Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród w remoncie

Ogród w remoncie

ryska 10:05, 07 cze 2017

Ale nas wczoraj pogoda załatwiła Byłam u Bogdzi i Ani w Chaosie kontrolowanym, bardzo mi przykro, aż się serce kraje na takie widoki.
rozark 10:13, 07 cze 2017

Dobrze że komunie masz za sobą, co to się wyrabia z tą pogodą?
Margerytka40 13:46, 07 cze 2017

Dziewczyny zbiorowo odpowiem. Szlag człowieka trafia bo tyle szkód ale najważniejsze,że nikomu nic się nie stało bo przy takiej aurze wszystko jest możliwe. U mnie i tak nie jest tragicznie. Nie wiem czemu ale jakoś najgorsze mnie ominęło. Dobrze jeszcze co prawda nie oglądałam dziś ogrodu,dopiero wieczorem jak wrócę z pracy zrobię obchód. Z tego co wczoraj widziałam kilka hortek i funkie niektóre uszkodzone.
Jak dziś jechałam do pracy widziałam co się nawyrabiało w okolicy. Straszny widok i nie jeden ogród zrównany z ziemią. Nawet drzewa powalone. Dobrze że w komunię było pięknie. Widocznie dzieci wymodliły. Pozdrawiam i wieczorem może coś wstawię ze zdjęć,choć jakoś nie mam ochoty uwieczniać przykrych widoków.
kasja83 13:51, 07 cze 2017

Margerytka40 napisał(a)
Dziewczyny zbiorowo odpowiem. Szlag człowieka trafia bo tyle szkód ale najważniejsze,że nikomu nic się nie stało bo przy takiej aurze wszystko jest możliwe. U mnie i tak nie jest tragicznie. Nie wiem czemu ale jakoś najgorsze mnie ominęło. Dobrze jeszcze co prawda nie oglądałam dziś ogrodu,dopiero wieczorem jak wrócę z pracy zrobię obchód. Z tego co wczoraj widziałam kilka hortek i funkie niektóre uszkodzone.
Jak dziś jechałam do pracy widziałam co się nawyrabiało w okolicy. Straszny widok i nie jeden ogród zrównany z ziemią. Nawet drzewa powalone. Dobrze że w komunię było pięknie. Widocznie dzieci wymodliły. Pozdrawiam i wieczorem może coś wstawię ze zdjęć,choć jakoś nie mam ochoty uwieczniać przykrych widoków.

Przykre wieści...pogoda czasami daje popalić;-(
AnkaK 14:25, 07 cze 2017

Aśka, a może te stratowane u nas hosty to znak, żeby je na paprocie wymieniać Taki mam dziś czarny humor, w nawiązaniu do naszej rozmowy hosty czy paprocie.
Mam nadzieję, że spotkanie aktualne tylko przełożone? Trochę ogarnę bajzel tylko.
Gosiek33 16:17, 07 cze 2017

w temacie - piuropuszniki zmarzły mi w czasie wiosennych przymrozków - odbiją za rok... chyba
Margerytka40 16:21, 07 cze 2017

AnkaK napisał(a)
Aśka, a może te stratowane u nas hosty to znak, żeby je na paprocie wymieniać Taki mam dziś czarny humor, w nawiązaniu do naszej rozmowy hosty czy paprocie.
Mam nadzieję, że spotkanie aktualne tylko przełożone? Trochę ogarnę bajzel tylko.

Jasne,że aktualne. Umówimy się,tylko daj znać. Powiem Ci że U mnie paprocie w miarę ale w A widziałam dziś zmasakrowane. Przy takim gradzie nic się nie uchroni.
Margerytka40 16:24, 07 cze 2017

Gosiek33 napisał(a)
w temacie - piuropuszniki zmarzły mi w czasie wiosennych przymrozków - odbiją za rok... chyba

Serio? Nigdy mi jeszcze nie zmarzły. Chyba mam lepszy mikroklimat. Mnie się wydaje że nawet jak je trochę przychodziło to i tak powinny być,może trochę później ale powinny
Margerytka40 16:25, 07 cze 2017

kasja83 napisał(a)

Przykre wieści...pogoda czasami daje popalić;-(

Oj daje Kasiu,ten rok kiepski.
anna_t 16:27, 07 cze 2017

w szoku jestem... żywopłoty konieczne, zawsze trochę uchronią. u mnie całą noc lało tylko