Marzenko coś porobiło się z moim profilem ja jestem na tym wątku a tak wogóle dołanczam się do wszystkich którzy zachwycają się twoimi mebelkami cudoooooo
cześć nie mam szans wszystkiego przeczytać co naklachałyście tutaj, ale jeśli chodzi o biel to u mnie tez rządzi cały dom na biało dodatki szarego i dąb naturalny i kolorowe mocne akcenty w planach. Marzenko gnasz jak galopujący konik Całus dla Cebie
U mnie też, biel, szrości. Pamiętam wielkie oczy malarzy, jak się dowiedzieli, że tak będzie. Byli przerażeni, że jak tak można, że będę zmieniała, bo brzydko itd Już nie wspomnę o szarej podbitce drewnianej. Prawie płakali, jak malowali , że mahoniu nie będzie
Monika nie wspomne o opiniach moich robotnikow, biel czern i szare sciany.....
Takie zestawienie kolorystyczne daje setki mozliwosci. Zima dodaje czerwienie, wiosna zamieniam na zielenie i żółcie i jest inny dom
Marzenko witaj o poranku świerk zostaje bukszpany przy chodniku będą zakopane tylkomój M niema czasu na drugim podwórku trwają prace brukarskie a pod bukszpanami będzie kabel do lamp więc narazie musi to poczekać a co do kory mam żłe doświadczenia w zeszłym roku dosypka 300zł i tak było co roku wkurzyło mnie to i 2 tygodnie temu wysypałam żwirek