Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "Madżenka"

Ogród Dominiki 22:14, 25 maj 2012

Do góry
Ślicznie ujęłaś goździki
Chcialam Ci się pochwalić, źe jedną sosnę varella sobie kupiłam Moźe Shrekol zdobędzie mi w dobrej cenie jeszcze kilka, bo za tę jedną to majątek zapłaciłam...
Rododendronowy ogród. 22:11, 25 maj 2012

Do góry
Dzień dobry i dobranoc bo widzę że wszyscy uciekają
Biżenko Ty pewnie też zaraz idziesz spać? Czy wnuki jutro przyjeżdżają???
Miłkowo - moje miejsce na Ziemi cz. I 21:59, 25 maj 2012

Do góry
A gdzie główna konkurentka Irenki??? Pozostalę mają jakieś marne kilka głosów ???
Miłkowo - moje miejsce na Ziemi cz. I 21:58, 25 maj 2012

Do góry
grupa_trzymajaca_grabie napisał(a)
Będzie? Jupiiii! A na co miałam głosować? Czyżbym znowu coś przegapiła?

Uprasza się o głosowanie
Trzeba się żarejestrowac i zaglosować
http://www.sophisti.pl/competitions/competition/stylowo-i-modnie-w-kazdym-wieku/page/3/
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 21:56, 25 maj 2012

Do góry
Zaczyna się ogrodowa rewolucja ????
Ogród marzeń ... cegła ... róża ... lawenda i mila do tego co mam w głowie ... 21:54, 25 maj 2012

Do góry
Konstancja30 napisał(a)
laik ... ale jej kanny rosną do 2 metrów prawie !!! ... i żadnych nawozów ... tj żadnych sklepowych same naturalia ... jak u Irenki przeczytałam, że jej przetrwały zimę w trocinach to zadzwoniłam i pytam w czym trzymała nasze ... chyba żałuje, że mi je dała

Jak sobie kury wychodujesz w ogrodzie to też będziesz miala nawóz naturalny chwastów nie będzie bo wyskubią, same zalety
Ogród marzeń ... cegła ... róża ... lawenda i mila do tego co mam w głowie ... 19:06, 25 maj 2012

Do góry
Kanny olbrzymy
Za co dostałaś od koleżanki, fachowe pytania zadawałaś...., laik jakiś
Miłkowo - moje miejsce na Ziemi cz. I 18:59, 25 maj 2012

Do góry
grupa_trzymajaca_grabie napisał(a)
Irenko, wpadłam z rewizytą. Pięknie wszystko u Ciebie kwitnie! Jakie piwonie!!!! Uwielbiam piwonie. Są takie staromodne, ale za to pięknie wyglądają w wazonie...a jak pachną. Będziesz może na spotkaniu u Pszczółki w czerwcu? Bardzo chciałabym Cię poznać.

Będzie będzie a głosowałaś???
Kiedyś będzie tu pięknie ... 18:58, 25 maj 2012

Do góry
Konstancja30 napisał(a)

Co tak na to spanie Was wzięło....
Ja dziś wymiękam ....idę spać...jestem po czterech...........godzinach snu.....

Wpadałam tu się z lekka obudzić, bo zawsze coś sie dzieje..i chyba do końca nie doczytam.... ja od miesiąca dłużej nei spałąm niż 4 godziny, a średnia można obliczyć bo waha sie od zer do czterech..... Konstancja może nie liczyć... Jeszcze ze 2 tygodnie i mam nadzijeję, że sie zluzuje...
Z powodu sennego tematu..uciekam gdzie indziej....... czyli do roobty

... i luzik uprzejmie dziękuję ... dziecko mi się po podłodze tarza bo podczytało ... a podczytała zaraz potem jak triumfalnie oznajmiła, że będzie miała szóstkę z matmy ... więc jak przepona pozwala to rzęzi, że geny były łaskawe i kalectwa nie odziedziczyła ...

To cud że wybiórczo geny odziedziczyła
Ja mojej powtarzam, że gdyby nie miala takiego zafajdanego charakterku jak ja to bym pomyślała, że mi dziecko w szpitalu podmienili a tak przynajmniej mam pewność
I jak mój tata się mnie wypierał to mu tak samo gadałam, że charakterek i garbaty nos po nim mam Och geny takie psikusy płatają, szóstka z matematyki, po kim ona to ma???
Kiedyś będzie tu pięknie ... 18:54, 25 maj 2012

Do góry
GabiK napisał(a)
A co Ty tu robisz w dzień? Znowu jakaś konferencja?

Przerwę obiadową sobie zrobiłam w telefonie was sprawdzałam
Miłkowo - moje miejsce na Ziemi cz. I 18:44, 25 maj 2012

Do góry
Irenko
Przegapiłam co do tych pięknych donic wsadzisz???? Kanny?
Kiedyś będzie tu pięknie ... 13:10, 25 maj 2012

Do góry
Ewa napisał(a)
Rany Julek ta nasza Ania ma siłę i energię, normalnie jak wpadam do Was to zaraz rzucam sie za jakąś robotę, bo tak mnie motywujecie

Ewunia wpadaj często, bardzo mi miło, ogródek rownież skorzysta
Kiedyś będzie tu pięknie ... 13:09, 25 maj 2012

Do góry
asc napisał(a)

Co tak na to spanie Was wzięło....
Ja dziś wymiękam ....idę spać...jestem po czterech...........godzinach snu.....

Wpadałam tu się z lekka obudzić, bo zawsze coś sie dzieje..i chyba do końca nie doczytam.... ja od miesiąca dłużej nei spałąm niż 4 godziny, a średnia można obliczyć bo waha sie od zer do czterech..... Konstancja może nie liczyć... Jeszcze ze 2 tygodnie i mam nadzijeję, że sie zluzuje...
Z powodu sennego tematu..uciekam gdzie indziej....... czyli do roobty

Ania ja zawsze do Twojej chabaziowni z przyjemnością zaglądam. Niekiedy aby nadrobić zaległości nie powinnam w ogóle spać...
Kiedyś będzie tu pięknie ... 13:07, 25 maj 2012

Do góry
Bociek w kurniku ale byłby sajgon!!!
Kiedyś będzie tu pięknie ... 06:54, 25 maj 2012

Do góry
Przemku a dużo ich mają??? Mam kolegę z Łodzi moźe kupić, tylko napisz mi proszę gdzie dzieki ze się odezwałeś
Miniaturowy ogródek 06:53, 25 maj 2012

Do góry
Miodzio!!!!
Ogrodnik mimo woli 06:52, 25 maj 2012

Do góry
asc napisał(a)
A co to tort węgierski.. ja tylko znam palcki po węgiersku, które zresztą uwielbiam

Dostaną robale całą chemię jaką tylko uda się mi kupić...jak złapię oddech to poczytam jeszcze raz o tej bruzdownicy.... aczkolwiek nie wydaje mi sie by te róże dopadła..dopadło moje stare..to wydłubałam dziada i już ładnie rosną.... pędy zaatakowane były na czubkach posklejane... a tu nie widać nic..

Ania u mnie też opuchlaki (biale larwy) wyżarły żurawki, a teraz widzialam larwy pędraków. Mam nicienie ale czytałam że lać dopiero w lipcu. Danusia na ktorymś wątku podawala link do kalendarza walki z tym
Co z tą różą???
Miłkowo - moje miejsce na Ziemi cz. I 06:43, 25 maj 2012

Do góry
Irenko o maly włos a bym przegapiła głosowanie!!!! Ciamajda jestem. Już zaglosowałam. Masz 100 punktów!!!!
Forumowiczki jeszcze poprosimy o głosowanie, uruchamiamy babcie, ciocie, wujków, kochanków!!!! irenka górą!!!! Musimy dobić do 1000 punktów
DUŻY OGRÓD małej ogrodniczki 1 06:32, 25 maj 2012

Do góry
ana_art napisał(a)
Zasanawiam się co u Agnieszki taka cisza, a ona wypoczywa no to jak wróci jak da czadu to się będzie działo

Aga oficjalniei pracuje w tym ciepełku
Da czadu na 100%
SZCZĘŚCIE jest wyborem - ogród Diany 06:30, 25 maj 2012

Do góry
Diana napisał(a)
Człowiek szuka gdzieś nie wiadomo gdzie a tu wystarczy wyjść z domu, podjechać kawałek i już...chyba się z tego nie otrząsnę Jak już się dowiem to napisze jakie mi osobiście się podobają i jakie mi doradzono - podejrzewam że nie koniecznie musi to być jedno i to samo

miłych zakupów
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies