Skoro nie chcesz marnować miejsca na drugi żywopłot to jasne - jednak nie wiem w jakich odległościach rosną te szmaragdy - jeśli ponad 60 cm nie złączą się nigdy.
Tam gdzie dałaś łatkę ze żwiru nie dawaj jej - daj tylko korę - szkoda się bawić w wydłubywanie kamyczków z kory i na odwrót
Rh OK - możesz za nie też dać miskanty.
Pod kulkami i na reszcie daj hakonechloa albo jakieś inne trawy - bo te bukszpany to za mało.
Zawijasek OK - tylko ile tam jest szerokości tego koła ze żwiru?
Sebek u mnie w nocy było nie ciekawie... Strasznie wiało.... Padał śnieg... Deszcz.... I tak okropna burza z błyskawicami... że pół nocy nie przespałam... Powiem szczerze że bałam się jak jeszcze nigdy...
Zapowiadają teraz niezłe opady a później mróz więc może uda się coś pojeździć na tych nartach albo z dzieciakami na sankach bo jeszcze za małe na narty...
Mi ferie dopiero zaczynają się za równy miesiąc...
A na nartach nie umiem jeździć Jako dziecko wolałem sanki, a potem z nart wyrosłem - a jak zjeżdżałem to OK, ale hamowałem dopiero z zaspie
A jedynym sportem uprawianym zimą to szufling
No właśnie większość z jego pięcioletnich kolegów pójdzie po wakacjach do szkoły. Namawiają do tego nauczyciele, którzy wbrew temu co sami mówią, własne dzieci posyłają do szkoły dopiero w wieku 6 lat. No i co mam zrobić?