Irciu nie odważyłabym się zaraz wyobrażam sobie haftowanie itp.historie ))))))
Joanko pocieszacz warty poszukania opieki !!! Tak mi brakuje wypadów...Dla idei gdybym tylko bliżej mieszkała adopcja murowana .Już niańczyłam urlopowiczom ze 2 razy psiaki Kto szuka ten znajdzie - powodzenia !
Róże są bardzo dorodne to nie jest ten sam sklep ))))))))))))))
Babcie i dziadkowie dziecinnieją na starość )))))))))Nie bij mocno! )))))))))))))))))))
Martek Ty sobie nie graj ze starszyzną
A starość i zdziecinnienie to w tym towarzystwie nam nie grożą
O kurcze trzeba mi uciekać ))))))))))))))
Polu,ale lepiej dziecinnieć niż gorzknieć prawda? )))))))))))))))))
Moja T zawsze mówi,że starość Panu Bogu nie wyszła...
A ja uważam,że zależy z czyjego punktu widzenia.Wnukom to raczej nie przeszkadza... .Każda "pora roku"jest piękna,niepowtarzalna i ma jakiś głębszy sens
i te słowa mi się podobają dużo zależy od nas samych
Właśnie wczoraj była u nas na ten temat rozmowa, w cudnym wieku jesteśmy, bo dzieci odchowane i wreszcie możemy sie zająć tym co lubimy, mój synuś maturę zda potem wyjazd na studia i co staruszki mają raj na swojej ziemi
Świetne pocieszacze, też by mi sie dzisiaj coś takiego przydało, bo mam lekkiego doła
Bombowe te piwonie i anemony zresztą też.
A.... Irenko.... Ty nawet w dresie jesteś naszą Ogrodowiskową Miss
Joanko, a co to za historia z dołem, oby jakis drobiazg!! tobie tez potrzebny pocieszacz, jakis wymyśl albo dla siebie, albo do ogrodu, a najlepiej jakiś czekoladowy masaż
Czyli będę miss dresu bardzo fajnie
M mi pocieszacz załatwił..... tylko jest jeden problem..... nie ma chętnego do pomieszkania u nas i zajęcia sie psiakami, aż przez 8 dni
O rany!! toż to skandal a ty musisz na te 8 dni wyjechać szkoda, że jestem daleko, wziełabym twoje psiaki; mam kojce i moge psy odzielać, aby sobie krzywdy nie robiły, już takie przysługi oddawałam zanjomym; Joanko szukaj i mysl i kombinujk, pocieszacza nie odpuszczaj!!!