Cebulowe oczywiście piękne, ale mnie powalaja trawy ktore nadal pięknie wyglądają. I dobrze że ich jeszcze nie ścielaś, ja to zrobiłam za wcześnie i teraz łyso na ogrodzie.
Ojej jaa dyskusja! Mój M wkręca się od 10 lat i uwielbia kosić trawnik , ale mamy malutki. Wszelkie inne prace robi pod okiem dyr finansowego
T co pisze Ania asc, chyba najbardziej pręży z dumy pierś gdy znajomi chwalą ogródek
Ania cieszę sie, że przesz pod prąd i gratuluję czwórki dzieci, podziwiam !!!!
Donice wyglądają fajnie, może popytaj w marketach czy są z podobnego materiału???
Mi się podobają te wysokie - wyglądaj jak z przecieranego betonu.
Moje drogie koleżanki ogrodowiskowe mam tak zaprzątniętą głowę pracą, że nawet nie mialąm czasu na wejście na ogrodowisko. O bialych meblach nie myśłałam a bardzo by mi do wnętrza pasowaly i donic ale boję się, że żółkną ???? Ale pomyślę. Te ktore mi sie podobały czyli na metalowych nóżkach są tylko brązowe a na dodatek sprzedawca makabra... Dlatego szukam dalej. Ale wracam do pomyślu zakupu czarnych pierwotnych i uszycia nowych pokrowcow. I tak
Otrzebuję na zmianę
Łózka też mi sie podobały ale z obcymi mężami nie będę sie na nich kładła Z M ustalilismy, ze jednak wygodne kanapy.
Znalazłam zajefajny komplet jadalniany ale też brą zowy, jak chcecie to podam link???
Odezwę sie później bo czekam na maila z ważna umową, ktorą muszę przeczytać....
A moja córka dopiero zmądrzała na 3 miesiace przed 18 tymi urodzinami i tak jej zostało od ponad roku a mialam przejścia , oj miałam. Twierdzę, że o oczywistych problemach z nastolatkami powinno sie lojalnie uprzedzać rodziców
To zmądrzałą bardzo szybko..wyjątkowo........ aż nieprawdopodobne ...... zazdraszczam.
Ania bo ona się wyszalała w tempie podwójnym i szybko sobie rodziców wychowala...
A moja córka dopiero zmądrzała na 3 miesiace przed 18 tymi urodzinami i tak jej zostało od ponad roku a mialam przejścia , oj miałam. Twierdzę, że o oczywistych problemach z nastolatkami powinno sie lojalnie uprzedzać rodziców
M. wie co chce, a ja jestem zaintrygowana ta datą 28.04, co to za uroczystośc się szykuje:?
I jak wszystkie czekam na to lustro wodne, ale ja byc może choc na chwilke zerkne na ogród 22.04
Irenko żadna tajemnica , 26 mam imieniny ale to nie okazja tylko bardziej pretekst do sptkania całej ekipy
W takiej dużej grupie zeganliśmy lato, potem karnawał a teraz czas powitac wiosnę
A już doczytałam u Irenki. Szukaj koniecznie opieki aby z pocieszacza skorzystac. A z jakiegoś hoteliku dla psiaków myslałaś skorzystac czywiście w przypadku braku innego rozwiązania?
Niestety, Edi to indywidualista, hotelik nie wchodzi w rachubę.
Została jeszcze ostatnia deska ratunku - sąsiadka.
Normalnie skandal, że teściowie nie postarali się o jakieś rodzeństwo dla mojego M Może ktoś go jeszcze adoptuje hihihi
Danusiu widok tych białych krokusów mnie zachwycił. U ciebie jak zwykle stonowana elegancja bez fajerwerków a zapiera oddech. Jak tu się nauczyć nie być kokoszką w kwestii zakupów i nasadzeń????
Pytanie zupełnie z innej strony, jakie lustra wykorzystujesz w ogrodzie. Czy moglabyś podać jego parametry? Zastanawiam się czy scianę wodną u mnie w ogrodzie zamiast tynkiem nie obłożyć lustrem ale chciałabym sprawdzić co mi oferują szklarze ...
O lustrach napisałam poradę ekspercką hehe, do nowego pisma Magnolia, będzie zamieszcona obok artykułu o moim ogrodzie. Pismo będzie w sprzedaży od 15 kwietnia i jednocześnie nasmarowałam duży artykuł na ten temat u nas. Też opublikuję za kilka dni, zdjęcia też. Dlatego Marzenko poczekaj troszkę, odpowiedź znajdziesz w materiałach
Danusiu dziękuje za odpowiedż. Magnolię na 295% kupię już widzialam reklamę w ostatnim numerze Ogrodów, Poczekam cierpliwie ale zaczynam sie sklaniać ku tafli stali szlachetnej na scianie.