Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Typografia ogrodu

Typografia ogrodu

nawigatorka 08:32, 10 paź 2015

ren133 napisał(a)

Matkooo ... kiedy mój taki będzie?
Śliczny egzemplarz
Czy on ma spore przyrosty?

PS Dziękuję

Nie ma sprawy.jakie ma przyrosty? Nie wiem moj ma rok i przyrosl w tym roku odrobine.
babka 08:39, 10 paź 2015

Asiu, wczoraj miałąm chyba jakieś zaćmienie umysłu! Przecież wyraźnie napisałaś, ze te rozchodniki są częścią sporej karpy... czyli muszą być z korzeniami itd. Sory, ze Ci na wątku tak smęcę
Pozdrawiam sobotnio, serdecznie
nawigatorka 08:39, 10 paź 2015

babka napisał(a)
Jest mega nowocześnie, bardzo ale to bardzo mi się podoba. Mój eM pewnie by mnie z chaty wygonił ale ja widziałabym tak urządzony dom jak Twój
Jeszcze raz spytam o rozchodniki bo nie skumałam czy one już z korzonkami były ? Pytam bo próbuję ukorzenić moje ale późno się za to zabrałam i nie mam pewności czy zdążą coś wykrzesać z siebie.

Mojemy M sie podoba.bez jego akceptacji plyt by nie bylo.ale byl dzielny przy ich zakladaniu a bylo stresowo

Czesc miala korzenie a czesc to byly pojedyncze lyse lodygi i jestem pewna ze sie ukorzenia.kiedys czytalam ze korzenie rosna do 4 stopni wiec bedzie dobrze.

Sianowa wspominala ze rozchodnika zostawila kiedys w garazu bez wody i ziemi i tez wypuscil korzenie
nawigatorka 08:43, 10 paź 2015

babka napisał(a)
Asiu, wczoraj miałąm chyba jakieś zaćmienie umysłu! Przecież wyraźnie napisałaś, ze te rozchodniki są częścią sporej karpy... czyli muszą być z korzeniami itd. Sory, ze Ci na wątku tak smęcę
Pozdrawiam sobotnio, serdecznie

Ale nic nie smiecisz.bardzo ciesza mnie takie rozmowy.jak juz pisalam nie wszystkie mialy korzenie.rowniez pozdrawiam
nawigatorka 08:44, 10 paź 2015

siakowa napisał(a)

Ze sie wtroce odnosnie korzonkow i roChodnikow...3 tygodnie temu pies tak wiem wiesz cos ontym zlamal mi galazke rozchodnika wetknelam do ziemi i przedwczoeaj chcialam go przesadzic a on wielka bryle korzeniowa ma i rozgalezienia juz sie tworzyly !

Widzisz Siakowa ma doswiadczenie
nawigatorka 08:46, 10 paź 2015

inag napisał(a)
O kurcze! Dziewczyno, Ty zakładaj jakąś pracownie artystyczną a majątek zbijesz! Bombowo to wygląda! Nie wiem co Ty chcesz tam dopracowywać bo wszystko jest idealne...

Moje ego cieszy sie z takich slow tym bardziej z Twoich ust Ilono ale chyba przeceniach moje umiejetnosci.chyba jedna plyte bede podmieniala i oby wszystko sie udalo.
Dziekuje kochana
nawigatorka 08:49, 10 paź 2015

Napiszcie jak to widzicie: czy zakonczenie ukladania plyt na tym etapie wyglada nienaturalnie? Widok z dalszej perspektywy

Kuba 08:54, 10 paź 2015

Jaka cudna biel panuje w Twoim domu, u mnie białe ściany uchowały się tylko trzy dni od przeprowadzkj
nawigatorka 08:57, 10 paź 2015

Kuba napisał(a)
Jaka cudna biel panuje w Twoim domu, u mnie białe ściany uchowały się tylko trzy dni od przeprowadzkj

Biale nie znaczy czyste za rok planujemy malowanie.na bialo oczywiscie. A niektorzy jeszcze pytaja kiedy pomalujemy te sciany...dziekuje
siakowa 08:59, 10 paź 2015

Asia jak dojde do siebie to Ci powiem ze ja bym zostawila bo jak pojdziesz wyzej to bys musiala tez skrecic nad przejscie bo bedzie jakby niedokonczone traz wyglada fajnie bo konczy sie z kazdej strony...nie wiem czy wiesz o czym mowie...zrob mi takie płyty