Miała być w weekend fotka skrzyń, no to wrzucam, choć ich okolice to nadal front robót, bo szklarnia się składa.
W skrzyniach rosną już warzywka, ale nadal została do zrobienia kosmetyka, pomalowanie narożników i założenie listewek od góry.
Edyta u mnie finał montażu szklarni W sb jeszcze gość ma mi zamontować takie druty do przyczepienia sznurków, no i byłoby na tyle Można zacząć sprzątać i coś sadzić. Chyba w sb kupie pomidory
Dziękuję kochana.Moja evergold też kiepsko wygląda.
Seslerie juz posiadam i carex variegate też.Muszę poczytać o tej montanie i śmiałku.
Fajnie wyglada ta tojeść rozesłana i fajnie te donice.
Nie Edytka , nie wszystko posadzone, ale masz racje zrobię zdjęcia tego co się mi poczynilo, poza tym u mnie dopiero teraz quiny, co żeśmy w B kupowaly.Mialam nadzieję mieć je na komunie ale kfjotki sie spóżnily
Piękne zakupy Mirella, zresztą to u Ciebie standard.
Moja Viva zaczyna odbijać ale nierówno, na razie nawet nie mialabym czasu żeby ją podmienić wiec zobaczymy jak się będzie dalej zachowywac.
Przyszłam pochwalić taras z firanami i trawniczek.
Ipomee w obu kolorach tez miałam w ubiegłym roku, fajna była do przymroznów.
A propos nawozu do trawników, spojrzyj sobie na skład tego co kupujesz i np azofoski lub saletry amonowej, ja kiedyś go miałam ale jak zobaczyłam, że skład taki sam a tylko kolor otoczki inny i cena to przestałam kupowac.