Odnawiam ogród
10:24, 10 paź 2015
Witajcie po dlugiej przerwie
Przez lato w ogrodzie nie dzialo sie prawie nic. Wszystko zylo swoim zyciem. Teraz biore sie za kolejne punkty metamorfozy.
Wzdluż plotu gdzie rozly rosliny, oczywiscie bez ladu i skladu, zdjelam darnine wykopalam co niepotrzebne i wywalilam na smietnik. wyglada to teraz tak:
Na srodku jest stary pien porosniety jakims bluszczem, roza i forsycja. To bedzie usuniete, czekam tylko az maz naiberzemocy do pracy
po lewej stronie beda roze, mam troche do przesadzenia i chce kupic dodatkowo okrywowe. Natomiast nie wiem co posadzic po prawej stronie. Siedza tam teraz floksy ktorych nie chce wyrzucac. Chce zeby tam zostaly, nie koniecznie w tym miejscu. Mam jeszcze mala rozowa hortensje i chcialabym ja gdzies tam wsadzic. Na calej dlugosci pod plotem beda tuje szmaragd, ale to na wiosne.
Pomozcie mi z ta rabatką ! Proszę !
Wzdluż plotu gdzie rozly rosliny, oczywiscie bez ladu i skladu, zdjelam darnine wykopalam co niepotrzebne i wywalilam na smietnik. wyglada to teraz tak:
Na srodku jest stary pien porosniety jakims bluszczem, roza i forsycja. To bedzie usuniete, czekam tylko az maz naiberzemocy do pracy
Pomozcie mi z ta rabatką ! Proszę !