Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "anna_t"

Nowocześnie u Kasji...kiedyś będzie:-) 16:46, 07 cze 2017

Do góry
kasja83 napisał(a)
Przyszły śś Obelisk.Uważam, że ładne

Dużo zielonych owoców mają.

ładne mi tez je w szkółce polecali ze względu na owoce
Ogród Małej Mi 2017 16:41, 07 cze 2017

Do góry
Anno zaryzyklowała i jeżówki przesadziłam ale chyba mi się przyfarciło bo od tamtej pory non stop pada i stoją na baczność. to chyba będzie dobrze?
soczyście u Ciebie
Ogród w remoncie 16:27, 07 cze 2017

Do góry
w szoku jestem... żywopłoty konieczne, zawsze trochę uchronią. u mnie całą noc lało tylko
Chaos kontrolowany 16:25, 07 cze 2017

Do góry
ale hortek szkoda
Nowocześnie z różAnką :D 16:18, 07 cze 2017

Do góry
ja przez to wydarzenie dowiedziałam się że chrzesny mojej młodszej miała 12 lat temu i go wyleczyli ale boję się mimo tego
spytam lekarza o te testy, czy teraz już można czy lepiej odczekać
Nowocześnie z różAnką :D 15:57, 07 cze 2017

Do góry
a wiecie który test jest najpewniejszy? bo podobno są 3..
Nowocześnie z różAnką :D 18:35, 06 cze 2017

Do góry
anna_t napisał(a)
dziękuję wszystkim za odwiedziny ...
chwilowo mam doła, moja starsza wczoraj miała kleszcza, do 22 byłam z nią w szpitalu, jestem tak załamana ze najblizsze 4 tyg które mam obserwować to miejsce to będzie koszmar..jak tylko o tym myślę to ryczę
daj spokój. nie może być źle. u nas kleszcze to norma, moje dzieci co roku 3 tyg. na mazurach więc kleszcze non stop bo ciagle po lesie łażą.
Chaos kontrolowany 23:34, 05 cze 2017

Do góry
ja mam ją na wygwizdowie bo to góra skarpy koło tarasu, przemarzła do kopczyka czyli zostało z niej moze 10cm i teraz już jest znowu piękna. ja kopczykuje róże, szkoda by mi było
Chaos kontrolowany 22:54, 05 cze 2017

Do góry
Ania pytałaś u mnie o Pashminy. to zupełnie inna róża niż the fairy, pokrój wyprostowany, bardzo zwarta i bardzo długo trzyma kwiat. dla mnie nr 1.
jak będziesz kupowac to daj znać, dokupiłabym sobie 2 szt
Typografia ogrodu 20:59, 05 cze 2017

Do góry
anna_t napisał(a)

kocham Cię za to podejście! mam nadzieję ze nastąpi nowa era na forum wyluzowanych ogrodników i tym samym zakończy era tych którzy kasują fotke gdy jest na niej chwast
bosko!
za stara jestem by udawać
Typografia ogrodu 15:07, 05 cze 2017

Do góry
nawigatorka napisał(a)
Miał być dzień cięcia ale czasu na wszystko dziś zabraknie. Zatem jedynie graby w tym żywopłot i trochę Cisy obcięte. Kto tyle tego nasadził za to już wiem ze nożyce elektryczne od Mikołaja must have busz straszny się zrobił. Kto by pomyślał te niespełna cztery lata temu ze z sadzonek wielkości szczoteczki do zębów takie kolosy porosną na liscie nie patrzymy. Ja się szanuje za dwa dni zaschna z grubsza zebrałam

Tam hylo ciasno. A to już widok po cięciu...

Lipa

kocham Cię za to podejście! mam nadzieję ze nastąpi nowa era na forum wyluzowanych ogrodników i tym samym zakończy era tych którzy kasują fotke gdy jest na niej chwast
bosko!
Nowocześnie z różAnką :D 15:05, 05 cze 2017

Do góry
anna_t napisał(a)
chwilowo mam doła, moja starsza wczoraj miała kleszcza, do 22 byłam z nią w szpitalu, jestem tak załamana ze najblizsze 4 tyg które mam obserwować to miejsce to będzie koszmar..jak tylko o tym myślę to ryczę

ejj
będzie dobrze nie zadręczaj się tak
zobaczysz nic jej nie będzie!!
Nowocześnie z różAnką :D 14:51, 05 cze 2017

Do góry
Odcienie zieleni 2 22:11, 04 cze 2017

Do góry
anna_t napisał(a)
hej piekna co porabiasz?

Ania , generalnie na razie nic, choć będe robić rabatę z grabami przy tarasie,bo miejsce tarasowe nadal nie do pokazania
Odcienie zieleni 2 22:09, 04 cze 2017

Do góry
anna_t napisał(a)
Ty chyba taka niecierpliwa jak ja
Wydaje mi się że fajnie dobrałas tam hostel, inna faktura jest. Tylko niech to urośnie i zacznie razem się komponować a zobaczysz jaki będzie szał

Poczekam Anulka, zobaczymy co i jak
Nowocześnie z różAnką :D 10:06, 04 cze 2017

Do góry
anna_t napisał(a)
zapytam jeszcze w chorobach róż ale może wiecie czego sa oznaką takie liście?

to jest od takich robali - skoczek :/ trzeba opryskać tym samym co an mszyce
Od nowa ... na przekór wszystkim 23:55, 03 cze 2017

Do góry
anna_t napisał(a)
a!aaaaaaa Iwonka jaka szkoda że ja wcześniej tego nie przeczytałam. Idealna rada do tego jak sadzić moje lawendy
przy Twojej powierzchni na pewno w takim układzie będzie się fajnie wszystko układało. U mnie niestety ciężko było, bukszpany duże a rabata mała. Posadziłam i starałam się według wskazań Toszki ale wyszło mi jak zwykle średnio Nie będę już przesadzała bo kulki miałam swoje, przenosiłam z jednego w drugie miejsce i nie chcę za bardzo korzenie zruszyć.

Teraz zastanawiam się czym je podsadzić. Mam chęć na hakone tylko nie wiem czy zielone czy żółte? Mam obie, bardziej mnie kusi zielone, tylko czy nie zleje się z zielenią bukszpanów ?
Pora najwyższa wziąć się za ogród, czyli krok po kroku w tym natłoku. 11:27, 03 cze 2017

Do góry
Ale się dzieje.. toto loto i chójki
Nowocześnie z różAnką :D 22:42, 02 cze 2017

Do góry
anna_t napisał(a)

czyli co męczydupa jestem?

Ja tam lubię do Ciebie zaglądać i lubię Twoje rozterki,jakbyś nie była taka jak piszecie ,byś tu Ancik miała pusto na wątku tak jak ja,buziak
Szmaragdowy Zakątek 22:07, 02 cze 2017

Do góry
anna_t – ha ha …”Energia” ….dobre. Dziękuję bardzo.

jolanka – buziaki przesyłam

Kasya – śliczna peonia…aż czuję jej zapach. Dzięki wielkie Kasiu.

popcorn, Krys – do setki szmat czasu…więc jeszcze troszkę będziecie musiały się ze mną pomęczyć i znosić moje „lekko wyczuwalne” ADHD

Margarete – kwiatucha zabieram, bo cudny !!!

yolka – kocham róże…zwłaszcza te w wazonie, w ogrodzie już troszkę mniej…może dlatego, że u mnie zawsze są w otulinie z mszyc.

Monka – no faktycznie…przecież ty też miałaś małą solenizantkę. Buziaki dla mojej imienniczki.

Makusia – Piękne życzenia. Dziękuję.
Mój „szmaragdowy” jest lekiem na całe zło – odpręża i rozładowuje stres, zapewnia znakomity wypoczynek na świeżym powietrzu, cieszy kolorem oraz zapachem, raduje serce i daje nieopisaną satysfakcję. Jest dla mnie ważnym elementem tej układanki zwanej życiem…bez niego nie byłaby sobą.

rozark – dziękuję bardzo, baaaardzo, BARDZO (za życzenia oraz dzisiejsze zakupy i prezent!!!)

Bogdzia – dziękuję Bogdziu….humoru ci u mnie pod dostatkiem…mogę go rozdawać w gratisie razem z uśmiechem i pozytywną energią.
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies