Oprócz hortensji to trawy lawenda i rozchodniki
I można leżeć lezaku
Dlaczego człowiek taki głupi i sadzi rośliny z którymi są same problemy i lezaki stoją nieużywane
Iwonko widziałam, ale moim zdaniem pies musi mieć widok z kojca, bo inaczej zdziczeje. Mata odpada, nie przypadła mi jakoś do gustu, nie wiem, czy dobrze widziałam tam bluszcz rośnie po tym kojcu? Moja sunia pewnie, by go chciała jeść nie wspomnę co by się stało z vanillkami jakby sunia miała cieczke i kawalerowie zaczęli do niej przychodzić, także u Oli kojec zasloniety fajnie, ale jakby stał pusty, a mój zamieszkuje taki stworek
Mój klon to klon jesionolistny Odessanum.Ja mam go ponad 10 lat.Kupiony był nie w drodze poszukiwań i rozmyślań poprostu w listopadzie jak szkółki zamykają zachciało mi się drzewa a musiało byc tanie więc tanio kupiliśmy bo krzywe.
Cały czas jest cięty bardzo mocno bo to podstawowa czynność.Nawet 5 razy a w zasadzie wg potrzeb.
To drzewo wg projektantów nie jest zaliczane do szlachetnych.
Ja mojego połamańca lubię to drzewo w przedogródku, ma szeroką koronę taki parasol i zasłania nas dobrze od ulicy z której się prószy. Ponadto świeci czasem aż nadto.
Teraz kolor żółty powoli zmienia się w lekko zielony.
Zdjęcie zrobię z dziś potem.