Jako chrzestny to Witek się znajdzie jeszcze , Hania (Leida) może być, na pewno na tej wycieczce będzie Recento, ale ja bym chciała coś podziałać więc chyba imprezki nie będziemy robić weselnej
Byłabym zapomniała chyba Irenka z Waligórą będzie też
Danusiu! Zapisane w kalendarzu, na zielono, oczywiscie - "Danusia w Bristolu"
Nawet mi sie nie marzylo!
Tak mi sie spodobalo jak Ania opisala chrzest swojego ogrodu.
Moze jeszcze ktorys z Panow Ogrodnikow sie wybiera do UK, to i chrzestny bedzie
Czytam Was wszystkich, Kochani codziennie. Zagladam, zeby sie zresetowac
ale niestety na pisanie ani czasu, ani mocy. Nie moge wyleczyc moich dziewczyn
z jakichs paskudnych wirusow, a ze mlodsza ma ledwie 8 miesiecy, to sen ostatnio
znam tylko ze slyszenia ... Ale jak sobie pokicam wirtualnie po ogrodach Babci Jasi, Szmaragdowym,
Sebka, Sredniowiecznym, norweskim, Hanusi, Ani, Pszczolkowym i innych, to mi od razu lepiej
Obornik granulowany miesza się z glebą podczas sadzenia roślin. Posypanie gdzieś po glebie nic Wam nie da.
ale czy na wiosnę czy na jesień ???
cofam pytanie .... śpiąca już jestem i obolała lekko buziak
Przeczytalam w atku o nawozach że ten granulowany to raczej wiosną...ale trzeba go przekopać z ziemia....ja chyba wolę te rozpuszczalne ...więcej z nimi zabawy ...ale jakoś pewniejsza jestem
Danusia ma dużo pracy .... może Magnolia zaglądnie do mnie lub do Ciebie
W sumie mamy czas jeszcze
Oj dzieki Sylka rzeczywiście kupa roboty no może i ja zainwestuję ...a co polecasz lepiej cisy czy bukszpany pod te brzozy a pomiędzy funkie...
Mam dostęp i do cisów i bukszpanów kulek w tej samej cenie....
Tylko niewiem chyba cisy łatwiejsze w obsłudze ??
Odnośnie kulek czy to z cisów czy z bukszpanu, jest z nimi pracy sporo. Nie da się bez pracy, chyba że tuję Danica posadzisz.