej osobie. Mam 19 lat i jak Ty pasjonuje się ogrodnictwem. Niestety mieszkam na wsi. Wszyscy moi znajomi się z mojej pasji nabijają, jak było to w Twoim przypadku? Nie miałeś takich nieprzyjemności? Bardzo jest mi przykro z tego powodu. Nie chcę stracić ani przyjaciół ani swojej pasji. Ojciec chce abym znalazł sobie już dziewczynę, on też mnie nie rozumie, jedynie babcia mnie wspiera. Też zdaję prawko, życzę powodzenia.

Pozdrawiam i czekam na odpowiedź, Krecik.

Pozwolisz Kreciku, że ja także Ci odpowiem.

Zainteresowałam się roślinami jeszcze wcześniej, bo jak miałam 14 lat i nawet rodzice czasem mówili i śmieli się, że to nie jest poważny zawód i że z tego się nie wyżyje, ale ja uparłam się i poszłam na ogrodnictwo/kwiaciarstwo. Czasy się zmieniły i teraz dzięki temu mam cudny zawód, realizuje swoją pasję. Nie rezygnuj, zapisz się do nas i załóż swój wątek, zobaczysz nawet rodzice jak zobaczą to zmienią zdanie. Oprócz Was z młodych Panów jest jeszcze Igor, on jest w technikum architektury krajobrazu i ma iść na studia ogrodnicze. Poza tym mamy co najmniej połowę facetów, którrych pasjonują kwiaty. To nic śmiesznego.
Jeśli ktoś się z Ciebie śmieje, bo "facet i kwiatkami się zajmuje" - to nie jest wart Twojej uwagi. Znajdź innych znajomych. U nas takich znajdziesz

Instagram Ogrodowiska
kaisog1 23:44, 14 lut 2012

Gardenarium napisał(a)

Czesc Sebastianie. Mam do Ciebie kilka małych ale bardzo znaczących pytań. Domniemam że znajdziesz kilka minut aby odpisać mojej skromnej osobie. Mam 19 lat i jak Ty pasjonuje się ogrodnictwem. Niestety mieszkam na wsi. Wszyscy moi znajomi się z mojej pasji nabijają, jak było to w Twoim przypadku? Nie miałeś takich nieprzyjemności? Bardzo jest mi przykro z tego powodu. Nie chcę stracić ani przyjaciół ani swojej pasji. Ojciec chce abym znalazł sobie już dziewczynę, on też mnie nie rozumie, jedynie babcia mnie wspiera. Też zdaję prawko, życzę powodzenia.

Pozdrawiam i czekam na odpowiedź, Krecik.

Pozwolisz Kreciku, że ja także Ci odpowiem.

Zainteresowałam się roślinami jeszcze wcześniej, bo jak miałam 14 lat i nawet rodzice czasem mówili i śmieli się, że to nie jest poważny zawód i że z tego się nie wyżyje, ale ja uparłam się i poszłam na ogrodnictwo/kwiaciarstwo. Czasy się zmieniły i teraz dzięki temu mam cudny zawód, realizuje swoją pasję. Nie rezygnuj, zapisz się do nas i załóż swój wątek, zobaczysz nawet rodzice jak zobaczą to zmienią zdanie. Oprócz Was jest jeszcze Igor, on jest w technikum architektury krajobrazu i ma iść na studia ogrodnicze.
Jeśli ktoś się z Ciebie śmieje, bo "facet i kwiatkami się zajmuje" - to nie jest wart Twojej uwagi. Znajdź innych znajomych. U nas takich znajdziesz

AMEN! I nie rezugnuj ze swojej pasji bo będziesz żałował...... uwierz mi na słowo (ja nie poszłam za głosem serca...)
Gardenarium 00:08, 15 lut 2012

No i północ wybiła i po Walentynkach.

Instagram Ogrodowiska
Sebek 00:11, 15 lut 2012

Czar prysł

Na pocieszenie

hanka_andrus 00:28, 15 lut 2012

www.dobragaleria.cafeart.pl
Sebek 12:09, 15 lut 2012

Wczoraj w nocy nie mogłem zasnąć przez wiatr - oto dzisiejsze jego efekty. Pracy z odśnieżaniem dużo, bo naniosło gdzieniegdzie 0,5 metra, ale ogród podoba mi się otulony z każdej strony

Sebek 12:12, 15 lut 2012

Sebek 12:14, 15 lut 2012

Brabanty

Bukszpanów oczywiście pominąć nie można

Sebek 12:18, 15 lut 2012

I taki ogólny rzucik na jedną rabatę - tamto wybulenie za hakuro to rododendron - tak wyglądają wszystkie na dzień dzisiejszy Bardzo się cieszę, że nagarnęło śniegu pod sam dom, bo nie leżało go tam ani odrobinkę - teraz jest znacznie lepiej