Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "Madżenka"

Kiedyś będzie tu pięknie ... 20:59, 18 kwi 2012

Do góry
Juzia_G napisał(a)

Idę rozpakować meble ogrodowe bo dojechały

Pokaż, pokaż!!!!! Plissssss

I gratulejszyn

JUZIA nie rozpakowałam. Są zapakowane w wielki karton a mąż na delegacji.... Poza tym w sobotę olejowanie tarasu na szaro (jesli dojedzie zamówiony olej - nigdzie nie ma szarego....) a potem wystawimy meble na taras
Ale niespodzianka mam pokrowce na poduchy szare i jasno zielone Nie spodziewałam się. Jak sobie uszyję jeszcze białe to będę miała eldorado, co tydzień zmiana nastroju
Kiedyś będzie tu pięknie ... 20:41, 18 kwi 2012

Do góry
Bogdzia napisał(a)
Gratulacje Marzenko

Bożenko ależ się wstrzeliłaś
Kiedyś będzie tu pięknie ... 20:41, 18 kwi 2012

Do góry
Dziękuję Wam za odwiedziny. Te dwieście stron to zasługa wspaniałych osób, które mnie odwiedzaja i podtrzymują na duchu w chwilach nadwyrężenia kręgosłupa. Zapraszam zawsze serdecznie i obeciuję Was odwiedzać
Kiedyś będzie tu pięknie ... 18:52, 18 kwi 2012

Do góry
Idę rozpakować meble ogrodowe bo dojechały
Kiedyś będzie tu pięknie ... 18:51, 18 kwi 2012

Do góry
Zwolnie się z pracy i pójdę na bezrobocie!!! tu taka fajna dyskusja a mnie nie było!!!!!
Kocham Was za różnorodność domów, ogrodów, stylów. Każdy z nas jest inny i to jest najfajniesze.
Ja mam w miarę nowoczesny dom i wnętrza bo nie potrafię dobierać stylowych dodatków i mam uraz psychiczny do starych mebli Mam tendencje do zbierania i gromadzenia rzeczy dlatego pod własnym przymusem ograniczam się do stonowania aby ustrzec sie przed nadmiarem i kiczem. Czy mi wychodzi? Nie zawsze.....
Dom budowałam dla siebie i w ogóle nie interesowały mnie opinie innych dlaczego taki, dlaczego zimny, mało przytulny??? Jest taki jak ja lubie bo w nim spędzam czas i w takim wnętrzu się dobrze czuję.
Zawsze uwielbiałam biały + kolory. Pamiętam czasy studenckie gdy zimą wprawialam wszystkich w konsternację bialymi sztruksami i kozakami + czerwona kurtka okres szaleństw modowych mam za sobą, z wiekiem wyznaję zasadę im mniej i czerniej tym lepiej
Mam za sobą okres kolorów w domu, potem kości słoniowej z dodatkiem brązu a teraz bieli i szarości. Nie zdecydowałabym sie tylko na czarne wnetrza, gdyż lubię niezaleźnie od kolorów wyłacznie bardzo jasne wnętrza. Lubię zmiany i wiem, że szary zostanie zastapiony innym kolorem.
Nie krytykuję wnętrz innych osób bo każdy urządza je według własnego uznania i gustu. Doceniam antyki gdy ktoś potrafi je dobrze komponować z całością wnętrza. Nie lubie chyba tylko kiczu z amerykańskich seriali ale jeśli właścieiel domu to lubi a ja w tym wnętrzu nie muszę spędzić więcej niż 60 min to dlaczego nie
Pozdrawiam wszystkie dyskutantki i zapraszam częściej byleby dyskusja była tolerancyjna
Ogród nie tylko bukszpanowy - część II 18:16, 18 kwi 2012

Do góry
Danusiu kupiłam Magnolię. Przede wszystkim gratulacje dla kolportera bo w moim wsiowym sklepiku byla i to znakomicie wyeksponowana Powiedziałam, że będę kupować i żeby zamawiali.
Ale mam piękne popołudnie, siedzę sobie w słońcu w oranżerii i przejrzę Magnolię
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 06:56, 18 kwi 2012

Do góry
Ania bukszpan powinien przezyc tylko mocno przemarzl, w tym roku bedzie juz lepiej lej pod niego forovit i dolistnie. Da rade, rosl zakopany wiec korzen pewnie jest ok. Czy zmarzl zima czy teraz na wiosne od slonca i suszy?
Moj pien urosl bo nie byl szczepiony tylko wyprowadzany z lodygi.
Miniaturowy ogródek 06:47, 18 kwi 2012

Do góry
Gabik zdjecia prosimy
Ogród w Holandii 06:46, 18 kwi 2012

Do góry
Dla drewna, pieknego samego w sobie, tylko uznaje proste konstrukcje. Cykne dzisiaj fote mojemu stojakowi.
Pobojowisko czas zmian 06:41, 18 kwi 2012

Do góry
irena_milek napisał(a)
No i jestem dobrze, ze na razie 11 stron, to przejrzałam wszystko
Zakupy stożkowe świetne - rady dostałaś doskonałe
Świerka absolutnie nie usuwaj, to zbrodnia! przekop ziemię, dodaj jakiejś uszlachetnionej, torfu i posadź hosty i tiarelki i liriope lubią półcień, urosną nie ma obaw, u mnie mają się świetnie a drzewa mam większe; zrób taki kwadrat wokół świerka i tam posadziszBukszpany podsyp
Donice z hortensjami świetnie wyglądają resztę będę podglądać

Mira ani się waż wycinac świerka. Rada Irenki super, pod świerkiem hosty, hortensje limelight, sezonowe np biale niecierpki i będzie efekt powalajacy. Bukszpany. Podsyp
Docenisz tego swierka po latach.
Ksztalt nadany rabacie bukszpanowej piekny zawijasek juz nadal urody ogrodowi.
Bukszpany podsyp kora grubo Monika ma rację byłoby zbyt duzo kamienia.

Dolina Tęczy 06:35, 18 kwi 2012

Do góry
Marto z rewizyta przybyłam . Baardzo ładny ogród i jeszcze ta?k ie zmiany zaplanowane.
Cisa formowalabym w kulę lub prostopadloscian a może walec.? Wszystko zalezy od tego o jakim ksztalcie marzysz, ale na kule kilka lat musisz poczekac....
Bede zagladać
Kiedyś będzie tu pięknie ... 06:19, 18 kwi 2012

Do góry
Bogdzia napisał(a)
dzis bez trudu przeczytałam ale co jeszcze będzie się działo trudno przewidziec .

Bożenko musialam dać szanse na czytanie innych watkow
Przepraszam za brak polskich znakow ale zapomnialam komputera z pracy...
Kiedyś będzie tu pięknie ... 06:17, 18 kwi 2012

Do góry
Monika nie wspomne o opiniach moich robotnikow, biel czern i szare sciany.....
Takie zestawienie kolorystyczne daje setki mozliwosci. Zima dodaje czerwienie, wiosna zamieniam na zielenie i żółcie i jest inny dom
Nowa ogrodniczka, prosi o pomoc 23:13, 17 kwi 2012

Do góry
Pola przeszukalam w necie zdjecia studni i nic nieszablonowego nie nalazlam
Ogród w Holandii 23:00, 17 kwi 2012

Do góry
Tak to sie nazywa uzależnienie ja tez tak mam
Agatka a fotka stojaka????
Ogrodnik mimo woli 22:38, 17 kwi 2012

Do góry
Chyba sama siebie wywalisz zrób sobie dyscyplinarkę a potem wspaniałomyślnie anuluj
Zamykają do pracy bo na nowe roślinami nie będzie ....
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 22:36, 17 kwi 2012

Do góry
Ania ja bukszpany na nóżce tej wielkości 3 lata temu u nas za 230 zł kupowałam....
Więc cena cisów dobra. Aby nie powiedzieć bardzo dobra.
Ale nabijana w butelkę też nie lubię być ..
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 22:34, 17 kwi 2012

Do góry
ana_art napisał(a)
ja wiem że cena jest ok, chodzi o fakt podobnej wielkości bukszpany widziałam u nas po 200zł

Wiem, że jesteś wkurzona dlatego przyciśnij gościa do ściany. Jak będzie miał przyjechać odebrać to cenę będzie wolał obniżyć... Chyba że czyta nasze forum....

Są piękne
Ogrodnik mimo woli 22:32, 17 kwi 2012

Do góry
No to nie przeszkadzał, popracuj troszkę
Całe szczęście, że ja ogrodowiska w pracy nie włączam bo by mnie z roboty wylali....
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 22:29, 17 kwi 2012

Do góry
Ile mają w projekcie wzrostu? Gdzie takie duże kule do podsadzenia kupisz?
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies