Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kiedyś będzie tu pięknie ...

Kiedyś będzie tu pięknie ...

Konstancja30 14:28, 25 maj 2012

asc napisał(a)

Co tak na to spanie Was wzięło....
Ja dziś wymiękam ....idę spać...jestem po czterech...........godzinach snu.....

Wpadałam tu się z lekka obudzić, bo zawsze coś sie dzieje..i chyba do końca nie doczytam.... ja od miesiąca dłużej nei spałąm niż 4 godziny, a średnia można obliczyć bo waha sie od zer do czterech..... Konstancja może nie liczyć... Jeszcze ze 2 tygodnie i mam nadzijeję, że sie zluzuje...
Z powodu sennego tematu..uciekam gdzie indziej....... czyli do roobty

... i luzik uprzejmie dziękuję ... dziecko mi się po podłodze tarza bo podczytało ... a podczytała zaraz potem jak triumfalnie oznajmiła, że będzie miała szóstkę z matmy ... więc jak przepona pozwala to rzęzi, że geny były łaskawe i kalectwa nie odziedziczyła ...
magnolia 14:48, 25 maj 2012

Marzena2007 napisał(a)
Magnolia dla mnie też dziwne te stella d'oro prze net kupowane.... Zarosly mi całą kulę bukszpanową, może to jakaś "podróbka"

Wrzuć zdjęcia rośliny może da się dopatrzeć. Może to być 'podróbka'.
Madzenka 18:54, 25 maj 2012

GabiK napisał(a)
A co Ty tu robisz w dzień? Znowu jakaś konferencja?

Przerwę obiadową sobie zrobiłam w telefonie was sprawdzałam
Madzenka 18:58, 25 maj 2012

Konstancja30 napisał(a)

Co tak na to spanie Was wzięło....
Ja dziś wymiękam ....idę spać...jestem po czterech...........godzinach snu.....

Wpadałam tu się z lekka obudzić, bo zawsze coś sie dzieje..i chyba do końca nie doczytam.... ja od miesiąca dłużej nei spałąm niż 4 godziny, a średnia można obliczyć bo waha sie od zer do czterech..... Konstancja może nie liczyć... Jeszcze ze 2 tygodnie i mam nadzijeję, że sie zluzuje...
Z powodu sennego tematu..uciekam gdzie indziej....... czyli do roobty

... i luzik uprzejmie dziękuję ... dziecko mi się po podłodze tarza bo podczytało ... a podczytała zaraz potem jak triumfalnie oznajmiła, że będzie miała szóstkę z matmy ... więc jak przepona pozwala to rzęzi, że geny były łaskawe i kalectwa nie odziedziczyła ...

To cud że wybiórczo geny odziedziczyła
Ja mojej powtarzam, że gdyby nie miala takiego zafajdanego charakterku jak ja to bym pomyślała, że mi dziecko w szpitalu podmienili a tak przynajmniej mam pewność
I jak mój tata się mnie wypierał to mu tak samo gadałam, że charakterek i garbaty nos po nim mam Och geny takie psikusy płatają, szóstka z matematyki, po kim ona to ma???
Konstancja30 18:59, 25 maj 2012

małż ... małż ... małż niestety
shrekol 10:01, 26 maj 2012

Marzenko gorące zdjęcia z przed chilą robione

Madzenka 10:25, 26 maj 2012

Przemku dziękuję!!!!! Wysłałam maila.
Mala_Mi 22:42, 26 maj 2012

Noooooo ,wreszcie po ludzku na wątku Dziś dzien był dla domu (hi,hi,hi...jak bajzel był tak jest.... nie da siesajgonu ogarnac w krótkim czasie) i dla ogrodu..... utykam te moje jednoroczne..ja siałąm to widziałąm oczyma wyobrażni gdziemam wolen miesce..ale chyba żartowałąm...ja już nei mam wolnego miesca, wiec cichaczem podcinaąłm trawnik M......i się z lekka obciął ,że coś mu ubywa go..... jeszcze kupa sadzonek sie ostałą..... gdzie ja je wetknę...... Najwięcej czasu zajmuje mi logistyka.....
Madzenka 22:47, 26 maj 2012

Ania u mamy jestem
Ale żeby nie było lekko zakulkowalam bukszpany na grobie taty.... Jestem konsekwentna nawet tam. zatem najpierw kulkowanie a potem grillowanie.
Między karczkiem a kurczakiem ostrzygłam mega big stożka bukszpanowego teściowej, wyrównałam obwódki i machnęlam jałowca oraz oskubalam 3 m sosnę z przyrostów.
Teść aż się nerwowo spoglądał co jeszcze ciachnę !!!
Madzenka 22:47, 26 maj 2012

Pocieszyłam go że na ciachanie innych za późno, niech na poczeka do jesieni