Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Szmaragdowy Zakątek

Szmaragdowy Zakątek

Makusia 09:50, 01 cze 2017

Magdaleno
Niech Ci ogród lekki będzie, przyjemny i wynagradza trud w niego włożony!
rozark 10:47, 01 cze 2017

wszystkiego naj
Bogdzia 21:31, 01 cze 2017

Madzia spóźnione ,,sto lat " dla Ciebie i życzenia by na zawsze pozostał Ci ten humor i radosc życia jaką masz. Nie znam żadnej innej Madzi więc nie wiedziałam ale teraz juz nie zapomnę. Buziaki.
Luiza 21:45, 02 cze 2017

Nie wierzę, że to zrobiłaś!!! Ciastko pycha, samych szczęśliwych i wesołych dni...Buziaki.
Nikita 22:07, 02 cze 2017

anna_t – ha ha …”Energia” ….dobre. Dziękuję bardzo.

jolanka – buziaki przesyłam

Kasya – śliczna peonia…aż czuję jej zapach. Dzięki wielkie Kasiu.

popcorn, Krys – do setki szmat czasu…więc jeszcze troszkę będziecie musiały się ze mną pomęczyć i znosić moje „lekko wyczuwalne” ADHD

Margarete – kwiatucha zabieram, bo cudny !!!

yolka – kocham róże…zwłaszcza te w wazonie, w ogrodzie już troszkę mniej…może dlatego, że u mnie zawsze są w otulinie z mszyc.

Monka – no faktycznie…przecież ty też miałaś małą solenizantkę. Buziaki dla mojej imienniczki.

Makusia – Piękne życzenia. Dziękuję.
Mój „szmaragdowy” jest lekiem na całe zło – odpręża i rozładowuje stres, zapewnia znakomity wypoczynek na świeżym powietrzu, cieszy kolorem oraz zapachem, raduje serce i daje nieopisaną satysfakcję. Jest dla mnie ważnym elementem tej układanki zwanej życiem…bez niego nie byłaby sobą.

rozark – dziękuję bardzo, baaaardzo, BARDZO (za życzenia oraz dzisiejsze zakupy i prezent!!!)

Bogdzia – dziękuję Bogdziu….humoru ci u mnie pod dostatkiem…mogę go rozdawać w gratisie razem z uśmiechem i pozytywną energią.
Nikita 22:08, 02 cze 2017

Szczególne podziękowania dla Kasi–Luizy, która ugościła mnie wczoraj iście po królewsku… zupą tajską z krewetkami na mleku kokosowym i pozwoliła mi szaleć ze szpadlem po swoim ogrodzie szerząc spustoszenie wśród jej host.
BUZIAK WIELKI KASIU.
rozark 14:04, 05 cze 2017

nie ma za co, zapomniałam ci powiedzieć, że korzeń piwonii sadzi się ok. 5 cm pod powierzchnia ziemi, bo inaczej nie zakwitnie
Nikita 00:29, 06 cze 2017

rozark – Reniu, o „płytkim” sadzeniu piwonii wiedziałam, ale musisz mi koniecznie powiedzieć czy na zimę trzeba je okrywać i czy wiosną przycina się peonie ?
Nikita 00:32, 06 cze 2017

W „szmaragdowym” miało w niedzielę padać, ale się rozmyśliło. W odległości 20 km ulewa a u mnie 7 kropli deszczu…. Po za tym wszystko pięknie kwitnie, owocki powoli dojrzewają…po prostu lato w pełni.

zakwitły maczki

rodki też jeszcze kwitną

domki…jedne zamieszkałe…inne nadal czekają na lokatorów
Nikita 00:36, 06 cze 2017

w "minisadzie" pierwsza poziomka…na pozostałe owocki trzeba niestety jeszcze chwilkę poczekać