Tak Waldku, wszystko się zgadza
dla zobrazowania, że nie każdy jest takim perfekcjonistą jak Ty wstawię zdjęcie zasieku przeciw ucieczkom psa sąsiadów - ich roboty - jestem wzruszona do łez
Dodam - jest skuteczny !! - najważniejsze
W prawo tak, dom sąsiadów niestety jest teraz aktorem drugiego planu
w lewo tak
dzisiejsze zdjęcia pokazują, że zimozielone musi być w ogrodzie!, inaczej byłoby bardzo pusto i skromnie, a przecież ogród powinien cieszyć o każdej porze roku
edit: zamieniłam lewo z prawo , ale to podobno normalne u kobiet
Eliso, ogród nie jest bardzo duży, całość ma tylko 30 arów i jest podzielony na wnętrza o różnym przeznaczeniu. Część jeszcze w trakcie tworzenia, ale to chyba każdy zna... niekończąca się opowieść, potrzeby odświeżenia,zmian, nieprzewidzianych wypadków...
Cieszę się, że tutaj odpoczywasz - jest to mój główny cel całego założenia
z pozdrowieniami wiosenne klimaty, już niedługo
Ambrowiec tam sie zmiesci? Srednica podawana jest jako 1,5m. Klon w poziomkach super Tylko, zeby poziomki jeszcze slonce dostaly. Jaki on bedzie szeroki?
Jejciu, jak u Ciebie tam sie to wszystko pomiesci, to wezme z Ciebie przyklad i tez gdzies upchne ambrowca, bo piekny jest
Urwałam takie 2 strąki, milutkie jak uczy królika .
Ale w środku były tylko takie mikro nasionka, więc bez szału. Chyba większe by już nie urosły. Pozostaje chyba rozmnażanie z młodych pędów (w akademii ogrodnika niedawno o tym było)
Nie usuwaj! plisss Muszę to pokazać eMowi Gdyby jednak, mimo natłoku spraw, zechciał zbić mi coś takiego to byłoby super
Juz doczytałam o wytłoczkach, fusach po kawie i dolomicie ...
Buziaki
Dzień Dobry
Z sentymentem patrzę na tą Twoją rabatę, pamiętam jak pierwszy raz trafiłam na Ogrodowisko spisałam wszystkie rośliny, które tutaj masz . Kartka na tablicy korkowej wisi do dzisiaj