Ślicznie ujęłaś goździki
Chcialam Ci się pochwalić, źe jedną sosnę varella sobie kupiłam Moźe Shrekol zdobędzie mi w dobrej cenie jeszcze kilka, bo za tę jedną to majątek zapłaciłam...
To cud że wybiórczo geny odziedziczyła
Ja mojej powtarzam, że gdyby nie miala takiego zafajdanego charakterku jak ja to bym pomyślała, że mi dziecko w szpitalu podmienili a tak przynajmniej mam pewność
I jak mój tata się mnie wypierał to mu tak samo gadałam, że charakterek i garbaty nos po nim mam Och geny takie psikusy płatają, szóstka z matematyki, po kim ona to ma???
Co tak na to spanie Was wzięło....
Ja dziś wymiękam ....idę spać...jestem po czterech...........godzinach snu.....
Wpadałam tu się z lekka obudzić, bo zawsze coś sie dzieje..i chyba do końca nie doczytam.... ja od miesiąca dłużej nei spałąm niż 4 godziny, a średnia można obliczyć bo waha sie od zer do czterech..... Konstancja może nie liczyć... Jeszcze ze 2 tygodnie i mam nadzijeję, że sie zluzuje...
Z powodu sennego tematu..uciekam gdzie indziej....... czyli do roobty
Ania ja zawsze do Twojej chabaziowni z przyjemnością zaglądam. Niekiedy aby nadrobić zaległości nie powinnam w ogóle spać...
A co to tort węgierski.. ja tylko znam palcki po węgiersku, które zresztą uwielbiam
Dostaną robale całą chemię jaką tylko uda się mi kupić...jak złapię oddech to poczytam jeszcze raz o tej bruzdownicy.... aczkolwiek nie wydaje mi sie by te róże dopadła..dopadło moje stare..to wydłubałam dziada i już ładnie rosną.... pędy zaatakowane były na czubkach posklejane... a tu nie widać nic..
Ania u mnie też opuchlaki (biale larwy) wyżarły żurawki, a teraz widzialam larwy pędraków. Mam nicienie ale czytałam że lać dopiero w lipcu. Danusia na ktorymś wątku podawala link do kalendarza walki z tym
Co z tą różą???
Irenko o maly włos a bym przegapiła głosowanie!!!! Ciamajda jestem. Już zaglosowałam. Masz 100 punktów!!!!
Forumowiczki jeszcze poprosimy o głosowanie, uruchamiamy babcie, ciocie, wujków, kochanków!!!! irenka górą!!!! Musimy dobić do 1000 punktów
Człowiek szuka gdzieś nie wiadomo gdzie a tu wystarczy wyjść z domu, podjechać kawałek i już...chyba się z tego nie otrząsnę Jak już się dowiem to napisze jakie mi osobiście się podobają i jakie mi doradzono - podejrzewam że nie koniecznie musi to być jedno i to samo